Top 5 hoteluri cu Aquapark in Egipt Hurghada


Top 5 hoteluri cu Aquapark in Egipt - Hurghada


Egiptul este o destinatie de vacanta pentru litoral cu un raport calitate-pret extrardinar. Hurghada are o infrastructura turistica foarte buna si ofera oaspetilor servicii de cea mai inalta calitate. Hurghada este cea mai mare statiune din Egipt de la Marea Rosie, fiind o zona cosmopolita si plina de viata. Concediul de o saptamana in Hurghada este intotdeauna prea scurt iar turistii pleaca din Egipt cu certitudinea ca vor reveni. De obicei vacanta de relaxare vine o data cu a 2-a sau a 3-a vizita. Distractie la Aquapark, Scuba, snorkeling, plimbare prin desert, vizita la Valea Regilor sau la Templul lui Hatshepsut - e dificil sa le faci pe toate intr-o singura vacanta.

Pentru copii, Aquapark-ul este o atractie in sine si cu greu se pot dezlipi de toboganele intortocheate, gaaletile uriase si tasnitorile amuzante.

Am alcatuit un top 5 al hotelurilor din Hurghada ce ofera aquapark pentru a satisface si cele mai exigente gusturi de la cei mici pana la cei mari. 



Nr. 1 Serenity Fun City 5*
nota 9.2 din 10 pe booking, din 1106 de evaluari

Serenity Fun City 5* este amplasat la 33.5 km de aeroportul Hurghada, la 39.5 km de centrul orasului, in golful Makadi Bay, pe a doua linie.
Deschis in anul 2012. Hotelul are o cladire principala cu 2 nivele si un complex de cladiri cu 5 nivele. In total sunt disponibile 585 de camere.
Plaja: Proprie (Serenity Beach, adancime la 30 m), nisip-pietris, ponton, corali, se recomanda incaltaminte speciala, autobuz pana la plaja - gratuit. Pe plaja si la piscina: umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape - gratuit.
Hotel nou cu aquapark propriu. Recomandat pentru vacante cu copiii si tineri.



Nr. 2 Sunrise Royal Makadi Resort 5*
nota 9.1 din 10 pe booking, din 1967 de evaluari

Sunrise Royal Makadi Resort 5* este locul perfect pentru o vacanta de familie, fiind situat in inima golfului Makadi, regiunea cu cele mai bune zone de scufundari si snorkelling. Complexul are un design arhitectural deosebit, fiind inconjurat de gradini luxuriante.
Aquapark-ul dispune de 18 tobogane diferite atat pentru copii, cat si pentru adulti (tobogan tubular, tobogan cu cadere libera, Kamikaze tobogan, rafting tobogan).
- plaja privata cu nisip; pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape de plaja sunt gratuite.
- 8 piscine exterioare (5 cu incalzire pe timp de iarna) ; la piscina: umbrele, sezlonguri, prosoape de plaja – gratuite.





Nr. 3 Hotel Jaz Aquaviva 5*
nota 8.5 din 10 pe booking, din 394 de evaluari

Hotelul Jaz Aquaviva 5* este amplasat la 45 km de aeroportul din Hurghada, la 4 km de plaja Madinat Makadi. Deschis in anul 2015. In total sunt disponibile 487 de camere.
Plaja: Proprie, nisip, corali. Autobuz pana la plaja. Pe plaja si la piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja: gratuit.
Hotelul Jaz Aquaviva 5* este situat in inima Madinat Makadi, loc unde fiecare gust este satisfacut. Aqua park mare si teren de golf. Recomandat familiilor si tinerilor.




Nr. 4 Hotel Titanic Beach SPA & Aqua Park 5*
nota 8.4 din 10 pe booking, din 36 de evaluari

Hotelul Titanic Beach SPA & Aqua Park 5* este amplasat la 15 km de aeroportul Hurghada, la 18 km de centrul orasului, pe malul marii. Construit in anul 2007.
Hotelul are un complex de cladiri cu 3 nivele. In total sunt disponibile 608 camere.
Plaja: Proprie, nisip-pietre, corali, ponton, debarcader, adancime de pana la 500 m. Se recomanda incaltaminte speciala. Pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape de plaja – gratuit.
La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit.
Hotelul Titanic Beach SPA & Aqua Park 5* are aquapark propriu si dispune de infrastructura comuna cu hotelul Titanic Palace 5*. Recomandat familiilor.




Nr. 5 Aqua Vista Resort 4*
nota 8.3 din 10 pe booking, din 73 de evaluari


Aqua Vista Resort 4* este situat la 7 km de aeroportul Hurghada, la 15 km de centrul orasului, pe a doua linie, la 700 m distanta de plaja hotelului Beach Albatros Resort). A fost deschis in anul 2008, ultima renovare a avut loc in anul 2016-2017. Hotelul are o cladire principala cu 1 nivel (doar receptie) si un complex de corpuri cu 3 nivele. In total sunt disponibile 270 de camere.
Plaja hotelului Beach Albatros Resort, nisip-piatra, adancime la 150 m, se recomanda incaltaminte speciala. Ponton. Autobuz pana/de la plaja: gratuit. Pe plaja si la piscina: umbrele, sezlonguri, saltele si prosoape de plaja - gratuit.
Aqua Vista Resort 4* este un resort frumos, camere si bucatarie bune, situat peste drum de hotelul Beach Albatros Resort. Recomandat familiilor.


SOURCE AND TAGS