Top 5 cele mai apropiate hoteluri fata de gondola din Bansko



Bansko este recunoscut pentru hoteluri, orasul istoric si partiile de schi. Fiind cea mai mare si moderna statiune de schi din Bulgaria, se bucura de cel mai bun centru pentru practicarea sporturilor de iarna din tara.

Combinatia inedita intre o statiune montana cu un orasul istoric a creat multe oportunitati pentru pentrecerea timpului liber dar si pentru pasionatii de istorie. Partiile de schi reprezinta insa principala atractie a statiunii Bansko. Datorita facilitatilor excelente pentru schi dintre care lungimea totala a partiilor este de 65 km a transformat statiuna in una dintre destinatiile favorite pentru schi si snowboard.

Tarifele foarte bune, centrele SPA dar si varietatea unitatilor de cazare din statiunea Bansko a atras multi turisti romani in ultimii ani. Pozitia hotelurilor fata de gondola reprezinta un important factor de decizie pentru satisfactia unui sejur montan. Desi majoritatea hotelurilor din Bansko ofera transfer gratuit pana la gondola, am alcatuit cu hotelurile apropiate de gondola, astfel accesul spre partie este foarte facil.

1. Kempinski Grand Arena Bansko 5*
  • Evaluare: 8,2/10
  • Situat in centrul statiunii, vizazi de statia telegondolei
  • Acces direct la partiile de schi din fata hotelului

Fiind singurul hotel din Bansko cu acces direct la partiile de schi, chiar din fata proprietatii, Kempinsko Hotel Grand Arena este situat in centrul statiunii, vizavi de statia telegondolei. Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la o sala de gimnastica deschisa non-stop si la o zona termala a centrului SPA. Acesta include: sauna finlandeza, sauna pe baza de pante, sanarium, cabina cu infrarosu, dus senzorial, zona profunda de detoxfiere digitala, baie de aburi cu aroma personalizata, piscina interioara si 2 piscine in aer liberm cada cu hidromasaj interioara si in aer liber, precum si o camera unica cu zapada.

Oaspetii hotelului beneficiaza si de o camera de schi de ultima generatie. In timpul sezonului de iarna, hotelul ofera oaspetilor permise de schi VIP care asigura acces direct si rapid la telegondola. Este un hotel pe care il recomandam famillior cu copii: hotelul are un club de copii, oferind servicii gratuite de ingrijire a copiilor pentru toti oaspetii hotelului cu copii cu varsta cuprinsa intre 3 – 12 ani, avand un program zilnic cu o varietate de activitati si jocuri distractive.


2. Hotel Astera Bansko SPA 4*
  • Evaluare: 8,6/10
  • Situat la 200 m fata de telegondola
  • Zona SPA, Aquapark interior, sala bowling printre principalele atractii ale hotelului
Situat la doar 200 de metri fata de telegondola din Bansko, Hotelul Astera Basko 4* pune la dispozitie o zona de SPA completa echipata, un bar apres-ski, WI-FI gratuit in toate zonele. La cerere, centrul SPA al hotelului oferta tratamente de fizioterapie si aromaterapie. De asemenea, exista o sala de fitness, cada cu hidromasaj, o retea de rauri artificiale, pestera cu apa, loc de joaca pentru copii, un perete de alpinism deasupra piscinei, bai de aburi si saune.


3. Hotel MPM Sport 4*
  • Evaluare: 8/10
  • Situat la 30 m fata de telegondola si la 500 m fata de centrul statiunii
  • Recomandat pentru centrul SPA, piscina interioara dar si WI-FI gratuit in tot hotelul
Situat foarte aproape de telegondola din Banslo, Hotelul MPM Sport 4* ofera un centru SPA, o piscina interioara si WI-FI gratuit in toate zonele. Facilitati de SPA include baie romana, baie de aburi, sauna, cada cu hidromasaj incalzita in aer liber si o varietate de proceduri corporale si tratamente de infrumusetare.


4. Hotel Lion Bansko 4*
  • Evaluare: 8.1/10
  • Situat la 300 m fata de telegondola si la 900 m fata de centrul statiunii
  • Pe langa centrul SPA, hotelul ofera un alt punct de atractie pentru clientii sai - barul are o capacitate de pana la 90 persoane oferind o atmosfera distractiva dupa o zi plina pe partia de schi
Hotelul Lion Bansko 4* este situat la 300 metri fata de telegondola din Bansko. Ofera camera complet echipate, un restaurant elegant, cu un bar si un bufet, precum si un centru SPA si de wellness. Restaurantul serveste preparate din bucataria traditionala bulgara si europeana. Barul de noapte are o capacitate de pana la 90 de persoane, oferind divertisment si o atmosfera distractiva.


5. Casa Karina Bansko 4*
  • Evaluare: 7.9/10
  • Situat la 200 m fata de telegondola si la 1.5 km fata de centrul statiunii
  • Recunoscut pentru distanta fata de telecabina dar si pentru raportul calitate-pret oferit
Este unul dintre hotelurile cele mai cerute de catre turistii nostri. Micut si cochet, cu servicii foarte bune, Casa Karina Bansko 4* este hotelul la care cu siguranta vei reveni. Se afla la 200 de metri de telecabina de la poalele muntilor Pirin. Centrul SPA – disponibil pentru toti oaspetii, este alcatuit din piscina interioara mare, incalzita, cu ferestre fanceze, care dezvalui privelisti uimitoare ale Muntilor Pirin si frumoasa curte interioara a hotelului, sauna, baie de aburi, hammam, sala de fitness, solariu si pune la dispozitie o gama larga de masaje.




SOURCE AND TAGS