Top 10 Recomandari Hoteluri 4 Stele Mamaia


Top 10 Recomandari Hoteluri 4 Stele Mamaia



Hotel Phoenicia Luxury 4*



Hotelul Phoenicia Luxury 4* este amplasat pe plaja din nordul statiunii Mamaia si a fost inaugurat in 2013.
Servicii incluse: parcare privata, internet WI-FI, patut pt bebe la cerere, sezlonguri incluse la plaja si la piscinele Phoenicia Holiday Resort.

Facilitati PHOENICIA HOLIDAY RESORT (incluse in pachetele Phoenicia Luxury) - 6 piscine - locuri de joaca pentru copii si club de animatie - teatru de vara - parcul indragostitilor - terenuri de sport - sala de fitness - sauna - petreceri tematice Contra cost: salon de infrumusetare, masaj, punct farmaceutic, magazine, echitatie, club games/biliard, punct nautic (skijet/distractii nautice), excursii in Delta Dunarii, transfer, instructor sport, baruri si cafenea orientala.



Phoenicia Holiday Resort 4*

Phoenicia Holiday Resort 4*
este situat in Mamaia Nord, inaugurat in 2010, se intinde pe o suprafata de peste 100.000 de metri patrati, la aproximativ 150 de metri de plaja. Complexul este format dintr-un ansamblu de 7 cladiri cu 8 etaje cu un total de 420 de studiouri si apartamente cu 2 camere si 3 camere. Phoenicia Holiday Resort dispune de 6 piscine exterioare, rau, cascade artificiale si piscina interioara cu apa incalzita.

Plaja privata este amenajata cu sezlonguri, foisoare, baldachine, dusuri si beach bar.

Complexul este prevazut cu locuri de joaca cu suprafata generoasa, parc de distractii si tobogane acvatice. In cadrul clubului dedicat copiilor sunt organizate zilnic jocuri si activitati educative si creative. In fiecare seara sunt organizate programe artistice cu karaoke, muzica live si concursuri. Hotel Phoenicia Holiday Resort dispune de o baza sportiva cu teren de fotbal, volei si tenis de camp.

Facilitati apartamente: televizor in living, aer conditionat, internet; baia este dotata cu dus, cada simpla sau cada cu sistem de hidromasaj, prosoape; bucatarie utilata (vesela, pahare, tacamuri, cuptor microunde, plita electrica, frigider); uscator rufe, suport pantofi, suport bagaje.



Hotel Iaki 4*


Hotelul Iaki 4* este amplasat in centrul statiunii Mamaia, la numai 20m de plaja. Hotelul Iaki este fostul Hotel Bucuresti si a fost cumparat in anul 1999 de catre marele fotbalist Gheorghe Hagi. Dupa un amplu proces de renovare si transformare, hotelul a fost ridicat la standarde inalte.
Pozitia privilegiata a hotelului, deschiderea spre mare sau spre lac, nisipul auriu mangaiat atat ziua, cat si noaptea de briza marii, apa cristalina a Marii Negre atmosfera relaxanta si exclusivista sunt doar cateva dintre elementele ce transforma Hotelul IAKI intr-o locatie speciala intre hotelurile din Mamaia.


Recomandari:
- centru SPA
- plaja privata
- hotel potrivit pentru calatorii in scop business, dar si in scop personal
-localizare in centrul statiunii

Facilitati
Hotelul Iaki pune la dispozitia clientilor sai 3 restaurante: Coriolis (140 locuri), Ballroom IAKI (270 locuri), Casino IAKI (150 locuri), Piano Bar (50 locuri), Sunrise Bar (barul piscinei, deschis pe timpul verii), cofetarie-patiserie, 3 boutique-uri (deschise pe timpul verii), piscina exterioara, plaja privata, parcare (60 locuri) si garaj subteran (35 locuri-contra cost), spalatorie (contra cost), Wi-Fi (in camere, receptie si Piano Bar), un teren de fotbal.

Hotelul detine unul din cele mai bune centre SPA din Constanta si din Mamaia, oferind o gama larga de proceduri si moduri de relaxare, precum: bar pozitionat langa Receptie, piscina interioara (semi-olimpica): 21m lungime, 1.30 / 1.40 m - 2.10 / 2.20 m adancime, jacuzzi, sala de fitness si aerobic, spinning, sauna umeda si uscata, sali de masaje si tratamente corporale, dus cervical, dus emotional, dus Vichy, dus subacval, cosmetica faciala, servicii de epilare




Hotel Savoy 4*

Hotelul Savoy de 4 stele este amplasat in partea de nord a statiunii Mamaia, pe plaja. Acces gratuit la plaja si piscina hotelului cu sezlong si umbrela gratuit, in limita disponibilitatii.



Hotel Parc 4*

Hotelul Parc de 4 stele, din Mamaia, dispune de 380 de locuri de cazare complet renovate, aduse la standarde de confort maxim. Hotelul Parc 4* este amplasat la intrare in Mamaia, venind de pe Bulevardul Mamaia.

Recomandari:
- aproape de parcul de distractii Luna Parc, de parcul acvatic Aqua Magic si de Telegondola
- aproape de orasul Constanta
- Sky View Bar cu vedere splendida asupra intregii statiuni

Hotelul Parc pune la dispozitia clientilor sai piscina pe plaja, restaurant cu o capacitate de circa 200 de locuri pentru evenimente speciale Cai mic dejun, parcare, beauty center, magazin, sala de fitness Cai sali de conferinCae, dar si inchirieri gratuite de jocuri distractive sau de biciclete.
Barul de la etajul 15, Sky View Bar, ofera o priveliste unica asupra statiunii Mamaia, asupra Marii Negre si a lacului Siutghiol si este deschis zilnic de la ora 14:00 pana la ultimul client.




Hotel Opera 4*

Hotelul Opera de 4 stele este amplasat pe malul Marii Negre in inima distractiei din statiunea Mamaia, la kilometrul zero al petrecerilor fabuloase oferite de cluburile din zona de nord sau de plajele excusiviste, la doar 50 m de clubul Loft, 100m de Niki Beach si clubul LeGaga.

Hotelul Opera dispune de 89 camere, toate cu vedere la mare, din care 4 suite exclusiviste, 2 fiind situate la ultimul nivel al hotelului, oferind o priveliste unica asupra marii.

Toate camerele au in dotare: TV LCD, instalatie climatizare, minibar, seif, grup sanitar cu cabina de dus, uscator de par, telefon, internet wireless gratuit in camera cat si in toata incinta complexului, cosmetice hoteliere ale unor branduri renumite, halate baie, papuci si un meniu special de perne la dispozitia dumneavoastra intr-un pat king-size.



Hotel Nyota 4*

Hotelul Nyota 4* este amplasat in zona de nord a statiunii Mamaia si ofera 73 spatii de cazare potrivite pentru weekend-urile cu nopti albe, dar si pentru sejururi lungi cu familia la mare.

Hotelul Nyota 4* dispune de restaurant, parcare, piscina cu zona pentru copii si zona de jacuzzi, bar la piscina, sali de conferinta.
Turistii beneficiaza gratuit de urmatoarele servicii:
- piscina exterioara incalzita cu zona de hidromasaj si zona de copii (in limita locurilor disponibile);
- sezlong si umbrela pe plaja ASYLUM BEACH in perioada 01 iunie - 15 septembrie (in limita locurilor disponibile);
- internet atat in camere cat si in spatiile publice;
- parcare etajata si spatioasa, supravegheata video.



Hotel Modern 4*

Hotelul Modern 4* dispune de plaja privata iar turistii beneficiaza de 2 sezlonguri gratuite si o umbrela! Hotelul este amplasat in partea de nord statiunii Mamaia, la 50 m fata de plaja, in vecinatatea sa aflandu-se hotelurile Central si Palas si are 164 spatii de cazare: 84 duble superior 4*, 8 suite 4*, 16 garsoniere 4*, 4 apartamente 4*, 18 camere single 4*, 34 camere duble standard 3*.

Hotelul Modern 4* este primul hotel care a oferit servicii ultra all inclusive din Romania.



Hotel Ambasador 4*

Hotelul Ambasador 4* a fost renovat si este amplasat in nordul statiunii Mamaia, intr-o zona linistita, la 50 m de una dintre cele mai largi plaje private si la mai putin de 5 minute de mers pe jos de faimoasele cliburi: H2O, Loft, Fratelli, Ego.

Dotari si servicii
Hotelul Ambasador 4* pune la dispozitia turistilor: room-service, acces internet, lift, seif, schimb valutar, bar, restaurant, salon de infrumusetare.
Turistii au acces gratuit la: plaja, piscina exterioara, sauna, jacuzii, sala de gimnastica si loc de joaca pentru copii (atat exterior cat si interior).



SOURCE AND TAGS