Top 10 cele mai frumoase plaje din Kassandra Halkidiki

  • Ioni
  • /
  • 8 februarie 2021

Top 10 cele mai frumoase plaje din Kassandra Halkidiki

Vă invit să descoperiți ofertele noastre de cazare în Halkidiki, Grecia, prin intermediul link-ului de mai jos. Veți fi surprinși de diversitatea opțiunilor noastre de cazare, care vor satisface chiar și cele mai exigente gusturi. Indiferent că doriți să vă relaxați pe plajă sau să explorați atracțiile turistice din zonă, suntem siguri că veți găsi ceea ce căutați în Halkidiki. În plus, ghidul local vorbitor de limbă română vă poate ajuta cu excursii, astfel încât să vă bucurați de o vacanță de neuitat în Grecia.

Link-ul către ofertele noastre de cazare în Halkidiki: click aici

- te ajutăm cu recomandari de cazare în Halkidiki Grecia 2024

1. Plaja Paliouri, Halkidiki


Plaja Paliouri este dupa parerile celor mai multi turisti, cea mai frumoasa plaja din Peninsula Kassandra. Plaja este cunoscuta pentru nisipul fin, apa curata cu foarte putine valuri si multitudinea de terase si restaurante.Exista zone de plaja amenajate cu umbrele si sezlonguri, precum si zone in care turistii vin cu propriile lucruri de plaja.

Plaja Paliouri mai este cunoscuta si ca Xenia, Koursaros, Blue Fish, Cabana sau Lefki Ammos, purtand practic numele unor terase de pe plaja.

Recomandari cazare Paliouri, Kassandra:




2. Plaja Afitos, Halkidiki


Plaja Afitos este printre cele mai cunoscute plaje cu nisip fin din Halkidiki. Este de o frumusete speciala pentru ca sunt multe stanci la intrarea in apa ce ofera un spectacol de culori. Exista pasarele amenejate care trec pe deasupra bolovanilor si puteti intra in apa mai in larg, numai bine pentru o baie in apa limpede a marii. Afitos este o plaja amenajata si veti gasi baruri pe plaja, umbrele si sezlonguri.

Recomandari cazare Afitos, Halkidki.
  • Dacă sunteți în căutarea unei experiențe de cazare de lux într-un decor pitoresc de coastă, vă recomandăm să vă cazați la Cora Hotel & Spa Resort 4*, un hotel nou deschis în Afitos, Halkidiki, Grecia.
  • Daca doriți o variantă mai prietenoasă cu bugetul, o săptămână la Hotel Stratos de 3*, cotat cu nota 9.1/ 10 costă numai 354 EUR/2 persoane/ mic dejun inclus.

- te ajutăm cu recomandari de cazare în Halkidiki Grecia 2024

3. Plaja Sani, Halkidiki



Pare ca ai ajuns in Paradis. Sani Beach este printre cele mai frumoase plaje din Kassandra, cu nisip alb si apa turcoaz. Plaja apartine in mare parte complexului hotelier Sani Resort dar exista o parte din plaja destinata turiistilor care nu sunt cazati aici. In weekend, zona publica de plaja se aglomereaza cu turisti, mai ales greci, veniti la plaja la sfarsit de saptamana. Plaja Sani este superba si este locul perfect pentru o cina romantica admirand apusul.

Recomandari cazare Sani Beach, Kassandra
Toate fac parte din Sani Resort, Halkidiki, dintre cele mai luxoase din Grecia.

Pentru un buget rezonabil, puteti incerca si Simantro Resort, Sani



4. Plaja Pefkhori, Halkidiki


Pefkochori este apreciată pentru viață de noapte - discoteci și baruri - cu muzică de petrecere, o varietate de magazine de suveniruri, buticuri, magazine de bijuterii și multe altele. Restaurantele și tavernele sale oferă o atmosferă deosebit de plăcută și servesc mâncăruri delicioase care sunt cel mai bine savurate cu o ceașcă dintr-o băutură tradițională locală.

Frumoasa lagună (Glarokavos),din fotigrafie, se afla la aproximativ 4 km de satul Pefkochori.

Găsiți numeroase hoteluri și aparatmente în Pefkohori, dar



5. Plaja Possidi, Halkidiki

Plaja Possidi sau Capul Possidi este practic o peninsula cu nisip ce se intinde aprox 4 km in mare.  
Plaja nu este amenajata si nu exista baruri pe plaja, asa ca trebuie sa va luati toate cele necesare. Pe masura ce va indepartati de Possidi, plaja devine din ce in ce mai libera iar plimbarea catre capatul plajei este una foarte frumoasa. Nisipul fin si alb, apa limpede si curata de ambele parti ale plajei iti vor incanta privirea.


Statiunea Possidi este micuta, iar aici veti gasi cele cateva unitati de cazare recomandate,
Xenios Faros Apartments 2* din Possidi este probabil singurul hotel de 2* din Halkidiki pe care il rezervam an de an si de unde avem feedback pozitiv.



6. Plaja Potidea, Kassandra


Plaja Potidea este o frumoasă plajă de nisip situată pe coasta de vest a peninsulei Kassandra din Halkidiki. Plaja este destul de mare, cu o lungime de aproximativ 5 km și este cunoscută pentru nisipul fin și apele cristaline ale Mării Egee.

Peisajul înconjurător este impresionant, cu munții împăduriți care se ridică în fundal și o insulă mică în largul mării, numită Kelifos. Plaja este bine organizată și are o varietate de facilități pentru turiști, cum ar fi umbrele de soare, șezlonguri, dușuri și toalete.

De asemenea, plaja oferă o gamă largă de activități pentru turiști, cum ar fi sporturi acvatice, cum ar fi scufundări, windsurfing și ski-jet, precum și terenuri de volei pe plajă și un loc de joacă pentru copii.

În apropiere de plajă se află mai multe restaurante, taverne și baruri care servesc mâncăruri locale și internaționale, precum și băuturi răcoritoare și cocktail-uri.

Recomandari cazare Potidea, Halkidiki
- te ajutăm cu recomandari de cazare în Halkidiki Grecia 2024

7. Plaja Hanioti, Halkidiki


Plaja Hanioti este o plaja premiata cu steag albastru pentru curatenie si este amenajata cu umbrele si sezlonguri si baruri pe plaja. Pe partea dreapta a plajei veti gasi faimosul bar Molos Beach care organizeaza petreceri cu DJ celebri.

Rezervați un apartament superior pe plaja, la Naias Hotel 3* Hanioti  și nu veți regreta.



8. Plaja Kalithea, Kassandra

Plaja Kallithea are nisip fin si apa limpede dar in unele zone sunt pietre in apa are se vad foarte bine. Este o plaja ingusta si amenajata, mai putin aglomerata decat cea din Hanioti. Plaja din Kalithea isi arata adevarata valoare prin viata de noapte vibranta pe timpul verii cu multe baruri, cluburi si discoteci in aer liber.
Iar pentru cei care doresc un hotel de 5* direct pe plaja, Ammon Zeus 5* Kalithea este varianta ideală.
 


9. Plaja Kriopigi, Kassandra

Cu nisip fin, ape cristaline și peisaje spectaculoase, plaja din Kriopigi este o atracție turistică de top pentru turiștii care vizitează Grecia.

Plaja are o lungime de aproximativ 4 km și este împărțită în mai multe zone, inclusiv zona cu șezlonguri și umbrele de soare, unde turiștii se pot relaxa și se pot bucura de soare. Există, de asemenea, zone mai izolate, unde turiștii se pot bucura de o atmosferă mai liniștită și mai privată.

Plaja este bine organizată și oferă o varietate de facilități pentru turiști, cum ar fi toalete, dușuri și vestiare. Există, de asemenea, numeroase baruri și taverne în apropiere, care servesc mâncăruri locale delicioase și băuturi răcoritoare.

Sunt cateva hoteluri care ne plac in mod special in Kriopigi si pe care le includem de fiecare data in recomandarile noastre




10. Plaja Siviri, Halkidiki
Plaja Siviri este recomandata in special familiilor cu copii fiind o plaja lunga, cu nisip fin si intrare lina in mare. Plaja este pe partea de vest a Peninsulei Kassandra si ofera o panorama incantatoare la apus. Statiunea Siviri este de fapt un sat turistic, foarte linistit, cu cateva baruri si terase, parculete si un supermarket langa plaja.
Recomandari cazare: 


- te ajutăm cu recomandari de cazare în Halkidiki Grecia 2024

SOURCE AND TAGS