Test COVID Dubai


Test COVID Dubai



Am actualizat conditiile de calatorie in Dubai - Emiratele Arabe Unite.

 
Toți pasagerii (cu excepția cetățenilor EAU) care călătoresc în Dubai trebuie să dețină un rezultat negativ al testului COVID-19 PCR.

Testul COVID trebuie efectuat cu cel mult 96 de ore înainte de plecare (testul trebuie sa fie valabil la intrarea in EAU). Copiii cu vârsta sub 12 ani sunt scutiți de testare.

Dacă perioada de valabilitate a rezultatului testului dvs. este diferită în țara din care plecați sau călătoriți, ar trebui să respectați cerința cea mai restrictivă.

Testul trebuie efectuat la latoratoarele acreditate de Ministerul Sanatatii/ aprobate de guvernul EAU sau la unul dintre laboratoarele enumerate pe linkul de mai jos:

https://www.flydubai.com/en/plan/laboratories-for-pcr-testing (utilizați neaparat aceste laboratoare dacă călătoriți din Pakistan).

Fără o copie tipărită a rezultatului negativ al testului COVID-19 PCR în engleză sau arabă, nu vor fi acceptati pentru călătorie.

 
Pasagerii trebuie să tiparesca și să completeze undertaking form ( https://www.flydubai.com/en/media/COVID-19-undertaking-form-updated_tcm8-160393.pdf ) atunci cand călătoria lor incepe din una dintre următoarele țări:

Afganistan, Angola, Argentina, Bangladesh, Cambodgia, Chile, Croația, Cipru, Republica Cehă, Djibouti, Egipt, Eritreea, Etiopia, Georgia, Ghana, Grecia, Guineea, Ungaria, India, Iran, Irak, Israel, Coasta de Fildeș, Iordania, Kenya, Liban, Malta, Moldova, Muntenegru, Maroc, Myanmar, Nepal, Pakistan, Filipine, România, Federația Rusă, Rwanda, Senegal, Slovacia, Somaliland, Sudanul de Sud, Sudan, Siria, Tadjikistan, Tanzania, Tunisia, Turkmenistan, Uganda, Ucraina, Statele Unite (orice port din California, Florida sau Texas), Uzbekistan, Vietnam, Zambia sau Zimbabwe. Completând și semnând acest formular, pasagerii confirma  că vor  descărca aplicația inteligentă COVID19 - DXB, vor intra in carantină după cum este necesar și vor urma măsuri pentru a preveni răspândirea COVID-19. Acest formular trebuie predat Autorității de Sănătate din Dubai la sosirea în Dubai.

Pasagerilor care tranziteaza Dubai, cu exceptia celor care incep călătoria dintr-una din țările enumerate mai sus, nu li se mai solicita rezultatul negativ al testului PCR.

Cu toate acestea, trebuie sa se asigure că pot îndeplini toate cerințele de tranzit și de intrare la destinație finală. Este posibil să li se solicite o copie tipărită a rezultatului negativ al testului COVID-19 PCR în orice moment al călătoriei.

În Emiratele Arabe Unite, flydubai oferă pasagerilor testarea PCR la tarife speciale, în parteneriat cu Aster DM Healthcare și NMC Healthcare.


Toți pasagerii care aterizeaza in Dubai si au originea calatoriei în una dintre următoarele țări: Afganistan, Angola, Argentina, Bangladesh, Cambodgia, Chile, Croația, Cipru, Republica Cehă, Djibouti, Egipt, Eritreea, Etiopia, Georgia , Ghana, Grecia, Guineea, Ungaria, India, Iran, Irak, Israel, Coasta de Fildeș, Iordania, Kenya, Liban, Malta, Moldova, Muntenegru, Maroc, Myanmar, Nepal, Pakistan, Filipine, România, Federația Rusă, Rwanda , Senegal, Slovacia, Somaliland, Sudanul de Sud, Sudan, Siria, Tadjikistan, Tanzania, Tunisia, Turkmenistan, Uganda, Ucraina, Statele Unite (orice port din California, Florida sau Texas), Uzbekistan, Vietnam, Zambia sau Zimbabwe trebuie să facă un test PCR si la sosirea în Dubai.

Dacă li se cere să efectueze un test PCR, deoarece călătoria a avut originea în una dintre țările enumerate mai sus, va trebui să intre in  carantină până la primirea rezultatelor. Dacă rezultatul este pozitiv pentru COVID-19, trebuie să ramana în carantină timp de 14 zile.

Pasagerii trebuie sa instaleze pe telefon aplicația  COVID19 - DXB (din Apple App Store sau din Google Play Store) și să se înregistreze la Dubai Health Authority.

Nu uitați: va trebui să respectați toate măsurile de precauție COVID-19 în vigoare în Dubai, inclusiv purtarea unei măști, pastrarea distanțării sociale și spălarea regulată a mâinilor.

SOURCE AND TAGS