Sejur Corfu All Inclusive 2023

  • Ioni
  • /
  • 6 aprilie 2023

Sejur Corfu All Inclusive 2023

 

In Insula Corfu din Grecia avem multe variante de cazare cu all inclusive si chiar si cu ultra all inclusive ceea ce este mai putin obisnuit pentru Insulele din Grecia. O alta Insula din Grecia unde gasiti multe varinate cu all inclusive este Insula Creta. Este important să faceți rezervare din timp pentru a alege cea mai buna oferta pentru sejur Corfu All Inclusive deoarece în sezonul de vârf raman putine optiuni disponibile.

Mai jos este topul nostru de recomandari pentru Sejur Corfu All Inclusive 2023


1. Ikos Odisia si Ikos Dassia 5*


In 2020 Ikos Dassia 5* a castigat premiul de cel mai bun all inclusive din lume, conform tripadvisor iar Ikos Odissia 5* este noua bijuterie din lantul Ikos, cel mai exclusivist hotel din Insula Corfu. Tarifele sunt pe masura, dar chiar si asa de abia se gasesc locuri disponibile.


Ikos Dassia: Best All-Inclusive Resort in the World
2020 TRIPADVISOR TRAVELLERS’ CHOICE AWARDS


2. Marbella Corfu 5* din Agios Ioannis Peristeron


Marbella Corfu 5* este o proprietate de 5 stele care se află pe malul mării în Agios Ioannis Peristeron și oferă 2 piscine în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Cu un pret mai accesibil, Marbella Corfu 5* este un hotel recomandat pentru un sejur all incluisve de lux in Corfu.


3. Almyros Beach Resort 4*, Acharavi - Corfu


Almyros Beach Resort 4* se află pe malul mării, în Acharavi (Insula Corfu), și oferă piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Almiros este potrivit pentru cei care doresc un sejur all inclusive pe plaja in Insula Corfu.


4. Atlantica Grand Mediterraneo Resort Spa 5*, Adults Only, Ermones - Corfu


Atlantica Grand Mediterraneo Resort Spa 5* se află la o distanță de 200 m de plaja cu pietriș și oferă piscină înterioară, piscină în aer liber cu terasă și umbrele de soare, precum și o zonă de plajă privată cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa includ sală de fitness și teren de tenis. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.
Atlantica Grand Mediterraneo Resort Spa 5* este recomandarea noastra pentru un sejur All Inclusive Corfu intr-un resort pentru adulti, cu facilitati special concepute pentru cupluri.


5. Elea Beach 4*, Dassia - Corfu


Elea Beach 4* este o proprietate de 4 stele care se află pe malul mării, în Dassia (Corfu), și oferă piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant.
Elea Beach este un hotel corect de 4* cu All Inclusive, amplasat pe plaja in Corfu.


6. Blue Princess Beach 4*, Liapades - Corfu


Blue Princess Beach 4* se află în Liapades (Insula Corfu) și oferă unități de cazare cu aer condiționat și o piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.
Blue Princess Beach 4* este potrivit pentru un sejur all inclusive in Corfu iar privelistea din aceasta unitate de cazare este fabuloasa.


7. Dassia Holiday Club 3*, Dassia - Corfu


Dassia Holiday Club 3* este situată în Dassia, Insula Corfu care oferă camere cu vedere la mare, un restaurant, o piscină în aer liber și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Acest hotel este recomandarea noastra de 3 stele cu All Inclusve in Corfu.

 

Acestea sunt doar cateva dintre recomandarile noastre pentru un sejur all inclusvie in Corfu in 2023 si depindem foarte mult de disponibilitatea de moment si perioada de vacanta. Rezervati dinn timp pentru a alege cele mai bune oferte!
Andreea - 0747011553, a vizitat Insula Corfu anul trecut, in 2022 si va poate consilia cu privire la sejurul in Corfu.


SOURCE AND TAGS