Sejur Antalya 2021 All Inclusive


Sejur Antalya 2021 All Inclusive


Nu rata cele mai bune oferte!


Am intocmit o lista cu hoteluri economice (ieftin si bun), hoteluri de calitate standard in Antalya (dai un ban si te bucuri de o vacanta de vis) si hoteluri de lux (pentru turistii pretentiosi).

Avem reduceri substantiale si oferte pentru toate gusturile la numai un click distanta. Rezervati din timp pentru a nu pierde cele mai bune oferte!

Economic - ieftin si bun, bun

Asa incep cele mai multe solicitari pentru Antalya, ce aveti ieftin si bun, bun? Cele mai bune oferte sunt cele personalizate pentru ca nu este aceeasi oferta ieftina si buna pentru un cuplu sau pentru o familie cu 1 copil, cu 2 copii, cu 3 copii sau cu copii + bunici, pentru o persoana singura, pentru seniori sau pentru persoane cu mobilitate redusa.
Daca nu gasiti oferta potrivita in lista de mai jos, contactati-ne (Corina: 0722 693 469)

1. Barut B Suites 4*
Barut B Suites din Side are doar apartamente cu 2 camere, prevazute cu minibucatarie, fiind recomandat familiilor cu copii.
- plaja cu nisip
- renovat 2018
- hotel de 4* mai bun decat multe hoteluri de 5*


2. Hotel Monte Carlo 4*
Hotelul Monte Carlo 4* este amplasat la 125 km de aeroportul din Antalya, la 1 km de orasul Alanya si la 90 m peste drum de plaja proprie. Hotelul a fost construit in anul 1994 si are o suprafata totala de 2,500 m2.
- Ultima renovare: 2011
- Hotel confortabil, servicii bune
- Camere spatioase
- Plaja proprie.
Vezi oferta la Hotelul Monte Carlo 4*



3. Hotel Wind of Lara 5*
Hotelul Wind of Lara 5* este amplasat la 12 km de aeroport, la 750 m de plaja proprie. A fost construit in anul 2016 si are o suprafata totala 24 000 m2.
- Arhitectura moderna
- Activitati de divertisment si sportive in cursul zilei
- Recomandat familiilor.
Vezi oferta la Hotelul Wind of Lara 5*




Standard - dai un ban dar stii o treaba

Daca tot zbori pana in Antalya alege sa te simti rasfatat intr-un resort care-ti ofera tot ce vrei. Pentru categoria lor de pret, hotelurile de mai jos sunt recomandarea noastra pentru Antalya in 2021.


1. Delphin Deluxe 5*

Hotelul Delphin Deluxe 5* este amplasat la 90 km de aeroportul din Antalya, in localitatea Orkucalar, pe malul marii. Hotelul a fost construit in anul 2001 iar suprafata totala este de 50 000 m2.
- ultima renovare in 2013.
- unul dintre cele mai bune hoteluri de 5* din Alany
- spatiu exterior compact, bine amenajat
- camere confortabile
- bucatarie diversificata
- Recomandat pentru vacante relaxante
Vezi oferta la Hotelul Delphin Deluxe 5*


2. Limak Limra 5*
Hotelul Limak Limra 5* este amplasat la 70 km de aeroportul Antalya, la 8 km de orasul Kemer, in localitatea Kiris.
- pe malul marii
- ultima renovare in 2013
- spatiu exterior frumos amenajat, extins
- bucatarie diversificata, animatie activa
- se organizeaza activitati sportive
- recomandat cuplurilor si vacantelor cu copiii
Vezi oferta la Hotelul Limak Limra 5*


3. Miracle Resort 5*
Hotelul Miracle Resort 5* este amplasat la 15 km de aeroportul din Antalya, la 11 km de centrul orasului Antalya, pe malul marii. Construit in anul 2005, suprafata totala este de 135 000 m2.
- Ultima renovare in 2016
- pe malul marii
- camere spatioase si centru SPA bun
- programe active pentru adulti si copi
- bucatarie buna si personal ospitalier
- Recomandat pentru familii cu copii
Vezi oferta la Hotelul Miracle Resort 5*


Lux - e de fita - daca te-ai invatat la Rixos...tre' sa vezi cum e la Maxx Royal, la Calista si Mardan. Asteptam sa ne spui cum a fost! pe mail sau la tel. 0722 693 469 - Corina



1. Rixos World 5* si Rixos Premium 5*

Rixos World 5* este un hotel nou, concept unic in Turcia. Camerele au design cu elemente fantastice, istorice. Infrastructura dezvoltata pentru copii. Servicii de foarte buna calitate, centru SPA excelent. Pe spatiul exterior se afla parcul tematic "The Land of Legends". Recomandat vacantelor cu copiii. Vezi oferta la Rixos World 5*

Rixos Premium 5* este un hotel VIP pentru turisti exigenti, face parte din lantul hotelier Rixos Hotels. Vile confortabile si luxoase pentru vacante relaxante. Un centru SPA excelent pentru Belek care ofera peste 50 tipuri de masaj, o gama foarte larga de tratamente si proceduri. In incinta hotelului exista o reproducere a unei strazi tipice frantuzesti cu simulare de stropi de ploaie. Pentru copii se organizeaza spectacole, concursuri sportive. Vezi oferta la Rixos Premium 5*


2. Maxx Royal Kemer 5* si Maxx Royal Belek 5*
Maxx Royal Kemer 5* este un hotel de lux, spatiul exterior extins si frumos amenajat. Camerele sunt mari si confortabile, hotelul ofera servicii bune, infrastructura variata, o varietate de baruri si cafenele, bucatarie diversificata. Servicii VIP in anumite categorii de camere.
Plaja hotelului este una din cele mai lungi plaje din regiunea Kemer, 830 m lungime (doua a cate 200 m - golf privatde nisip si pietris, 400 m plaja de pietris, 30 m plaja de nisip pentru copii). Recomandat turistilor exigenti, vacantelor VIP. Vezi oferta la Maxx Royal Kemer 5*

Maxx Royal Belek 5* este un hotel de lux cu spatiu exterior extins. Camere spatioase, bucatarie diversificata, spatii de agrement si servicii de calitate foarte buna. In perioada 1.10 - 31.10, clubul pentru copii Maxxi Land este deschis intre 09:00-02:00. Recomandat pentru cupluri si familii cu copii si bebelusi, turistilor amatori de vacante active. Servicii VIP pentru turistii cazati in camere atipice cu grad de confort ridicat. Vezi oferta la Maxx Royal Belek 5*


3. Calista Luxury Resort 5*
Calista Luxury Resort 5* este hotelul ales de Barack Obama pentru Summitul G20 din 2015. Hotelul a fost rezervat in totalitate pentru personalul administrativ al presedintelui, timp de 2 saptamani, pentru 2 nopti de cazare. A fost blindat si aranjat iar acum Apartamentul Prezidential, numit Royal Suite se numeste Apartamenul Obama.
Hotelul este super tehnologizat. Va puteti descarca aplicatia si puteti controla de la distanta aerul conditionat din camera. De asemenea aveti televizor LED smart.
Calista este un hotel de lux, construit in stil unic pe coasta Marii Mediterane. Spatiul exterior este extins, cu ulta verdeata. Plaja este mare si frumos amenajata. Recomandat pentru tineri si familii. Vezi oferta la Calista Luxury Resort 5*


4. Titanic Mardan Palace 5*
Titanic Mardan Palace 5* este un hotel de lux, unul dintre cele mai bune hoteluri de pe litoralul turcesc. Luxul si ospitalitatea orientala se imbina perfect. Design interior rafinat, culori traditionale, camere amenajate in stil otoman sau clasic european, spatiul exterior impecabil, fantani arteziene, gradini, mini-club pentru copii si centrul SPA, cartea de vizita a hotelului. Recomandat turistilor exigenti, care iubesc linistea, confortul si luxul. Vezi oferta la Titanic Mardan Palace 5*




SOURCE AND TAGS