Revelion Thailanda 2024

  • Ioni
  • /
  • 5 august 2021

Revelion Thailanda 2024, Sejur Phuket


Thailanda este locul in care oamenii zambesc tot timpul si va asteapta sa descoperiti o cultura minunata cu ospitalitate de exceptie. Descoperiti o tara budista ce impresioneaza prin peisaje ca-n filme si oameni primitori. Turistii se indragostesc de Thainada la prima vedere iar pentru perioada de revelion, aceasta tara este printre cele mai solicitate destinatii turistice. Veti fi impresionati de excursiile pe insule de vis, plimbarile cu elefantii si masajul profesionist thailandez.



Revelion Thailanda 2024 - Hotel Patong Resort 4*

Hotelul Patong Resort 4* este amplasat la 2 minute de mers pe jos de plaja Patong şi la 5 minute pe jos de Bangla Road. Hotelul pune la dispoziţia turistilor 2 piscine în aer liber.
Camerele spaţioase de la Patong Resort au minibar/frigider şi balcon. Baia privată are cadă.
Oaspeţii se pot răsfăţa la salonul de înfrumuseţare de la Hotelul Patong sau pot vizita magazinul de suveniruri al hotelului. Biroul de turism organizează vizite la obiectivele turistice şi ajută oaspeţii să închirieze maşini.
Emerald Coffee Shop oferă WiFi gratuit şi servește o varietate de preparate thailandeze locale și mâncăruri din bucătăria internațională. Barul oferă băuturi răcoritoare.





Revelion Thailanda 2024 - Double Tree by Hilton Phuket Banthai 4*


Double Tree by Hilton Phuket Banthai 4* este situat la 26 km de aeroport, la 17 km de plaja Patong, in golfuletul Surin, la 800 m de mare (drumul spre mare trece prin parc). Construit in anul 2003.
Hotelul este compus din 3 cladiri cu 5 nivele (total - 252 camere, cladirile sunt situate in jurul piscinei, toate camerele au vedere la mare).
Plaja
Plaja de nisip (publica).
Prosoape de plaja - gratuit (la piscina)
La piscina: sezlonguri - gratuit.
Pe plaja: sezlonguri - contra cost.







Revelion Thailanda 2024 - Kata Palm Resort 4*


Kata Palm Resort 4* la 65 km de aeroportul din Phuket, la 16 km de centrul distractiv al plajei Patong, peste drum de hotelul cunoscut Kata Beach, la 100 m de plaja. Construit in 2006.
Hotelul este compus din cladiri de 5 nivele cu total de 108 camere decorate individual.
Plaja publica de nisip. La piscina: umbrele, sezlonguri si prosoape - gratuit. Pe plaja: umbrele si sezlonguri - contra cost.







Revelion Thailanda 2024 - Hotel Novotel Phuket Kamala Beach 4*


Novotel Phuket Kamala Beach se află pe plaja Kamala, la 3 minute de mers cu maşina fata de parcul de distracţii Phuket FantaSea. Aflat în capătul liniştit al plajei, hotelul se află la doar 3 minute de mers cu maşina de satul Kamala şi la 15 minute de mers cu maşina de plaja Patong. Aeroportul din Phuket este la 30 de minute de mers cu maşina.
Facilitati Hotel: Hotelul dispune de kids club. Hotelul oferă un centru de afaceri, o recepţie cu program nonstop şi un serviciu de concierge. De asemenea, hotelul asigură un depozit de bagaje şi servicii de schimb valutar. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele hotelului. Soul Kitchen serveşte preparate internaţionale (occidentale, thailandeze şi indiene). Oaspeţii dispun de bar la The Bar sau de barul Lilo din piscină. Barul On the Roof oferă cocktailuri şi gustări uşoare. Room service la cerere.
Facilitati camere: Camere moderne cu AC şi balcon privat, centru spa, piscină în aer liber şi centru de fitness. Camerele hotelului au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar şi cutie de valori. Includ un fierbător electric şi un uscător de păr. Baia privată are duş şi articole de toaletă gratuite.





SOURCE AND TAGS