Revelion Laponia 2024

  • Ioni
  • /
  • 9 iunie 2023

 

Cat costa o vacanta in Laponia de Revelion?

Revelion 2024 Laponia - optiunea perfecta pentru trecerea dintre ani pentru iubitorii anotimpului de iarna. Avem zbor direct cu plecare pe 26 decembrie si retur 2 ianuarie 2024 (7 nopti) iar tariful incepe de la 2844 eur/pers cu demipensiune (mic dejun + cina), transport avion, taxe de aeroport, bagaj de mana + bagaja de cala, transfer aeroport - hotel - aeroport.


In Laponia, de Revelion, nici nu este nevoie de artificii pentru ca aurora boreala va lumina cerul in toate culorile, daca aveti noroc - din nefericire nu putem garanta activitatea solara la trecerea dintre ani dar sansele sa experimentati aceasta frumusete naturala sunt foarte mari.

Solicita disponibilitatea si oferta Revelion Laponia la nr. 0747 011 553, Andreea  


Revelion Laponia 2024 - Levi Hotel Spa 4*


Levi Hotel Spa 4* se află la doar 5 minute de mers pe jos de pârtiile de schi Levi Fell şi oferă un centru spa World Water, cu piscine și saune. De asemenea, are o zonă de joacă interioară pentru copii, o sală de gimnastică și un centru spa de zi.
Camerele Hotelului Levi Spa au TV cu ecran plat şi facilități pentru prepararea de ceai/cafea. Este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

plecare 26 decembrie - 7 nopti
Tarif redus: 2844 EUR/persoana cu demipensiune (mic dejun + cina)


Revelion Laponia 2024 - Levi Panorama Hotel 4*

Unitate

Levi Panorama 4* este un hotel elegant, tipic scandinav, care ofera o frumoasa priveliste asupra peisajelor Laponiei. Hotel Panorama este situat chiar pe partia de schi, la 15 minute distanta de aeroport. Din centrul statiunii Levi se poate ajunge in cateva minute cu gondola in curtea hotelului.

plecare 26 decembrie - 7 nopti
Tarif redus: 2920 EUR/persoana cu demipensiune (mic dejun + cina)

 

Revelion Laponia 2024 - Design Hotel Levi 5*


Design Hotel Levi 5* este amplasat în Levi, la 70 de metri de centrul spa Water World si oferă acces direct la pârtia de schi și piscine interioare și în aer liber, deschise pe tot parcursul anului. Fiecare oaspete al acestei proprietăți de 5 stele poate admira vederea la munte din cameră şi beneficiază de acces gratuit la internet WiFi.

plecare 26 decembrie - 7 nopti
Tarif redus: 3321 EUR/persoana cu demipensiune (mic dejun + cina)

  

Revelion Laponia - activitati turistice

Revelionul în Laponia poate este o experiență magică și de neuitat si ofera unele dintre cele mai impresionante peisaje de iarnă din lume.

De Craciun si Revelion, Laponia devine o destinație populară pentru turiști din întreaga lume si există numeroase activități și atracții pe care le poți experimenta, cum ar fi:

Revelion Laponia la Moș Crăciun: Poți vizita satul lui Moș Crăciun din Rovaniemi, capitala Laponiei finlandeze si il poți întâlni personal pe Moș Crăciun, poți merge cu sania trasă de reni sau caini husky și poți explora atelierele elfilor.

Safari cu sania trasă de câini husky sau reni: Poți experimenta o plimbare scenică fabuloasă cu sania trasă de câini husky sau reni, prin pădurile acoperite de zăpadă ale Laponiei. Excursia cu sania este foarte populară în special în orașele Rovaniemi și Levi si se poate rezerva la fata locului.


Safari cu snowmobilul: Poți explora frumusețea LAponiei prin intermediul unei excursii cu snowmobilul. Există rute organizate și ghizi experimentați care te pot duce prin peisaje spectaculoase și păduri înghețate iar excursia se poate rezerva local.


Aurora boreala: Laponia este unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a observa aurora boreala. În timpul nopților senine și fără nori, poți avea șansa să vezi dansurile luminilor pe cer.

Igloo de gheață: Unele hoteluri din Laponia oferă posibilitatea de a te caza într-un igloo de gheață - aceasta este o experiență unică, în care te vei bucura de peisajul înghețat.


Sauna: Sauna este o parte importantă a culturii nordice si poate fi experimentată în Laponia. Poți să te relaxezi într-o saună tradițională finlandeză și să te răcorești ulterior prin scufundarea într-un lac înghețat.

Acestea sunt doar câteva dintre activitățile și experiențele pe care le poți avea de Revelion în Laponia. Este important să faceti rezervare din timp deoarece nu sunt multe locuri pentru oferta cu zbor direct catre Laponia si sa luați în considerare faptul că temperaturile pot fi foarte scăzute în această perioadă, așa că trebuie să vă pregătiți îmbrăcăminte adecvată.

 

Revelion Laponia - excursii optionale

 

Tur de o zi la Ranua Wildlife Park - Vizitați animalele arctice!

Bine ați venit la cea mai nordică grădină zoologică din Finlanda și a doua din lume!
Excursie de o zi la Ranua Wildlife Park pentru a vedea ursi polari și pana la 200 de animale arctice! Dacă întâlnirea cu un urs polar care rătăcește liber în natură nu sună tentant, această plimbare de 2,5 km în pădurea magică vă va permite să întâlniți multe animale care pot fi găsite în zona arctică!

După preluarea de la cazare, veți fi condus la Ranua Wildlife Park. Situată la aproximativ o oră de mers cu mașina, Grădina Zoologică Ranua găzduiește aproximativ 50 de specii de animale sălbatice arctice și 200 de exemplare de animale. Toate animalele trăiesc într-un mediu cât mai natural și arctic posibil, ceea ce garantează că animalele se simt ca acasă!

Excursia se potrivește întregii familii. De fapt, Grădina Zoologică Ranua este principala destinație a călătoriilor în familie din Laponia. Există și câteva sănii disponibile pentru copiii mai mici, în cazul în care se sătură de mers pe jos. Ghidul expert va face vizita la Wildlife Park plină de satisfacții: ghidul vă va oferi informații detaliate despre animale și personalitățile lor și vă va răspunde la întrebările despre obiceiurile lor de viață și despre natura arctică. Urșii polari, vulpile arctice, lupii și râșii sunt unele dintre cele mai populare animale de văzut!
Tarif: 120 euro/persoana


Cercul Arctic - Vânătoarea aurorelor boreale cu microbuzul


S-ar putea să vă fie greu să dormiți în Laponia cu minunata aurora boreala si luminile dansatoare. Vino și caută fenomenul spectaculos al naturii în cele mai bune locuri de observare din Laponia!
După preluarea de la cazare, turul aventurii va începe din Satul Moș Crăciun, Rovaniemi și oferă o goană interesantă pentru aurora boreală în diferite locuri. Locațiile vizitate diferă de la o zi la alta, dar te vei îndrepta în direcția cu cele mai multe șanse de a vedea Luminile Nordului. Nu numai că vei fi în căutarea magnificei aurore boreale dar vei putea vedea și unele dintre constelațiile emblematice dacă cerul este senin. Căutarea aurorei boreale are loc în Laponia iar acest fenomen natural spectaculos poate fi observat în orice moment din diferite locuri unde luminile pot fi mai slabe sau mai intense. Ghidul profesionist va propune traseul cu cele mai mari sanse de reusita si cu cea mai intensa aurora boreala.
Tarif: 65 euro/persoana

 

Combo: pescuit la copcă și safari cu snowmobilul


Programul perfect pentru o mai bună înțelegere a tradițiilor locale! Safariul nostru cu snowmobilul, combinat cu o experiență de pescuit la copcă este o modalitate grozavă de a petrece o zi de iarnă ca un finlandez tipic! Ghidul vă va duce prin câmpurile înzăpezite ale pădurii arctice până la un lac înghețat la care se ajunge doar cu snowmobilul.

Traseul pădurii arctice are priveliști uluitoare, unde puteți face fotografii deosebite. Odată ce ajungi la lacul înghețat, ghizii te vor învăța să deschizi o gaură în gheață și cele mai bune tehnici pentru a prinde pește! Pescuitul pe gheață oferă o experiență liniștită în natură și aer curat!

Se va face un foc de tabără pentru a vă încălzi și se vor servi cârnați și băuturi calde. Ghizii vă vor spune, de asemenea, povești grozave despre cele mai mari capturi de pește și vă vor informa despre toate tipurile de pești care pot fi capturați în zonă. Mult succes la pescuitul la copcă și bucurați-vă de o plimbare de neuitat cu snowmobilul!
Tarif: 140 euro/persoana

Cere detalii suplimentare de la Andreea, manager destinatie Laponia, 0747 011 553


SOURCE AND TAGS