Revelion All Inclusive Dubai 2024

  • Ioni
  • /
  • 6 august 2021

Revelion All Inclusive Dubai 2024


Rezervati cele mai bune oferte all inclusive in Dubai chiar de revelion!

 Cerere oferta personalizata pe whatsapp



Revelion Dubai - Hotel Aloft Palm Jumeira 4*

Aloft Palm Jumeirah - All Inclusive
 la 150 m de plaja Palm Jumeirah. 
Conceput pentru călătorii globali „intotdeauna activi”, Palm Jumeirah pregătește scena pentru o evadare pe plajă urbană. 200 de camere decorate cu inspiratie si cu vederi de neegalat și o scenă socială vibrantă, cu 7 restaurante și baruri, oferă experiențe îndrăznețe la Aloft Palm Jumeirah.

Media Rotana este o proprietate de 5 stele care se află în Dubai și oferă piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Media Rotana includ sală de fitness și business center.


Revelion Dubai - Hotel RIU Dubai 4*

Riu Dubai - All Inclusive se află în Dubai, la 7 km de Marea Moschee. Hotelul ofera camere moderne, restaurant, parcare privată, centru fitness şi bar. Acest hotel de 4 stele pune la dispoziție o grădină și camere cu aer condiționat, WiFi gratuit și baie privată. Oaspeții au la dispoziție camere dtandard si camere de familie.
Toate camerele hotelului includ birou şi TV cu ecran plat.




Revelion Dubai - Movenpick Hotel IBN Battuta Gate 5*


Movenpick Hotel IBN Battuta Gate a fost denumit in onoarea celebrului calator arab din secolul XIV - Ibn Battuta care a calatorit in Africa, Europa si Orientul Indepartat. Apartamentele contin elemente decorative din tarile vizitate de Ibn Battuta. Hotelul este recomandat pentru un sejur relaxant, inclusiv cu copii.

Hotel nou situat in Jebel Ali, in imediata apropiere a centrului comercial si de divertisment, Ibn Battuta Mall. Aeroportul International Dubai este situat la 30 de minute, Aeroportul International din Abu Dhabi - la 40 de minute. La 400 m de hotel este situata statia de metrou, de unde se poate ajunge la centrele comerciale si de divertisment din centru, precum si la Aeroportul din Dubai.


Revelion Dubai - Hotel Amwaj Rotana Jumeirah Beach 5*

Hotelul Amwaj Rotana Jumeirah Beach 5*  este situat in centrul cartierului Jumeirah Beach Residence (JBR), vis-a-vis de golful Persic, la cateva minute de mers cu masina pana la Internet City si Media City, centru de distractii The Walk, la 34 km de Aeroportul International Dubai.
A fost construit in anul 2010 si dispune de o cladire cu 25 de nivele.
Plaja
Plaja publica, nisip (Jumeirah Beach Residence), vis-a-vis de hotel, intrare - gratuita,prosoape din hotel - gratuit. La piscina: umbrele, sezlonguri, prosoape - gratuit.
Comentariul nostru
Hotel nou cu camere spatioase. Servicii de cea mai buna calitate specifice Grupului Rotana. O alternativa excelenta pentru hotelurile de plaja mai scumpe.
Hotelul este amplasat pe celebrul bulevard Walk, de-a lungul caruia sunt multe boutique-uri, restaurante si cafenele. Vis-a-vis de hotel se afla parcul acvatic si de distractii recomandat pentru copii si picnic. Hotelul ofera turistilor cosuri de picnic. Se percepe o garantie la check-in





Revelion Dubai - Complex Rixos The Palm Hotel & Suites 5*


Complexul Rixos The Palm Hotel & Suites 5*
este situat pe insula Palm Jumeirah, la 47 km de aeroportul Dubai, la 91 km de aeroportul Abu Dhabi, la 17 km de Mall of the Emirates, la 30 km de centrul orasului. A fost deschis in anul 2012.
Are 2 cladiri: Sea Block (camerele au vedere directa la mare) si Main Block (camerele au vedere partiala sau directa la mare). In total sunt disponibile 230 de camere (sunt camere interconectate si 2 camere pentru persoane cu dizabilitati)
Plaja
Proprie (870 m lungime), nisip. 3 sectiuni:
- Rixos Beach, vacante active;
- Suites Beach, corturi private pentru turistii cazati in Suite;
- Family Beach, pentru familii.
Pe plaja si la piscina: umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape de plaja - gratuit.
Comentariul nostru
Personal prietenos. Camerele elegante, intrare lina in mare si infrastructura diversificata pentru activitati sportive. Recomandat pentru vacante active cu familia, inclusiv cu copiii.
Depozit la sosire: se solicita.



SOURCE AND TAGS