Revelion 2024 in Zanzibar

  • Ioni
  • /
  • 15 februarie 2021

Revelion 2024 in Zanzibar


Noi am fost in Zanzibar in decembrie 2019 si a fost de vis cu plaje ca-n filme, mancare de exceptie si relaxare totala. Zanzibar este locul in care crema de soare este obligatorie in decembrie iar petrecerea revelionului pe plaja, in maneca scurta aproape ca este o regula.


Zanzibar este o destinatie destul de noua de revelion pentru turistii din Romania dar foarte solicitata in ultimii ani. Avantajul zborului direct din Bucuresti atrage multi doritori pentru acesta destinatie exotica.


Pentru cele mai bune oferte si cele mai mari reduceri va recomandam sa faceti rezervari din timp.


Va propunem cele mai avantajoase oferte pentru Revelion 2024 in Zanzibar, plecare 29 Decembrie 2023, sejur 7 nopti.


Oferte Revelion Zanzibar 2024 cu All Inclusive:




Fun Beach Hotel 3*, Jambiani
Fun-Beach-Gallery-6-1200x800.jpg
Fun Beach Hotel 3* va intampina intr-un paradis tropical de palmieri, gradini luxuriante, plaje cu nisip alb si ape calde turcoaz pline de viata marina. Fun Beach Hotel este situat in Jambiani, pe plaja. Parcului National Jozani si Centrul de Fluturi din Zanzibar sunt in apropiere la o distanta de aproximativ 20 de km. Aeroportul International Abeid Amani se afla la 53,2 de km fata de proprietate.





AHG Waridi Beach Resort & SPA 4*, Pwani Mchangani
Unitate
Complexul AHG Waridi Beach Resort & Spa este amplasat in partea de nord-est, in Pwani Mchanganise la 40 km distanta de aeroport.
Hotelul situat de-a lungul plajei, are un centru de wellness si spa, piscina, sala de jocuri cu tenis de masa, biliard. Resturantul principal este situat in gradina, cu vedere la mare si ofera preparate din bucataria mediteraneana. La Shisa Restaurant & Bar, oaspetii pot consuma in regim a la carte: mancaruri tip fast food, peste la gratar si fructe de mare.






Chuini Zanzibar Beach Lodge 4*, Bubu

Cu o plajă privată cu vedere la golf, Chuini Zanzibar Beach Lodge 4* se află la 12 km nord de Stone Town. Arhitectura sa în stilul arhipelagului Zanzibar include ruinele palatului istoric Chuini. Situate în mijlocul unei grădini tropicale, bungalourile spaţioase de la Chuini Zanzibar Beach Lodge au terasă privată cu vedere la ocean. Unităţile sunt dotate cu aer condiţionat, iar fiecare pat este amenajat cu o plasă de ţânţari. Băile private au cadă şi/sau duş.
Restaurantul, lounge-ul şi barul Barghash asigură preparate excelente din bucătăria internaţională combinate cu arome şi condimente locale, precum şi o selecţie excelentă de vinuri şi cocktailuri.
Pentru relaxare, oaspeţii au la dispoziţie o varietate de tratamente la Healing Earth, centrul spa de inspiraţie africană, sau pot face o baie răcoritoare într-una dintre piscinele în aer liber.
Pădurea Masingini este la 8 km, iar Aeroportul Internaţional din Zanzibar poate fi accesat în 25 de minute cu maşina.







Sultan Sands Island Resort 4*, Kiwengwa
Unitate
Sultan Sands Island Resort 4* este situat in zona Kiwengwa Beach, la cca. 46 km de aeroportul Zanzibar
Facilitati hotel: Hotelul se afla la plaja cu nisip fin. Este modern cu infulente africane si arabe. Beneficiaza de: piscina, sezlonguri, doua restaurante, internet gratuit in tot resortul, 2 baruri, dintre care unul la piscina. Ofera program de animatie. Centru SPA si fitness. Ofera posibilitatea practicarii sporturilor sau jocurilor ca: volei pe plaja, tenis de masa, biliard, tenis, caiac, wind surf.






SOURCE AND TAGS