Revelion 2022 si Craciun 2021 - Recomandari munte cu tichete de vacanta


In urma vizitelor efectuate si a ofertelor primite atat de Craciun cat si de Revelion am facut o selectie de 11 hoteluri pe care le recomandam pentru petrecerea sarbatorilor de Craciun si Revelion din acest an.

Lista noastra cuprinde urmatoarele unitati de cazare:

1. Craciun 2021 si Revelion 2022, Resort Cheile Gradistei 3* Moeciu & Fundata

2. Craciun 2021 si Revelion 2022, Hotel EDEN 3* Predeal

3. Craciun 2021 si Revelion 2022, Best Western Bucovina 4* Gura Humorului

4. Revelion 2022, Hotel Bucegi 3* Sinaia

5. Craciun 2021 si Revelion 2022, Teleferic Grand Hotel 4* Poiana Brasov

6. Craciun 2021 si Revelion 2021, Hotel Fabesca 4* Sovata

7. Craciun 2021 si Revelion 2022, Villa Oblique 5* Sinaia

8. Craciun 2021 si Revelion 2022, Hotel Ozone 4* Baile Tusnad

9. Craciun 2021 si Revelion 2022, Club Bucovina 4* Gura Humorului

10. Craciun 2021 si Revelion 2022, Hotel Carmen 4* Predeal

11. Craciun 2021 si Revelion 2022, Hotel Clermont 4* Covasna

1. Craciun 2021 si Revelion 2022, Resort Cheile Gradistei 3* Moeciu & Fundata





    • Nota 8.7 conform Booking.com
    • Partie schi cu o lungime de 267 metri
    • Complexul dispune de 22 unitati de cazare impartite in 5 hoteluri si 17 vile

Complexul este situat la 5 km de Moeciu si la 13 km de Castelul Bran. Ofera o priveliste inedita asupra Muntilor Bucegi si Piatra Craiului.
Camerele sunt decorate calduros, unele includ balcoane sau terase. Complexul este impartit in 3 hoteluri si 10 vile. Vilele pot acomoda de la 2 la 18 persoane si au camere de zi separate, unele dintre acestea sunt pe doua niveluri.
Micul dejun este servit zilnic si este gratuit. Restaurantul serveste intregul complex, ofera o privelista frumoasa asupra masivelor montate. Ofera un bar cu un lounge, o masa de biliard si tenis de masa. Centrul SPA include piscina interioara inacalzita, o cada cu hidromasaj si saune.
In complex se pot regasi urmatoarele activitati: partie de schi, centru inchiriere echipament schi, centru inchiriere biciclete, perete de catarat precum si un traseu de aventura.

2. Craciun 2021 si Revelion 2022, Hotel EDEN 3* Predeal





    • Nota 9.0 conform Booking.com
    • Situat in inima naturii
    • Hotelul ofera tichete pentru acces gratuit la Dino Park (Rasnov), Gradina zoologica (Brasov) si Amore Park (Predeal)

Hotelul se afla la liziera padurii si va asteapta cu camere modern decorate, condortabile, spatioase si elegante, ce dispun de TV LCD, miniba, seif, uscator de par, telefon Wi-Fi si baie proprie.
Restaurantul este amenajat in culori calde relaxante, are o capacitate de pana la 150 persoane, iar barul are o capacitate de 30 persoane. De asemenea, se poate folosi terasa restaurantului, aceasta are o capacitate de 250 persoane.
Turistii au la dispozitie 6 sali de conferinte complet echipate, teren de sport multifunctional, alee terapeutica tirolina si accesul la Fun Park.

3. Craciun 2021 si Revelion 2022, Best Western Bucovina 4* Gura Humorului





    • Nota 8.5 conform Booking.com
    • programe de divertisment separate pentru adulti, copii si tineri
    • Situat in centrul orasului Gura Humorului

Best Western Bucovina este singurul hotel din zona, cotat de 4 stele care poarta prestigiul unui lant hotelier international de renume. Hotelul se afla in centrul orasului Gura Humorului, fiind situat la 5 km atat de partia de schi Soimul, cat si de Manastiarea medievala Voronet. Parcul Arinis si centrul de agrement Parc Aventura se afla la aproximativ 10 minute de mers pe jos.
Camerele sunt decorate in stil traditional si includd minibar, TV si Wi-Fi gratuit. Suitele dispun de balcoane, zone de relaxare si / sau camere de zi si de luat masa.
Restaurantul traditional unde se serveste micul dejun ofera muzica live, iar barul include si masa de biliard. Hotelul dispune de sala de fitness, teren de tenis si un centru SPA. Hotelul promite sa iti ofere o experienta desavarsita, cu servicii impecabile, atmosfera senina si chipuri zambitoare.

4. Revelion 2022, Hotel Bucegi 3* Sinaia





    • Nota 8.8 conform Booking.com
    • Discount 20% pentru plata integrala pana pe 20 Octombrie 2020
    • Situat in centrul statiunii Sinaia, la scurta distanta de telecabina

Localizat ideal, in centrul orasului Sinaia, Hotel Bucegi se afla la 2 km de Castelul Peles si la 15 minute de mers de Manastirea Sinaia.
Restaurantul ofera preparate traditionale si internationale si ofera accesul la crama si o terasa incapatoare.
Camerele mobilitate calduros ofera Wi-Fi gratuit, TV prin cablu si minifrigidere. Suitele ofera in plus camere de zi, iar apartamentele dispun si de chicineta.

5. Craciun 2021 si Revelion 2022, Teleferic Grand Hotel 4* Poiana Brasov


 Masa Festiva Revelion

 Masa Festiva Craciun



    • Nota 9.5 conform Booking.com
    • Votat cel mai bun resort schi din Europa de Est
    • Situat la 50 metri de teleschi, in partea de jos a partiei Subteleferic

Cu o arhitectura contemporana in stil cabana, acest hotel elegant se afla la 3 minute de mers pe jos de telegondola de schi Postavaru Expres si la 14 km de Biserica Neagra din Brasov.
Camerele elegante, majoritatea cu balcoane, au lambriuri si pardoseli din lemn cald. Acestea sunt dotate cu Wi-Fi gratuit, televizoare cu ecran plat, minibar si podea incalzita pentru baie. Suitele ofera in plus zone de relaxare cu canapele extensibile, iar unele au tavan catedrala, al doilea dormitor si / sau 2 bai.
Micul dejun este gratuit. Exista un restaurant luminos, cu tavan inalt, plus un restaurant formal, un cocktail bar si un club de noapte. Alte facilitati includ un centru spa, o sala de gimnastica, o piscina interioara si inchirieri schiuri, plus un club pentru copii.

6. Craciun 2021 si Revelion 2022, Hotel Fabesca 4* Sovata


Masa Festiva Revelion

 Masa Festiva Craciun



    • Nota 8.8 conform Booking.com
    • Open Bar pentru Cina Festiva Revelion + Cina Festiva 01.01.2021
    • Copiii sub varsta de 6 ani au gratuitate la cazare si masa

Designul minimalist al hotelului Fabesca 4* ii ofera un aspect special in zona statiunii Sovata, fiind remarcat prin decor dar si pentru servicii de SPA Oferite. Hotelul are o pozitie favorabila in statiunea Sovata, fiind la 300 metri de  Lacul Ursu, 200 metri de centrul statiunii precum si la 10 minute de mers cu masina de Salina Praid.
Camerele au design cu influente mediteraneene, pat matrimonial, bai cu pereti de scticla si pun la dispozite terasa sau balcon. Hotelul pune la dispozitia clientilor un restaurant cu un design modern, terasa si crama. Meniul include preparate inovatoare pregatie de bucatarul-sef al restaurantului.
Centrul SPA se reparca prin piscina cu apa dulce si apa sarata, sauna umdea, uscata si cu infrarosu si cu sare de Praid. masaje si proceduri de reflexoterapie.

7. Craciun 2021 si Revelion 2022, Villa Oblique 5* Sinaia





    • Nota 8.9 conform Booking.com
    • Situata la 500 m de metri de partiile de schi si de castelul Peles
    • Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic deju, in camera cu parintii

Inconjurat de paduri, acest hotel confortabil intr-o cabana cu unghiuri ciudate se afla la 500 metri fata de partiile de schi si la 500 metri fata de Castelul Peles din secolul al XIX-lea.
Camerele calde si pline de culoare ofera Wi-Fi gratuit, ecran plat si minifrigidere, plus zone de relaxare. Unele includ cazi si / sau balcoane. Camerele superioare au in plus zone de living separate si au pereti si tavan inclinati.
Micul dejun, parcarea si depozitul pentru echipament de schi sunt gratuite. Alte facilitati includ un restaurant modern si un lounge decorat calduros, precum si o zona de gratar si karaoke. Exista, de asemenea, tratamente spa, plus un hamam, o sauna si o gradina linistita cu o cada cu hidromasaj.

8. Craciun 2021 si Revelion 2022, Hotel Ozone 4* Baile Tusnad





    • Nota 8.1 conform Booking.com
    • Dress code pentru petrecerile din data de 31.12.2020 si 01.01.2021
    • Situat in centrul statiunii Baile Tusnad

Hotelul a fost deschis pe baza conceptelor de SPA, natura & conferinte fiind situat in centrul statiunii Baile Tusnad. Datorita pozitie centrale, hotelul se afla la 3 minute de lacul Ciucas, la 500 metri de gara principala si la 1 km fata de partiile de schi.
Ofera 117 spatii de cazare, din care 111 camere duble, 5 apartamente standard si 1 apartament de lux. Restaurantul ofera oaspetilor preparate traditionale si internationale, imbinand bucataria clasica cu cea regionala.
SPA-u ofera o gama diversificata de produse: ritualuri, terapii pentru cupluri, terapii corporale, terapii de sanatate, terapii cu Gerovita si masaje.

9. Craciun 2021 si Revelion 2022, Club Bucovina 4* Gura Humorului

Masa Festiva Revelion

Masa Festiva Craciun



    • Nota 9.1 conform Booking.com
    • Cine traditionale bucovinene
    • Pavilion expozitional pentru desfasurare evenimente

Club Bucovina se afla in Gura Humorului, la 3 km fata de Adventure Park Escalada. Complexul ofera o diversitate de facilitati pentru organizare de eveniment: pavilion expozitional, sala de conferinte, sala de examinare, spatii de formare profesionala, sala de training precum si spatiu de proiectie video.
Micul dejun a la carte este servit in fiecare dimineata in restaurauntul hotelului. De asemenea, clientii au la dispozitie un bar, teren de tenis si o gradina. Camerele ofera o priveliste frumoasa cu vedere catre munte.

10. Craciun 2021 si Revelion 2022, Hotel Carmen 4* Predeal


Masa Festiva Revelion

Masa Festiva Craciun



    • Nota 9.1 conform Booking.com
    • Pozitie excelenta vizavi de gara Predeal
    • Partiile de schi Clabucet si Polistoaca se afla la 1 km

Hotelul este situat in centrul statiunii, vizavi de gara din Predeal si la aproximativ 2 km fata de partia de schi Clabucet. Ofera conditii pentru toate tipurile de turism: recreere, intalnire de afaceri, evenimente private sau schi.
Camerele duble, precum si apartamentele sau duplexul ofera un confort unic prin designul care combina elementele clasice cu cele moderne, prin culorile calde care creeaza o atmosfera intima, placuta. Unele camere au vedere la munte si o terasa spatioasa.
Centrul SPA este compus din piscina incalzita, o sauna, o cada cu hidromasaj precum si tratamente corporale sau mai multe tipuri de masaje. Cele mai apreciate facilitati ale hotelului Carmen sunt restaurantul ce serveste atat preparate traditionale dar si internationale, precum si cele 6 piste de bowling din cadrul unitatii.

11. Craciun 2021 si Revelion 2022, Hotel Clermont 4* Covasna 


Masa Festiva Revelion

 Masa Festiva Craciun




    • Nota 9.2 conform Booking.com
    • Program diversificat pentru Craciun si Revelion
    • Pachet 3, 4, 5 sau 10 nopti

Inconjurat de o padure, hotelul Clermont se afla la 2 km de cetatea dacica din Covasna din secolul I si la 6 km de partia de schi. Multitudinea facilitatilor disponibile si calitatea serviciilor prestate reprezinta garantia unui sejur de vis.
In total sunt 106 spatii de cazare, impartite in 5 categorii de camere si apartamente. Fiecare unitate de cazare ofera Wi-Fi gratuit, TV, seif si minibar. Relaxarea este un proces complex, insa facilitatile hotelului Clermont permit o diversitate de procedee antistre si servicii complete de revigorare.
Restaurantul ce ofera preparate internationale, barul, crama, cafenea, precum si clubul de noapte sau spatiul de evenimente sunt printre pricipalele facilitati ale hotelului. De asemenea, turistii pot participa si la urmatoarele activitati: perete de apinism, tiroliana, biliard, ping-pong precum si o pista de bowling.

SOURCE AND TAGS