Recomandari Hoteluri 5 stele Mamaia


Recomandari Hoteluri 5 stele Mamaia


Hotel Vega 5*

Hotelul Vega 5 stele este amplasat pe plaja, in partea de nord a statiunii Mamaia si ofera camere cu elegante cu vedere catre mare. Hotelul Vega a fost inaugurat in vara anului 2008 si este unul dintre cele mai luxoase hoteluri ale statiunii.  Hotelul Vega 5* este cel mai scump hotel din mamaia

Hotelul Vega din Mamaia este amenajat respectand principiile feng-shui, are 8 etaje si va pune la dispozitie 125 de camere duble, camere family si apartamente.

Puteti admira marea de la sky barul de la ultimul etaj al hotelului ce ofera bauturi rafinate, gustari, vinuri vechi, trabucuri si ceai pe fundalul muzicii de pian sau saxofon, puteti servi preparate gustoase in restaurant, va puteti relaxa pe plaja privata, la piscina cu apa incalzita sau in centrul SPA. Hotel Vega din Mamaia este deschis pe toata durata anului.



Hotel Phoenicia Royal 5*

Hotelul Phoenicia Royal 5 stele este cel mai nou hotel de 5* de pe litoral, fiind inaugurat in 2017 si detine distinctia Five Star Diamond Award

Hotelul Phoenicia Royal 5* detine 144 de spatii de cazare (duplexuri si suite de lux).

Toti oaspetii din cadrul Phoenicia Royal, Phoenicia Luxury au acces la facilitatile gratuite din cadrul Phoenicia Holiday Resort.

FACILITATI Hotel Phoenicia Royal 5*:
Restaurant cu specific international; Free bar; Snack-bar; Piscina cu jacuzzi; Sauna; Gradina interioara; Plaja privata; Acces la biblioteca privata; Program artistic; Program interactiv copii; Program zumba, pilates, aerobic, fitness;
Baza sportiva cu terenuri de fotbal, tenis, baschet, volei; Teatru; Excursii la delfinariu; Echitatie; Plimbari cu elicopterul; Transfer aeroport; Parcare gratuita; Wi-fi gratuit;


Hotel Arena Regia SPA 5*

Arena Regia Hotel & Spa 5*
face parte din complexul Marina Regia Residence si se află în zona Mamaia Nord. Hotelul Arena Regia de 5 stele este un hotel luxos si oferă camere decorate opulent, 2 restaurante, 4 săli de conferințe și piscină infinită. De asemenea, turistii au la dispoziție un centru SPA foarte bine dotat pentru relaxare si tratamente.

Hotelul Arena Regia are proportii clasice si o ambianta exclusivista, fiind locul ideal pentru o vacanta la mare, un sejur de rasfat la SPA, o calatorie de afaceri sau un eveniment special. Savurati ultimele noutati din bucataria de lux in cele doua restaurante si bucurati-va de extraordinarele facilitati de beauty si fitness.

Toate camerele si apartamentele au mobila executata la comanda, parchet din lemn masiv, lenjerie de lux, bai placate cu piatra naturala, televizoare LCD si televiziune satelit, logii (camere) si balcoane (apartamente).

Facilitati SPA:
Imperia SPA (piscina interioara, hamam, sauna uscata, sauna umeda, sala de fitness, tratamente corporale si faciale) centru medical; piscina interioara/exterioara pentru adulti si copii; lift; room service; concierge; parcare; spalatorie/calcatorie; acces internet; restaurant; bar; terasa exterioara; loc de joaca pentru copii; plaja complet utilata si dotata; camera pentru bagaje; camere pentru nefumatori.

Arena Regia Hotel & Spa oferă zonă de plajă privată pe malul Mării Negre, la 500 de metri de hotel. Pentru a ajunge la plaja se trece prin numai prin complex.

Tarifele includ sezlong pe plaja
(in limita locurilor disponibile), internet, parcare (in limita locurilor disponibile), acces la Infinity Pool (in limita locurilor disponibile) si acces gratuit la Aqua Area din cadrul Imperia Spa. AC centralizat, LCD si IP TV - televiziune prin internet, terasa, seif, minibar, telefon, cabian de dus, acces internet.


SOURCE AND TAGS