Recomandari cazare insula Corfu, Grecia

  • Ioni
  • /
  • 6 aprilie 2023

Recomandari cazare insula Corfu, Grecia


Insula Corfu este situată în partea de nord-vest a Greciei. Este o destinație turistică populară datorită frumuseții sale naturale, istoriei și culturii sale bogate.

Există o varietate de opțiuni de cazare disponibile în insula Corfu, pentru toate bugetele și preferințele. Iată câteva opțiuni populare de cazare pe care le puteți lua în considerare:


Hoteluri recomandate in Insula Corfu

Insula Corfu are o selecție largă de hoteluri de la unitati de cazare de lux până la opțiuni mai accesibile. Acestea sunt situate de obicei în apropierea plajelor sau cel putin cele mai cunoscute si vandute hoteluri pe piata din Romania sunt amplasate cat mai aproape de plaja. Mai jos gasiti o selectie cu Hoteluri de 5 stele de lux, exclusiviste; hoteluri de 4 stele recomandate si cateva hoteluri pentru un buget economic.


Hoteluri exclusiviste de 5 stele de lux in Corfu


Ikos Odisia 5*, Dassia - Corfu


Ikos Odissia este al doilea Ikos care se deschide pe insula Corfu. Emblematicul Ikos Odisia este protejat de un golf retras, vizavi de Ikos Dassia - hotel premiat la nivel mondial, înălțat cu grație pentru vederi dramatice pe o coastă spectaculoasa. Este locul cel mai exclusivist din Corfu in acest moment!


Ikos Dassia Resort 5*, Dassia - Corfu


Situat în Golful Dassia, Ikos Dassia are 7 piscine înconjurate de grădini amenajate și o plajă privată cu lungimea de 400 de metri. Acesta include camere cu vedere la Marea Ionică sau la uscat şi un cinematograf în aer liber, cu un bar de teatru. De asemenea, oaspeții au la dispoziție facilităţi spa şi loc de joacă pentru copii.


Marbella Corfu 5*, Agios Ioannis Peristeron


Având o zonă de plajă organizată în Agios Ioannis Peristeron, MarBella Corfu este un hotel MarBella Collection și are 3 piscine, un centru spa si cel mai mare Aquapark din Corfu, Grecia. Camerele și suitele sale oferă vederi spectaculoase la Marea Ionică sau la grădinile luxuriante ale hotelului. WiFi este oferit în întreaga proprietate.


La Grotta Verde 5*, Agios Gordios - Corfu

 

Mayor La Grotta Verde Grand Resort este un complex de 5 stele care se află pe malul mării, în Agios Gordios (Insula Corfu), și oferă piscină interioară și 2 piscine în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. 


Hoteluri recomandate de 4 stele amplasate pe plaja in Corfu

 

Almyros Beach Resort 4*, Acharavi - Corfu


Almyros Beach 4* este amplasat pe plaja, în localitatea Acharavi, din Insula Corfu. Almyros Beach are o piscină în aer liber, loc de joacă pentru copii și terasă.


Elea Beach 4*, Dassia - Corfu


Elea Beach 4*este un hotel de 4 stele care oferă o piscină în aer liber cu apă sărată şi facilităţi de hidromasaj, precum şi o piscină cu apă dulce. Amenajată cu un centru de fitness, proprietatea are şi o grădină. 


Acharavi Beach Hotel 4*, Acharavi - Corfu


Situat în Acharavi, la 36 km de orașul Corfu, Hotelul Acharavi Beach are o piscină în aer liber și vedere la mare. Hotelul pune la dispoziție o piscină sezonieră în aer liber, un loc de joacă pentru copii, terasă la soare, un restaurant și un bar. 

Akrotiri Beach Resort 4*, Paleokastritsa



Hoteluri cu buget economic din Corfu

Iliada Beach Hotel 3*, Gouvia - Corfu


Iliada Beach Hotel este o proprietate de 3 stele situată în Gouvia (Corfu) care oferă unități de cazare cu aer condiționat, grădină și o terasă unde oaspeții pot petrece timp împreună cu prietenii sau familia.

Livadi Nafsika Hotel 3*, Adults Only, Dassia - Corfu



Livadi Nafsika Hotel este o proprietate de 3 stele situată în Dassia (Corfu) care oferă un restaurant și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. 


Apartamente recomandate in Insula Corfu

Apartamentele sunt o alegere populară pentru familiile și grupurile de prieteni care doresc mai mult spațiu și o flexibilitate mai mare. Acestea sunt disponibile în diverse zone ale insulei Corfu și gasiti mai jos recomandarile noastre cu recenzii bune.


Finata Studios, Kavos - Corfu

Unitate

Finata Studios este o proprietate mica, destinata exclusiv adultilor, care se bucura de o locatie pe malul marii, la doar 20 m de plaja cu nisip si la 45 km de aeroportul international din Corfu. Complet renovat in 2018, ofera studiouri si apartamente ieftine, toate dotate cu o chicineta . 

Goudelis Apartments, Sidari - Corfu

 Unitate


Goudelis Apartments este amplasat langa plaja Sidari Beach. Cel mai apropiat oras este Corfu unde se poate vizita Centrul Vechi Corfu.

Vile și case de vacanță recomandate in Insula Corfu

Pentru o experiență mai privată și mai exclusivistă, puteți închiria o vilă sau o casă de vacanță pe insula Corfu. Acestea pot fi situate în zone rurale sau în apropierea plajelor și sunt ideale pentru familiile și grupurile mai mari de prieteni. Dintre vilele recomandate in Insula Corfu va propunem urmatoarele optiuni.

Villa Yannis 3*, Dassia - Corfu

 


Vila Yannis este situată la doar 15 minute cu maşina de aeroport şi la o plimbare de 10 minute de centrul Dassia şi plajă.

Căsuțe tradiționale din Insula Corfu

Căsuțe tradiționale - Pentru o experiență autentică și rustică, puteți închiria o căsuță tradițională grecească. Acestea sunt de obicei situate în satele pitorești și oferă o experiență autentică a culturii locale. Zepelin Tour nu are in oferta casute traditionale deoarece cele mai multe cazari de acest fel nu pun la dispozitie documentele fiscala (facturi, certificari turistice, etc) dar le gasiti pe site-uri specializate.


Indiferent de opțiunea de cazare pe care o alegeți, este important să faceți o rezervare din timp, mai ales daca planificati vacanta in Grecia în timpul sezonului de vârf. Pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă și pentru a evita problemele de disponibilitate, gasiti la ZepelinTour oferta variata de la toti furnizorii mari din Romania.

Andreea (0747011553) a vizitat Insula Corfu in 2021 si ca poate oferi mai multe detalii pentru a lua cea mai buna decizie in rezervarea unei vacante in Grecia.


SOURCE AND TAGS