Preturi excursii din Hurghada Egipt


Preturi excursii din Hurghada Egipt

Statiunea Hurghada este cea mai mare din Egipt si este potrivita pentru toate categoriile de turisti. Marea Rosie va ofera un recif de corali fabulos, perfect pentru scufundari si snorkeling, desertul va ofera posibilitatea sa interactionati cu un alt stil de viata, cel al beduinilor, sa va plimbati cu camila sau cu ATV-urile iar vestiigile arheologice ale Egiptului antic sunt de-a dreptul impresionante.


Vezi ofertele noastre pentru Egipt in statiunile



Si daca vrei sa faci un circuit individual in Egipt, te poti inspira de aici - Circuit Egipt -Cairo - Aswan - Abu Simbel - Croaziera pe Nil - Luxor - Marsa Alam
Lucram cu toti turoperatorii si cunoastem foarte bine destinatia astfel incat sa va recomandam cea mai buna varianta.
Egipt este regina destinatiilor de plaja din 2023!

Se organizeaza excursii catre Vlea Regilor si Luxor, excursii la Cairo cu avionul sau autocarul sau excursii in desert, pentru a savura un ceai cu beduinii. Va puteti plimba cu camilele si sa admirati minunile desertului. Localnicii va vor servi cu Karkaday (ceai de hibiscus, rece sau cald) sau Chi (ceai) si puteti savura o sheesha (narghilea).

Excursiile in Sinai sau croazierele pe Marea Rosie sunt foarte apreciate iar pentru cumparaturi, principalele zone sunt strada Sekalla si centrul orasului el Dahar, cu preturi ceva mai mici.

Preturile excursiilor optionale din Hurghada sunt actualizate pentru sezonul 2021 si sunt valabile pentru transferuri de la hotelurile din Hurghada. Pentru transfer din zonele Makadi Bay, Sahl Hasheesh si Marsa Alam se achita un supliment.

1. Excursie la scuba diving - Scufundari
Pret excursie: 30-40 euro/pers

Ghidul nostru, Nichita, martie 2021 la scufundari in Hurghada

Transfer de la hotel la 08:00 AM catre Port.
Vom ajunge la un recif de corali vechi cu o biodiversitate foarte mare. Echipa profesionista de scufudatori va va initia in aceasta aventura, prezentandu-va cele mai frumoase locuri si specii marine. Veti observa o multitudine de specii colorate de pesti tropicali si corali tari si moi.
In timpul excursiei veti face 2 scufundari in 2 zone diferite ale recifului si veti simti ca inotati intr-un acvariu tropical. Este incredibil de frumos!
Inclus in excursie:
- echipament scuba
- instructori profesionisti
- pranz pe barca


2. Excursie la Cairo cu autocarul din Hurghada
Pret excursie: 60-70 euro/pers

Grupul din martie 2021 pentru sejurul 8 zile Hurghada - Program Exclusiv de Aventura in Egipt


Cairo, capitala Egiptului are o populatie de 17 milioane de locuitori si este cel mai mare oras din Egipt.
Veti fi preluati de la hotel cu autocarul la ora 01:00 AM si veti ajunge la Cairo in jur de ora 09:00 AM unde veti fi intampinati de ghidul care va va insoti in aceasta excursie. Prima oprire va fi la Muzeul de Egiptologie care detine cea mai mare colectie de arta egipteana din lume cu 250000 de artefacte vechi de pana la 5000 de ani. Puteti vedea aici o expozitie dedicata lul Tutankhamon si o colectie de comori si bijuterii.
Se va servi pranzul la un restaurant din Cairo.
Urmeaza vizita la Piramide si la Sfinx iar apoi intram in marele bazar din Cairo.
Inclus in excursie:
- bilete de intrare la obiectivele turistice
- pranz
- ghid in limba romana
Optional:
- plimbare cu camila la Piramide
- Excursie cu barca pe Nil


3. Excursie Luxor si Valea Regilor din Hurghada
Pret excursie: 55 - 65 euro/pers

Ghidul nostru, Nichita, martie 2021 in excursia la Luxor 


Luxor este un oras cu 500000 de locuitori si locul in care s-au descoperit vestigii arheologice importante din perioada Egiptului antic.
Veti fi preluati cu autocarul de la hotelul din Hurghada la ora 04:00 AM iar la ora 09:00 AM veti ajunge la Luxor unde veti fi intampinati de ghidul acestei excursii. Prima vizita va fi la Templul Karnak, cel mai mare construit vreodata in urma cu peste 2000 de ani. Este de fapt un complex de temple ce se aseamana cu o padure de coloane gigantice pe care sunt inscriptionate mii de hieroglife.
Vom sevi pranzul la un restaurant local iar apoi vom vizita Colosii Memnon de pe malul vestic la Nilului.
Mergem apoi la Valea Regilor unde vom vizita 3 morminte magnifice ale faraonilor. Urmeaza vizita la Templul lui Hashepsut, singura femeie faraon din Egipul antic. Acest Templu este construit in mijlocul desertului intr-o serie de terase. Dupa vizita revenim in Luxor unde vizitam Institutul de Papirusuri si avem putin timp liber pentru cumparaturi.
Inclus in excursie:
-bilete de intrare la obiectivele turistice
- pranz
- ghid in limba romana
Optional:
- excursie cu barca la Banana Island


5. Excursie la Orange Bay
Pret excursie: 30 - 35 euro/pers

Aveti extraservicii pentru o experienta memorabila la Orange Bay!
Preluare de la hotel la ora 08:00 AM si transfer in Port. Vom naviga pe apele limpezi ale Marii Rosii si vom face 2 opriri pentru snorkeling in cele mai frumoase zone de recif unde biodiversitatea marina este la cele mai inalte cote.
Pranzul se va servi pe barca, apoi vom naviga spre Insula Giftun la Orange Bay, unde va puteti bucura de plaja cu nisipul alb si fin.
Inclus in excursie:
- transfer de la hotel
- 2 opriri la snorkeling
- echipament de snorkeling
- pranz pe barca + cafea/apa/cola
- 2 ore la plaja Orange Bay de pe Insula Giftun


6. Excursie la Paradis Island din Hurghada
Pret excursie: 30 - 35 euro/pers

Descoperiti cea mai frumoasa insula din Hurghada pentru excursii de snorkeling!
Preluare de la hotel la ora 08:00 AM si transfer in Port unde veti primi echipamentul de snorkeling. Vom naviga prin apele clare ale marii si vom avea o oprire de o ora intr-o zona cu receif de corali foarte bogata in biodiversitate iar daca aveti noroc puteti intalni chiar si delfini.
Vom ajunge pe Insula Paradisului unde puteti face plaja sau snorkeling (umbrelele pe plaja gratuit).
Vom servi pranzul iar in jurul orei 15:00 va puteti bucura de un spectacol de dans din buric.
La ora 16:00 plecam spre Hurghada iar din port veti fi transferati la hotel.
Inclus in excursie:
- echipament de snorkeling
- vesta de salvare pe barca
- pranz
- bauturi racoritoare
 


7. Excursie Safari cu ATV (quad bike)
Pret excursie: 20 - 25 euro/pers
Excursie de dimineata. Preluare la ora 09:00 AM de la hotel si transfer catre Safari Station pentru test drive (aici invatati cum se conduce un ATV) iar apoi vom conduce 25 km prin desert.
Vom ajunge intr-un sat de beduini unde veti afla detalii despre acest mod de viata si puteti experimenta plimbarea cu camile sau fumatul narghilelei. Va bucurati de un ceai traditional si apoi ne intoarcem spre Safari Station iar pe la ora 13:00 urmeaza transferul catre hotel.
Aveti nevoie de:
- ochelari de soare
- crema de soare
- haine usoare
- esarfa
- incaltaminte sport




SOURCE AND TAGS