PORT NATURE LUXURY RESORT 5*


PORT NATURE LUXURY RESORT 5*


PORT NATURE LUXURY RESORT 5* este unul dintre cele mai bune hoteluri din Antalya pe servicii. Are un concept Premium A’La Carte All Inclusive cu bauturi de import (148 de sortimente), fresh-uri si restaurante a-la-carte.



La PORT NATURE LUXURY RESORT 5* gasiti bere la sticla (Corona, Tuborg, Carlsberg), Red Bull, Jagermeister, Whiskey de pana la 12 ani, fresh de rodii si de portocale, inghetata de la Magnum si Algida si chiar un sushi bar. Este un concept nou, valabil din 2019.













Deoarece principalul motiv pentru care alegeti Antalya drept destinatia de vacanta este plaja si serviciile all inclusive, acest hotel ofera o plaja lata cu nisip fin si restaurant chiar pe plaja.










Spatiul este compact (deci nu aveti mult de mers pana la plaja) si va puteti distra si la piscina sau la AquaPark dar exista si zona verde.















Domnul din dreapta (poza de mai jos) este managerul de relatii cu clientii si este un adevarat profesionist, cu o engleza impecabila. Se stie ca serviciile bune se cunosc si din prisma profesionalismului angajatilor.



Si sa nu uitam ca exista cafea buna, buna - Serenity of Davidoff Cafe:



In timp ce am scris mi s-a facut si foame si sete si dor de plaja. Sa aveti #călătoriedepoveste la PORT NATURE LUXURY RESORT 5*



SOURCE AND TAGS