Petreceri de Revelion


Petreceri de Revelion



Prim Ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat pe 2 noiembrie ca petrecerea de Revelion este o petrecere privata cum sunt nuntile si botezurile iar anul acesta nu se va putea organiza. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renuntam la vacanta de iarna ci doar ca trebuie sa respectam masurile de siguranta. Ofertele de revelion in Sinaia sau revelion in Poiana Brasov sunt deja solicitate de catre turisti.

In acelasi timp, vacantele de revelion in strainatate sunt mult mai ieftine fata de anii trecuti deoarece pandemia de COVID-19 limiteaza destul de mult libertatea de miscare. Exista, de asemenea si conditii speciale de plata si penalizare in caz de anulare in cazul in care tara aleasa pentru petrecerea revelionului interzice intrarea romanilor.
 
Daca turistii nu mai pot calatori deoarece au test pozitiv de COVID-19 exista posibilitatea de a primi banii inapoi daca si-au incheiat o asigurare de calatorie (aprox 150 lei/persoana). Recomandam insistent acest tip de polita deoarece asigura turistii in caz de imbolnavire atat inainte de plecare cat si in timpul sejurului.


Idei de Vacanta pentru Petrecerea de Revelion in strainatate

1. Turcia - Antalya, de la 605 eur/persoana - vezi oferta completa
2. Egipt - Hurghada, de la 693 eur/persoana - vezi oferta completa
3. Egipt - Sharm el Sheikh, de la 796 eur/persoana - vezi oferta completa4
4. Dubai, de la 1210 eur/persoana - vezi oferta completa
5. Bulgaria, Bansko, de la 182 eur/persoana - vezi oferta completa

SOURCE AND TAGS