Oferte Revelion Dubai 2024

  • Ioni
  • /
  • 6 august 2021

Oferte Revelion Dubai 2024



Am pregatit oferte avantajoase pentru Revelion in Dubai. Avem plecare cu avionul incepand din 26 decembrie, in fiecare zi pana pe 30 decembrie cu sejur de 7 nopti. Vezi oferta completa - click pe link - pentru Revelion Dubai

Dubai, orasul viitorului va asteapta pentru un an nou de poveste!


Revelion Dubai 2024 - City Max Bur Dubai 3*


City Max Bur Dubai 3*
face parte din grupul hotelier CITYMAX si este situat in Bur Dubai, in apropiere de centrul orasului, la 8 km de aeroportul Dubai. Cel mai apropiat centru comercial - Burjuman Mall. Cea mai apropiata statie de metrou la 500 m distanta de hotel.
Hotelul a fost deschis in anul 2010, renovat in anul 2013 si are o cladire cu 8 nivele
Raport bun calitate-pret. Camere confortabile, geamurile se deschid. Recomandat pentru vacante relaxante si calatorii de afaceri. Se poate ajunge usor in centrul orasului Downtown, la centrele comerciale si bazar (10 minute de mers cu masina). Se solicita depozit la sosire.
Publica, nisip - plaja Al Mamzar Beach Park (la 20 minute de mers cu masina). Transfer pana la plaja publica - gratuit, de 5 ori/zi. Acces pe plaja publica: contra cost. Pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape - contra cost.
La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape - gratuit.





Revelion Dubai 2024 - Ramada Hotel & Suites by Wyndham JBR 4*


Ramada Hotel & Suites by Wyndham Dubai JBR 4*
este situat între Jumeirah Beach Residence, The Walk și Dubai Marina, pe strada principală, cu o varietate de activități de divertisment familial și o vedere spectaculoasă a Golfului Arab.
Ramada Hotel & Suites by Wyndham Dubai JBR oferă camere spațioase, cu design cosmopolit, cazare cu aer condiționat, TV prin satelit cu LED și facilități pentru prepararea cafelei. Fiecare baie bine aprovizionată are halate și papuci.
Dubai Marina Mall este la doar 5 minute cu mașina de hotel. Aeroportul Internațional Dubai este la 30 de minute cu mașina. Este posibilă parcarea privată gratuită în incintă.
NU Organizeaza Cina Festiva de Revelion.



Revelion Dubai 2024 - Hotel Marina Byblos 4*


Marina Byblos Hotel 4*
este la o plimbare de 2 minute de statia de metrou Jumeirah Lakes Towers si de 5 minute pana la plaja Jumeirah. Clubul de iahting si Marina Mall sunt la cativa pasi, in timp ce clubul de golf Emirates si Ibn Battuta Mall se afla la mai putin de 4 km.
Bucurati-va de lux contemporan intr-o locatie excelenta, langa celebra Plaja Jumeirah. Conceptul modern de 4* ofera camere si suite atragatoare si elegante, care ofera o oaza de liniste si confort.
Facilitati: 6 restaurante si o piscina panoramica pe acoperis. Se ofera parcare privata gratuita. Mancare traditionala englezeasca este servita la English Pub. Oaspetii se pot relaxa cu o ceasca de cafea proaspata la cafeneaua hotelului sau pot gusta cocktailuri la clubul de noapte din incinta.
Camerele spatioase de la Marina Byblos au mobilier de designer si un pat cu o tablie capitonata. Acestea includ mini-bar si TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Se ofera gratuit articole de toaleta, halate de baie si papuci.




Revelion Dubai 2024 - Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel 5*


Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel
se află pe Palm Jumeirah şi combină farmecul britanic cu luxul cosmopolit. Oaspeţii se pot relaxa în lazy river sau se pot bucura de o varietate de sporturi nautice pe plajă.

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel pune la dispoziţie 279 de camere cu dotări de lux şi 227 de apartamente cu servicii hoteliere, decorate cu gust. Acestea au vedere spectaculoasă la Golful Arabic, delimitat de orizontul celebrei zona Marina Dubai. Toate camerele şi suitele au TV cu ecran plat cu canale prin satelit, facilităţi de ceai/cafea, dulap spaţios şi seif. De asemenea, includ halate de baie, papuci şi articole de toaletă gratuite marca Floris.

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel oferă cele mai bune preparate culinare britanice la restaurantul Great British (GBR) care serveşte o varietate fabuloasă de preparate cu influenţe britanice. Oaspeţii pot lua masa pe tot parcursul zilei la GBR, admirând orizontul strălucitor al zonei Dubai Marina, sau pot opta pentru o experienţă culinară uimitoare la barul-restaurant West 14th, orientat spre plajă. De asemenea, barul Dukes oferă unele dintre cele mai bune Martini din lume.




Revelion Dubai 2024 - Amwaj Rotana Jumeirah Beach 5*


Amwaj Rotana Jumeirah Beach 5*
este un hotel nou cu camere spatioase. Servicii de cea mai buna calitate specifice Grupului Rotana. O alternativa excelenta pentru hotelurile de plaja mai scumpe.
Hotelul este amplasat pe celebrul bulevard Walk, de-a lungul caruia sunt multe boutique-uri, restaurante si cafenele. Vis-a-vis de hotel se afla parcul acvatic si de distractii recomandat pentru copii si picnic. Hotelul ofera turistilor cosuri de picnic. Se percepe o garantie la check-in.
Amwaj Rotana Jumeirah Beach 5* apartine grupului ROTANA si este situat in centrul cartierului Jumeirah Beach Residence (JBR), vis-a-vis de golful Persic, la cateva minute de mers cu masina pana la Internet City si Media City, centru de distractii The Walk, la 30 km de Aeroportul International Dubai.
A fost construit in anul 2010 si dispune de o cladire cu 25 de nivele




Revelion Dubai 2024 - Hilton Dubai Jumeirah Resort 5*


Hilton Dubai Jumeirah Resort 5*
din Dubai apartine lantului hotelier Hilton Worldwide si este situat la 35 km de aeroportul Dubai si la 25 km de centrul orasului Dubai - Downtown, pe plaja Jumeirah Beach, in centrul Dubai Marina, la 10 minute de mers cu masina de zonele de afaceri de Internet City, Media City, Knowledge Village si la 15 minute de mers pe jos de statia de metrou.
Hotelul a fost deschis in anul 2000, ultima renovare a avut loc in anul 2018.

Are o cladire cu 10 nivele (este conectata printr-un pod de cladirea Residence Tower care aprtine de hotelul Hilton Dubai The Walk). In total sunt disponibile 390 de camere.
Plaja
Proprie (300 m), nisip (zona privata pe plaja publica). Pe plaja si la piscina: prosoape de plaja, umbrele, sezlonguri si saltele - gratuit.
Comentariul nostru despre Hilton Dubai Jumeirah Resort 5*
Amplasat pe plaja Jumeirah Beach. Recomandat pentru calatorii de afaceri, vacante cu familia, inclusiv cu copiii. Se poate ajunge usor pana la promenada The Walk.
Depozit la sosire: se solicita.



Pentru oferte personalizate si informatii suplimentare, va ajuta Corina - 0722 69 34 69

SOURCE AND TAGS