Oferte Revelion 2022 Romania cu Tichete de Vacanta


Oferte Revelion 2022 Romania cu Tichete de Vacanta



Am pregatit ofertele la munte pentru revelion. Aceste pachete de revelion pot fi rezervate cu tichete de vacanta si avem variante pentru toate buzunarele. Ofertele de revelion sunt de obicei cu masa festiva iar hotelierii se pregatesc deja pentru o petrecere de revelion in care primeaza siguraanta turistilor in contextul pandemiei de coronavirus.

 
Descopera frumusetea peisajului montan si redescopera bucataria traditionala romaneasca. Se spune ca asa cum te prinde revelionul asa iti va merge tot anul. Petrece revelionul la un hotel de top de la munte si bucura-te de facilitatile turstice excelente.

La finalul lunii septembrie 2020 si inceputul lunii octombrie 2020 echipa Zepelin Tour a inspectat hotelurile din Poiana Brasov, Brasov, Bran, Rasnov, Fundata, Sinaia, Predeal, Azuga. Avem recenzii de la fata locului, deci nu ezitati sa ne contactati pentru detalii si pareri personale.


Oferte Revelion 2022 la Munte - top 5


1. Hotel Teleferic din Poiana Brasov


Hotelul Teleferic 4* este amplasat in stațiunea Poiana Brașov, la doar 50 de metri de teleschi, în partea de jos a pârtiei de schi Subteleferic. Hotelul oferă cazare cu vedere panoramică la munte și WiFi gratuit si îmbină elemente rustice cu facilități de înaltă tehnologie.
Toate camerele sunt decorate cu gust şi au mobilier şi decorațiuni din lemn masiv. De asemenea, acestea includ TV cu ecran plat, minibar, seif şi zonă de relaxare. Cele mai multe unități de cazare au balcon.
Vezi oferta de revelion 2022 la Hotel Teleferic din Poiana Brasov



2. Resort Cheile Gradistei, Moeciu - Fundata

Noul complex turistic Cheile Gradistei Resort Fundata este situat la 35 km de Brasov si la 5 km fata de complexul Cheile Gradistei Moeciu, pe un platou din zona Fundata. Accesul se face doar prin complexul Resort Moeciu, pe un drum privat, proaspat asfaltat. Resort Fundata are o capacitate de 480 de locuri, in cele 232 de camere din hotelurile si vilele complexului.
Vezi oferta de revelion 2022 la Resort Cheile Gradistei, Moeciu - Fundata



3. Complex Vila Bran


Complexul Vila Bran este amplasat la cca 600 m de la intrarea in Bran dinspre Brasov si la cca 800 m de Castelul Bran. Clubul se intinde pe o suprafata de aprox. 60.000 mp si detine 12 vile cu capacitati intre 1 si 24 camere,, Valea cu povesti (parc de distractie tematic), restaurant - cu specific de stana care dispune de 2 terase cu priveliste spre Castelul Bran, loc de joaca pentru copii -interior si exterior, centru SPA, complex cu piscina interioara cu 2 jacuzzi-uri, sauna umeda si uscata, piscina pentru bebelusi, loc de joaca pentru copii, sala fitness, piscina exterioara, incalzita, pentru copii cu instalatii de joaca ( sezonul de vara), sala de teatru, parc istoric, parcare proprie.
Vezi oferta de revelion 2022 la Complex Vila Bran


4. Hotel Bucegi


Hotelul Bucegi
, situat in centrul statiunii Sinaia, la cativa pasi de telecabina din Sinaia pune la dispozitie un restaurant cu preparate traditionale si crama. Accesul la conexiunea WiFi este disponibil gratuit in toate zonele. Toate camerele sunt dotate cu televiziune prin cablu, internet wireless sau cu fir, minibar, telefon. Acestea includ o baie privata cu dus. Apartamentele beneficiaza de bucatarie. Parcare proprie pentru 10 autoturisme.
Vezi oferta de revelion 2022 la Hotel Bucegi 3* din Sinaia



5. Complex Hotelier Eden


Complexul Eden este amplasat intr-un peisaj incântător, la marginea pădurii, in Predeal si vă oferă un confort deosebit, intr-o atmosferă caldă şi intimă la cele mai bune preţuri. În restaurantul, terasa şi barul complexului, puteţi savura in condiţii incantatoare o gama foarte variata de preparate si bauturi, de la bautura preferata pană la cele mai bune preparate culinare româneşti sau cele mai gustoase preparate vanatoresti (caprioara, mistret, urs, cerb, iepure, fazan si prepelita). Elegantul restaurant are o capacitate de 150 de locuri, terasa acoperita - restaurant rustic are 250 de locuri iar barul - internet cafe, 30 de locuri.
Vezi oferta de revelion 2022 la Complex Hotelier Eden 3* din Predeal





SOURCE AND TAGS