Oferte Paste Romania 2021


Oferte Paste Romania 2021


Anul acesta Pastele Ortodox este pe 2 Mai, astfel incat sejurul estival incepe cu minivacanta de Paste. Si pentru ca avem 2 in 1 (minivacanta de Paste si minivacanta de 1 Mai) am pregatit ofertele cu grija pentru un an bun pentru calatorii.

Am selectat cele mai bune oferte de Paste in Romania ce pot fi achitate inclusiv cu tichete de vacanta de la Up, Sodexo sau Edenred. Redescoperiti traditiile specifice fiecarei zone din Romania, obiceiuri cu care ne mandim de sute de ani. Puteti alege un pachet de paste in Maramures sau Bucovina, un sejur cu tratamente balneo sau o vacanta pe litoral.


Descopera cele mai cautate destinatii pentru Paste 2021 in Romania la munte, la mare si la balneo.


Pachet de Paste in Maramures si Bucovina 2021

Vizitati obiectivele turistice din Maramures si Bucovina prin intermediul unui circuit inedit. Descoperiti cea mai frumoasa excursie in Romania chiar de Paste.

Circuit MARAMURES -BUCOVINA 5 zile Autocar 2021
Itinerariu circuit:
Manasatirea Cozia -Sibiu -Cluj -Baia Mare -Desesti -Budesti -Sapanta -Peri -Sighet –Barsana -Moisei -Bistrita -Moldovita -Sucevita -Putna -Voronet -Dragomirna -Suceava -Neamt -Agapia -Varatec

Plecare: 30 Aprilie
tarif: 860 lei/persoana - vezi oferta completa


Pachet Paste 2021 la Baile Felix


La Baile Felix va puteti bucura de Parcul acvatic Apollo-Felix - prevazut cu 10 bazine termale publice si de Lacurile cu nuferi.
Rasfatati-va la Baile Felix cu proceduri si tratamente de cea mai buna calitate si profitati de resursele naturale bogate din aceasta zona a tarii.
Vezi ofertele de Paste 2021 la Baile Felix, sejur 3 nopti - de la 546 lei/pers sau sejur 4 nopti - de la 728 lei/pers


Oferte Paste 2021 Litoral Romania

O data cu Minivacanta de Paste si 1 Mai se deschide si sezonul estival din 2021. Rasfatati-va cu o vacanta pe plaja si prindeti bronzul devreme pe litoralul romanesc. Nu uitati, puteti rezerva si cu vouchere de vacanta.

Vezi ofertele de Paste 2021 la Mamaia, Eforie Nord, Venus si Saturn



Oferte Paste 2021 Baile Herculane

Baile Herculane intampina turistii cu izvoare cu ape minerale si termale, renumite pentru tratarea afectiunilor reumatice, ginecologice sau dermatologice. Gasiti la Baile Herculane izvoare termale fierbinti cu sulf sau oligominerale care trateaza diverse afectiuni inflamatorii. Exista totusi si contraindicatii pentru peroanele care sufera de ulcer sau hipertensiune arteriala, deci este de preferat sa obtineti o parere avizata de la medicul dvs. inainte sa faceti aceste tratamente balneo.




Oferte Paste 2021 Baile Tusnad


Daca vrei sa petrci Pastele la munte dar si intr-o statiune balneo, atunci Baile Tusnad este o varianta excelenta. Puteti sa faceti drumetii, sa va balaciti sau sa faceti proceduri. Iar daca aveti vouchere de vacanta ce expira in curand aceasta este cea mai usoara modalitate de a le valorifica.



Oferte Paste 2021 la munte


In 2021 Pastele se sarbatoreste in weekendul cu 1 Mai, cunoscut pentru iesirea la iarba verde. Sa combinam aerul curat de munte cu ouale rosii si pasca de Paste pentru o vacanta de neuitat. Zilele insorite sunt perfecte pentru drumetii iar serile racoroase se petrec la focul de tabara.
Vezi ofertele de Paste 2021 la Poiana Brasov, Sinaia, Busteni si Fundata

Daca va doriti o unitate de cazare anume sau mai multe detalii despre ofertele noastre nu ezitati sa ne contactati:
contact@zepelintour.ro sau 0747 011 553


SOURCE AND TAGS