Oferte Paste Bucovina


Oferte Paste 2021 Bucovina


Nimic nu se compara cu o vacanta de Paste sarbatorita in mod traditional in una dintre cele mai frumoase zone ale Romaniei, Bucuvina. Am ales cu grija cele mai bune oferte de Paste in Bucovina.


Paste 2021 Bucovina - Vatra Dornei



Hotel Bradul 3*

Hotelul Bradul 3* este situat intr-o zona linistita, langa parcul din Vatra Dornei. Hotelul dispune de lift, restaurant, seif la receptie, sala de conferinte, piscina si sauna. Vezi oferta noastra demipensiune si cina de Paste inclusa.



Hotel Dorna 4*

Hotelul Dorna 4* din Vatra Dornei este locul unde confortul dumneavoastra este asigurat de cele mai bune servicii si facilitati si unde va puteti bucura de o ambianta calda, relaxanta si rafinata, indiferent ca sunteti intr-o excursie sau din motive de afaceri.
Dotari si servicii: Piscina de relaxare, Sala de fitness, Sauna uscata, Sauna umeda, Solar, Masaj - realizat de profesionisti in medicina de recuperare, stimulare, relaxare, anti-celulitic.
Vezi oferta noastra cu demipensiune si cina de Paste inclusa.



Paste 2021 Bucovina - Gura Humorului



Pensiunea La Roata

Pensiunea La Roata s-a nascut din respect și admirație pentru tradiția, arta și arhitectura Bucovinei. Pensiunea este amplasatã la numai 500 m de centrul orașului Gura Humorului si este un muzeu al satului in miniatura: cinci case taranesti (Vasile, Anastasia, Zenovia, Elisabeta si Dumitru), vechi de 120 de ani, stramutate lemn cu lemn pe proprietatea noastra, te vor duce într-o călătorie în timp, în perioada copilăriei petrecute la bunici.
În ceea ce privește confortul, acestea au încălzire centrală, baie proprie, televizor, conexiune wi-fi.

Pensiunea si-a mai gasit loc un spatiu pentru servirea mesei, cu bucate tradiționale pregătite in casa, din produse proaspete de la fermierii locali sau de la mica noastra ferma de pasari ori din livada cu meri. Avem, de asemenea, o terasă rustica în aer liber, iar cazarea moderna este impartita in 4 case, aflate la mica distanta una de cealalta (camere duble/twin si apartamente). Conexiunea wi-fi, parcarea si inchirierea de biciclete sunt gratuite.


Paste 2021 Bucovina - Maramures: excursie de 5 zile cu autocarul


Haideti sa vizitam impreuna manastirile din Bucovina, un simbol traditional romanesc, sa pasim pe urmele lui Stefan cel Mare si sa gustam cele mai gustoase mancaruri romanesti.

Programul de vizitare a Bucovinei este complet. Vedem Manastirea Moldovita cu frescele sale foarte bine conservate; Manastirea Sucevita cu arhitectura sa moldoveneasca ce imbina elemente bizantine si gotice cu stilul bisericilor din lemn din Moldova; Manastirea Putna, ctitorie a lui Stefan cel Mare; Manastirea Voronet numita Capela sixtina a Estului; Manastirea fortificata Dragomirna, una dintre cele mai de seama creatii arhitectonice ale evului mediu romanesc.
Vezi oferta Paste 2021 Bucovina - Maramures: excursie de 5 zile cu autocarul



Paste Traditional in Bucovina


Ziua 1
30.04.2021: Plecare din Bucuresti (Piata Unirii - Baza Dealului Mitropoliei), la ora 06:00, pe traseul Bucuresti - Ploiesti - Cheile Bicazului - Suceava. Vom vizita: Manastirea Izvorul Muresului se afla la poalele Muntelui Hasmasul Mare, la o altitudine de 950 m si a fost infiintata din dorinta comunitatii locale in 1996. Complexul monahal cuprinde biserica in stil brancovenesc, corpul de chilii cu paraclis, casa duhovnicului, clopotnita si alte anexe gospodaresti.Cheile Bicazului, supranumite si poarta dintre Moldova si Transilvania. Situate in muntii Hasmas, Cheile Bicazului fac parte din Parcul National Cheile Bicazului - Hasmas. Cheile au fost sculptate natural de raul Bicaz, dand nastere unor peisaje spectaculoase. Vom vedea si Lacul Rosu, pe care veti avea ocazia sa va plimbati cu barcutele (daca starea vremii ne permite). Numele lacului provine de la Paraul Rosu care traverseaza straturi cu oxizi de fier.Seara cazare + cina de post la Hotel Continental 3* Suceava.

Ziua 2
01.05.2021 : Mic dejun. Vizitam:Plimbare cu mocanita Hutulca pe plaiuri bucovinene, pe firul raului Moldovita. Mocanita a fost pusa functiune in anul 1888 si initial era folosita pentru a transporta lemnul din padure catre oras. Si pentru ca menirea acestei plimbari este aceea sa descoperim frumusetea iernii pe aceste meleaguri, nu vor lipsi ocaziile pentru fotografii memorabile. Manastirea Moldovita a fost ctitorita de Pestru Rares, fiul lui Stefan cel Mare, si poarta hramul Buna Vestire. Pe peretii exteriori ai manastirii pot fi admirate scene cu caracter istoric, religios sau cultural, iar culorile, care au devenit faimoase in intreaga lume, sunt bine conservate de mai bine de 500 de ani, chiar se spune ca dintre toate bisericile bucovinene picturile exterioare de aici s-au pastrat cel mai bine. In incinta manastirii se afla si un muzeu in care se gasesc diferite piese de mobilier precum un tron domnesc de-al lui Petru Rares, stampila manastirii, broderii, dar si icoane.Muzeul Oului din Moldovita este cel mai mare muzeu cu oua decorate din lume cuprinzand peste 11.000 de exponate, realizate de artistul plastic Lucia Condrea.Ceramica Neagra de Marginea a luat nastere ca rezultat al folosirii unei tehnologii de productie ce apartine culturii Horodistea - Floresti. Tehnologia prin care se obtin oalele la Marginea este aceea de ardere inabusita si de lustruire cu ajutorul unui cremene. Culoarea neagra a lutului este data de cele noua ore de arderea a acestuia, in urma carora negrul de frum patrunde in pamant. Seara cazare + cina la Hotel Continental 3* SuceavaSeara, participam la la Slujba de Inviere la Manastirea Sf. Ioan cel Nou, Suceava.Bonus! Gustare Pascala la intoarcerea de la Slujba de Inviere

Ziua 3
02.05.2021 : HRISTOS A INVIAT ! Mic dejun. Vizitam:BONUS! Ne vom inchina la Manastirea Putna - Ierusalimul neamului romanesc - prima si cea mai importata ctitorie a Voievodului Stefan cel Mare si Sfant.Manastirea Sihastria Putnei, liman de liniste, pace si binecuvantare.Manastirea Dragomirna detine o biserica unica in Romania pentru proportiile sale neobisnuite. De departe este cea mai inalta si cea mai stramta biserica intemeiata vreodata. Manastirea Dragomirna, detine in patrimoniul sau mai multe obiecte cu valoare documentara i artistica de excepie, acestea fiind prezentate in Sala Gotica: cruce din lemn de abanos ferecata in 1542, un Evangheliar ferecat in 1557, provenit de la Manastirea Vorone, un epitaf din matase brodat cu fir de aur i argint, obiecte de cult datate din secolul XVIII-lea, precum potire, stea, disc i litier. Seara cazare + BONUS! CINA FESTIVA cu preparate traditionale si muzica live la Hotel Continental 3*Suceva.

Ziua 4
03.05.2021. Mic dejun. Vizitam:Manastirea Neamt, cea mai veche si cea mai mare manastire din Moldova, este atestata documentar pentru prima data in anul 1407. Manastirea adaposteste Icoana Maicii Domnului (Lidianca), fiind considerata cea mai veche si mai frumoasa icoana din Romania, cunoscuta in toata lumea ca facatoare de minuni.Oprire Piatra Neamt - TUR PIETONAL (vedere exterioara): Biserica Sfantul Ioan Botezatorul (ridicata in anul 1497 de Stefan cel Mare) - Turnul lui Stefan - Muzeul de Arta Eneolitica Cucuteni - Muzeul de Istorie si Arheologie (fosta primarie). Plecare catre casa, sosire in functie de trafic.

Tarif: 1350 lei/persoana in camera dubla

Pretul include:
- transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international;
- cazare 3 nopti Hotel Continental 3* cu mic dejun + cina (cina din prima seara va fi de post) + BONUS! GUSTARE PASCALA LA INTOARCEREA DE LA SLUJBA DE INVIERE+ BONUS CINA FESTIVA DE PASTE CU MUZICA LIVE +  BONUS! VIZITA LA MANASTIREA PUTNA- ghid de turism atestat.

Pretul nu include:  
- intrarile la obiectivele turistice (Plimbarea cu Mocanita Hutulca -35 lei/adult, 20 lei/copil);etc;
- taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata. Se va achita cash de catre turisti la receptie;
- orice alt serviciu care nu este mentionat.

Avans 50% in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inaintea plecarii. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment single: 250 lei / pers
Grup minim: 25 persoane.

Tarife copii :
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet ( 540 lei).
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (945 lei) , beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar .
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.




SOURCE AND TAGS