Oferte Paste 2021 Romania All Inclusive


Oferte Paste 2021 Romania All Inclusive


Traditional, in weekendul de 1 Mai se face baie in mare sau gratar la munte. Pentru ca Pastele se sarbatoreste in acelasi weekend va propunem cele mai bune oferte all inclusive pentru a va rasfata familia si a recupera vacantele amanate anul trecut.


Oferte Paste 2021 Mamaia All Inclusive


Hotel Bicaz - Pirates Resort 3*

Este un hotel iubit de catre familiile cu copii si ofera servicii foarte bune, cu atentie catre turisti.
Piscina exterioara cu apa incalzita functioneaza in perioada 28 aprilie - 08 septembrie. Temperatura apei din piscina este de min. 24 gr. C max. 30 gr. C indiferent de perioada.
Vezi oferta de Paste All Inclusive la Hotel Bicaz - Pirates Resort 3*



Hotel Victoria 3*

Hotelul Victoria Mamaia 3* este situat in zona centrala a statiunii Mamaia si se bucura de o pozitie privilegiata fata de principalele atractii turistice din zona - 5 minute de Cazino, 50 de metri de pasarela de promenada si 500 de metri de Aqua Magic si Satul de Vacanta.
Vezi oferta de Paste All Inclusive la Hotel Victoria 3*


Oferte Paste 2021 Eforie Nord All Inclusive



Hotel Valul Magic 3*

Hotelul Valul Magic 3* a fost complet renovat si va ofera 52 de camere duble, 4 garsoniere si 2 apartamente dotate cu frigider, TV cu cablu, balcon si aer conditionat.
Hotelul Valul Magic din Eforie Nord va sta la dispozitie cu un restaurant cu terasa generoasa unde puteti servi o gama variata de preparate culinare.
Vezi oferta de Paste All Inclusive la Hotel Valul Magic 3*


Oferte Paste All Inclusive la Munte



Complex Pastravaria Albota 4*

Albota este ferma de pastravi de la poalele Muntilor Carpati, in Valea Arpaselului. Complexul Turistic ALBOTA dispune de 40 camere amenajate in stil rustic-modern.
Complexul ALBOTA ofera multe posibilitati de recreere in toate anotimpurile. Incepand de la pescuit, plimbari cu biciclete, plimbare cu barca/canoe sau drumetii. Pe noul nostru teren de sport puteti juca tenis, fotbal sau handbal. In lacul pentru Hidroterapie incercati sa redeveniti copil! Sau incercati Reflexoterapia, v-am pregtit un Traseu al simtului tactil! In piscina, sauna si jacuzzi va relaxati, in sala jucati tenis de masa. Natura inconjuratoare poate fi admirata si intr-o zi de iarna printr-o plimbare cu sania.
Restaurantul mobilat in stil rustic-modern va ofera mancaruri traditionale locale.
Vezi oferta All Inclusive la Pastravaria Albota



Pensiunea Steaua Ariesului 4*

Pensiunea Steaua Ariesului este amplasata pe raul Aries, in localitatea montana Albac.
Situata intr-o zona interesanta, ideal pentru drumetii si caiac, pe perioada verii iar zona de schi Arieseni se afla la 12 km de pensiune.
Pensiunea cotata la 4 stele, ofera acces gratuit la Wi-Fi in hol si sala de fitness. Loc de joaca pentru copii si facilitati de gratar in gradina pensiunii.
Toate camerele sunt dotate cu o canapea si TV prin cablu.
Steaua Ariesului dispune de un restaurant care serveste mancaruri traditionale.




SOURCE AND TAGS