Oferte Paste 2021 Bulgaria All Inclusive


Oferte Paste 2021 Bulgaria All Inclusive



In 2021 Pastele Ortodox se sarbatoreste pe data de 2 Mai. Astfel, sarbatorile de Paste dau startul sezonului estival.

Invitam turistii pe litoralul bulgaresc al Marii Negre unde hotelurile au pregatit pachete speciale cu All Inclusive ce includ produse traditionale de Paste, spectacole si surprize. Ofertele speciale pentru minivacanta de Paste si 1 Mai includ 3 nopti de cazare in perioada 30 aprilie - 3 mai iar daca faceti rezervare din timp beneficiati si de reduceri semnificative. Ofertele bune se rezerva repede iar turistii romani prefera statiunile din Nordul litoralului bulgaresc (Albena, Nisipurile de Aur, Sf. Constantin si Elena, Balcic) datorita distantei mici.

De cand n-ati mai fost intr-o vacanta de relaxare? Haideti la mare sa va bucurati de soare, plaja si briza marii.


Am selectat pentru turistii nostri cele mai bune oferte pentru Paste All Inclusive in Bulgaria.

Paste 2021 Bulgaria - Albena
Albena este o destinatie cu traditie pentru ofertele foarte bune de Paste concepute in special pentru familiile cu copii. In plus plaja din Albena este perfecta pentru inceputul sezonului estival.


Vezi ofertele Paste 2021 Bulgaria - Albena
Albena este amplasata 262 km de Bucuresti (ruta prin Calarasi) sau 300 km de Bucuresti (ruta prin Giurgiu) si la 30 km de Varna. Statiunea Albena are o plaja lunga de 5 km cu nisip fin si premiata cu Steagul Albastru pentru curatenie. Plaja cu nisip fin are o latime de 150m iar adâncimea apei nu depășește 1,6 metri la o distanță de 100m de mal. Este una dintre cele mai frumoase statiuni din Bulgaria si de pe litoralul Mării Negre.
de la 97 euro/persoana/sejur 3 nopti cu All Inclusive


Paste 2021 Bulgaria - Nisipurile de Aur



Statiunea Nisipurile de Aur este amplasata 272 km de Bucuresti (ruta prin Calarasi) sau 284 km de Bucuresti (ruta prin Giurgiu - recomandata). Nisipurile de Aur este o statiune potrivita pentru totate gusturile. Puteti veni aici in vacanta cu familia, intr-o escapada cu persoana iubita sau pentru a organiza un teambuilding. Veti gasi restaurante fine, dar si fast food-uri, cofetarii, baruri, pub-uri, taverne. Exista o multime de posibilitati de a petrece timpul liber – de la Aquapark si sporturi nautice, pana la cazino, calarie si club de yahturi.
de la 71 euro/persoana/sejur 3 nopti cu All Inclusive

Paste 2021 Bulgaria - Obzor


Distanta Bucuresti - Obzor:  329 km, dintre care 87 km pe autostrada; ruta recomandata Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Sumen – Varna – Obzor; Statiunea Obzor este amplasata in partea de sud a litoralului bulgaresc, la 35 km de Sunny Beach, 65 km de Varna si 40 km de Nessebar. Drumul de la Varna la Obzor este foarte frumos, serpuind prin padure.
de la 63 euro/persoana/sejur 3 nopti cu All Inclusive


Paste 2021 Bulgaria - Sunny Beach


Paste 2021 Bulgaria - Sunny Beach

Distanta Bucuresti - Sunny Beach:  360 km; ruta recomandata Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Sumen – Varna – Nessebar;
Statiunea Sunny Beach atrage foarte multi turisti cu superba sa plaja de 6 km cu nisip fin si o latime de 60 m, marginaita de dune inalte si hoteluri impresionante. In sezonul estival veti simti forfota specifica distractiei la mare. Sunny Beach este o statiune animata si aglomerata in care nu aveti timp sa va plictisiti.
de la 96 euro/persoana/sejur 3 nopti cu All Inclusive



SOURCE AND TAGS