Oferte Marsa Alam din Bucuresti

  • Ioni
  • /
  • 14 februarie 2023



Cele mai bune oferte din Bucuresti catre Marsa Alam, Egipt cu avionul le gasiti la Zepelin Tour. Marsa Alam este nu este o destinatie potrivita pentru sezonul estival dar este perfecta pentru primavara si toamna iar plecarile in zilele de sambata sunt foarte convenabile si apreciate de catre turisti.

 Cerere oferta personalizata pe whatsapp

Top 5 Recomandari hoteluri in Marsa Alam, Egipt



Blue Reef Resort 4*, Marsa Alam
Unitate
Hotel amplasat pe malul Marii Rosii, langa reciful de corali din Shagra Bay.
Divertisment: echipa de animatie - animatie pentru copii, activitati sportive si de recreere, spectacole, discoteca, petreceri, concursuri si muzica live.
Tarif: de la 550 euro/persoana/sejur 7 nopti cu all inclusive



Jaz Dar El Madina 4*, Marsa Alam
Jaz Dar El Madina se află la 250 m de plaja cu nisip. Pe plajă există șezlonguri, umbrele de plajă și prosoape gratuite.
Hotelul este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride copiii pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație.
Tarif: de la 679 euro/persoana/sejur 7 nopti cu all inclusive



Pickalbatros - Albatros Sea World Marsa Alam 5*
Unitate
Albatros Sea World este un complex unic si luxos de 5 stele care se afla in orasul Marsa Alam si are bar, lounge comun, centru de fitness si gradina.
Hotel construit pe cca. 380.000 mp cu 17 piscine, acces direct la plaja cu nisip si la 500 de metri de portul de agrement a Marii Rosii cu magnifica sa lume subacvatica.
Tarif: de la 669 euro/persoana/sejur 7 nopti cu all inclusive



Pickalbatros - Albatros Palace Port Ghalib 5*
Unitate
Albatros Palace Port Ghalib este localizat la 5 minute de mers cu masina de aeroportul International din Marsa Alam. Marea Rosie si Marina Port Ghalib se afla la 100 m de hotel.
Tarif: de la 679 euro/persoana/sejur 7 nopti cu all inclusive


Pickalbatros - Albatros Oasis Port Ghalib 5*
Oasis Port Ghalib este amplasat în Port Ghalib și oferă cazare de 5 stele cu vedere la mare, piscină în aer liber, grădină și terasă.


 Cerere oferta personalizata pe whatsapp

SOURCE AND TAGS