Oferte litoral 2021 Romania all inclusive


Oferte litoral 2021 Romania all inclusive

Daca vrei sa gasesti rapid hotelurile din Romania cu servicii all inclusive, acest articol te va ajuta. Mai jos este lista cu toate hotelurile de pe litoralul romanesc ce ofera All Inclusive. Nu uita, poti face rezervare si cu vouchere de vacanta. Rezervati din timp pentru a beneficia de cele mai bune oferte.



Vezi oferta All Inclusive Eforie Nord
Vezi oferta All Inclusive Mamaia
Vezi oferta All Inclusive Jupiter
Vezi oferta All Inclusive Venus
Vezi oferta All Inclusive Olimp
Vezi oferta All Inclusive Saturn
Vezi oferta All Inclusive Neptun
Vezi oferta All Inclusive Cap Aurora



Oferta All Inclusive Eforie Nord


1. Complex Steaua De Mare - Hotel Meduza/Delfinul 3*
Complexul STEAUA DE MARE cu cele trei hoteluri , Delfinul 3***, Meduza 3*** si Steaua de Mare 2** are un element favorizant, ce consta in disponibilitatea instalatiilor de incalzire centrala a cladirilor, ceea ce face posibila extinderea activitatii turistice si balneare pe toata durata anului.

Tratament: balnear - baza de tratament EFOSAN. Accesul este direct din incinta Complex Steaua de Mare, prin culoare de trecere interioare



2. Complex Aqvatonic Med Spa - Steaua de Mare 4*
Singurul bazin cu labirint Aqvatonic din Europa de Est ce incorporeaza 16 zone specifice de masaj acval si subacval cu temperaturi cuprinse intre 28 si 34 de grade.
Beneficiile bazinului Aqvatonic
Relaxare psihica, relaxare musculara si detensionare
Relaxare mentala si redobandirea balantei interioare, timp de relaxare si evadarea din rutina
Impresia de iluminare si usurare datorita presiunii acvatice
Reinvigorarea datorata apei calde, efectul de relaxare datorat apei fierbinti
Stimularea simturilor
Eliberarea durerilor datorita presiuni si frecarilor
Imbunatatirea circulatiei sanguine datorata efectului hidrostatic si masajului jeturilor cu diferite presiuni
Stimularea locala a metabolismului
Stimularea sistemului imunitar


Oferta All Inclusive Mamaia



Hotel PHOENICIA ROYAL 5*

Rezervari online Hotel Phoenicia Royal 5* - Cel mai nou hotel de 5* de pe litoral; Detine distinctia Five Star Diamond Award; Inaugurat in sezonul estival 2017; Cuprinde 144 de spatii de cazare (duplexuri si suite de lux); Tipuri de pachete: (all inclusive, demipensiune, mic dejun)



Resort PHOENICIA HOLIDAY 4*
Rezervari online Complex Phoenicia Holiday Resort  - situat in Mamaia Nord, inaugurat in 2010, se intinde pe o suprafata de peste 100.000 de metri patrati, la aproximativ 150 de metri de plaja. Complexul este format dintr-un ansamblu de 7 cladiri cu 8 etaje cu un total de 420 de studiouri si apartamente cu 2 camere si 3 camere. Phoenicia Holiday Resort dispune de 6 piscine exterioare, rau, cascade artificiale si piscina interioara cu apa incalzita.


Hotel PHOENICIA LUXURY 4*
  
Rezervari online Phoenicia Luxury - Inaugurat in 2013; Restaurant cu specific international; Piscina cu jacuzzi; Sauna; Parcare gratuita; Situat pe plaja langa complexul hotelier Phoenicia Resort Mamaia. Toti oaspetii din cadrul Phoenicia Royal, Phoenicia Luxury au acces la facilitatile gratuite din cadrul Phoenicia Holiday Resort. Restaurante, parcare proprie gratuita, internet WI-FI.


Hotel MODERN 4*
Rezervari online Hotel Modern - Primul hotel ultra all inclusive din Romania; dispune de plaja privata. Turistii beneficiaza de 2 sezlonguri gratuite si o umbrela!



Hotel DORNA 3*
Rezervari online Hotel Dorna - situat in nordul statiunii, renovat; amplasat la 200 - 300 m de plaja; pune la dispozitia turistilor: plaja privata – se asigura gratuit 2 sezlonguri si o umbrela doar pentru turistii care au achizitionat pachetul in sistem "all inclusive". Totodata hotelul detine restaurant, parcare in limita disponibilului, loc de joaca copii, bar, piscina in aer liber – sezlonguri si umbrele gratuite.


Hotel VICTORIA RESORT 3*
Rezervari online Hotel Victoria - dispune de plaja privata si ofera turistilor acces gratuit, cu asigurarea a doua sezlonguri si o umbrela pentru fiecare camera, indiferent de regimul de masa achizitionat!


Hotel MAJESTIC 3*

Rezervari online Hotel Majestic - localizat in nordul statiunii Mamaia, la 25 m de mare. Hotelul a fost renovat in 2010 -2011. Facilitati masa: restaurant propriu 3*, toate mesele sunt servite sub forma de bufet suedez (bucatarie romaneasca si internationala diversificata), inclunzand produse culinare preparate live, bufet de salate, fructe, deserturi. Meniurile vor alterna astfel incat pe parscursul unui sejur turistii sa beneficieze de un meniu bogat si extrem de variat.


Complex MEDITERANEAN (Mercur-Minerva) 3*
Rezervari online Complex MEDITERANEAN (Mercur-Minerva) -  situat in centrul statiunii Mamaia, la circa 50 m de plaja; dispune de plaja privata contra cost.


Hotel AMBASADOR 4*

Rezervari online Hotel Ambasador - renovat, situat in nordul statiunii, intr-o zona linistita, la 50 m de una dintre cele mai largi plaje private si la mai putin de 5 minute de mers pe jos de faimoasele plaje: H2O, Loft, Fratelli, Ego. Acesta are 6 etaje si 113 camere cu doua paturi, 12 duble superior si 4 apartamente cu dormitor.


Hotel SAVOY 4*
Rezervari online Hotel Savoy - amplasat in partea de nord a statiunii, pe plaja. Acces gratuit pe plaja hotelului cu asigurarea gratuita a sezlongului de plaja pentru fiecare adult sau copil platitor. Acces gratuit la piscinele hotelului cu sezlong si umbrela in limita disponibilitatii. Acces gratuit la locurile de joaca pentru copii de la plaja si piscina cu jucarii gonflabile si tobogane.


Oferta All Inclusive Jupiter


COMPLEXUL MAJESTIC este situat in partea de nord a statiunii Jupiter, la aproximativ 100 m de plaja, dispune de 174 camere duble si 8 apartamente.


Hotelul este situat la 30 metri de plaja si pune la dispozitie 225 camere duble. Nu se accepta animale de companie. Detine lobby bar, piscina adulti/copii, SPA, 3 sali de conferinte, acces internet, baby-land, plaja privata, parcare.
Acces si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor) la piscina hotelului;
Acces la sauna si jacuzzi (cu rezervare prealabila); 2 sezlonguri cu umbrela incluse/camera pe plaja hotelului; 30 min. aqua gym;



Hotelul este situat la 50 m de plaja, în stațiunea Jupiter, la câțiva pași de plaja sa privată. La acest hotel, toate camerele au aer condiţionat şi balcon.
Hotel Delta este recomandat familiilor cu copii, turistii avand la dispozitie Clubul Copiilor, care include accesul la Babyland, singurul parc de distractii din sudul litoralului, un parc intreg la dispozitia acestora, cu spectacole interactive pentru copii precum si cu o plaja cu mini-piscine, tobogane si alte facilitati specifice. Printre altele, cei mici se pot inscrie la ateliere de creativitate sau scoala de teatru.


Hotelul Olimpic 3* a fost complet modernizat in 2010, hotelul dispune de 214 camere duble si 9 camere triple, bar, restaurant, seif, exchange, sala de conferinte, parcare, loc de joaca pentru copii, acces internet gratuit. Nu se accepta animale de companie.

.....



SOURCE AND TAGS