Oferte Carnaval Venetia

  • Ioni
  • /
  • 18 august 2023

Carnavalul de la Venetia 2024 are loc in perioada 3 - 13 Februarie 2024 iar cele mai impresionante evenimente au loc la deschiderea si inchiderea carnavalului

Carnavalul de la Veneția este un eveniment anual care are loc in saptamana anterioara inceperiii Postului Pastelui. Carnavalul este cunoscut pentru măștile elaborate, costumele sofisticate și atmosfera festivă. Carnavalul are o istorie îndelungată, începând din secolul al XI-lea. Principalul element distinctiv al Carnavalului de la Veneția este reprezentat de măști și costume elaborate. Participanții se îmbracă în haine tradiționale venetiene sau în costume inspirate din istoria și cultura Veneției.

Carnavalul este marcat de parade, spectacole de teatru, muzică, dans și alte evenimente culturale. Turiștii și localnicii se bucură de atmosfera unică a evenimentelor și de posibilitatea de a participa la activități fascinante, cum ar fi balurile mascate și concursurile de costume.

În timpul Carnavalului, Veneția devine o destinație populară pentru turiști din întreaga lume, iar orașul este plin de culoare și energie pozitivă. Chiar dacă evenimentele durează doar 10 zile, Carnevalul de la Veneția reprezintă un moment important în calendarul cultural și social al orașului.

 


Daca va doriti sa experimentari acest eveniment plin de bucurie si culoare va propunem 3 variante pentru Carnavalul de la Venetia, in functie de bugetul alocat acestei vacante: Oferta carnaval economic / Oferta carnaval standard / Oferta carnaval de lux

Cere oferta personalizata pe whatsapp 

Oferta Carnaval Venetia - economic


Experiențele memorabile nu trebuie întotdeauna să fie costisitoare. Cu un pic de planificare puteți găsi oferte de carnaval cu un buget redus. Pentru varianta economic va propunem un pachet cu cazare in Venetia Mestre, cu acces facil pe Insula Venetia.  

Perioada propusa: 2 - 5 februarie 2024 (3 nopti)

Cere oferta personalizata pe whatsapp


Zbor low cost cu orarul:
Bucuresti OTP - Venetia Treviso: 13:35 - 14:40
Venetia Treviso - Bucuresti OTP: 15:35 - 18:30

 

Carnaval Venetia Economic: Hotel Centrale 3*


Hotelul Centrale se află în centrul orașului Mestre, la doar 20 de metri de stația autobuzului care circulă spre Veneția.
Toate camerele hotelului au aer condiționat, TV LCD și au baie privată. WiFi este gratuit în întreaga proprietate.
Piazza Ferretto, principala zonă comercială și pietonală din Mestre, se află la doar 50 de metri de intrarea principală a Hotelului Centrale. Gara Mestre este la 1,2 km.
Tarif: 269 EUR/persoana fara masa si 289 EUR/persoana cu mic dejun


Carnaval Venetia Economic: LH Hotel Sirio Venice 4*


Hotelul LH Sirio Venice se află la 200 de metri de inima orașului Mestre, la doar 15 minute de mers cu autobuzul de centrul istoric al insulei Veneția.
Camerele oferă TV LCD cu canale prin satelit, acces gratuit la internet WiFi şi minibar. Fiecare cameră oferă baie privată cu uscător de păr și articole de toaletă.
În fiecare dimineață este servit un mic dejun continental tip bufet, cu produse dulci și sărate.
Tarif: 279 EUR/persoana cu mic dejun


Carnaval Venetia Economic: Hotel Aaron 3*


Beneficiind de o amplasare ideală la 200 m de gara din Mestre, Hotelul Aaron oferă unități de cazare moderne şi o atmosferă primitoare. La Veneţia se poate ajunge în 8 minute cu trenul sau în 12 minute cu autobuzul.
Camerele Hotelului Aaron sunt prevăzute cu numeroase facilități moderne, printre care WiFi gratuit, TV LCD, aer condiționat, frigider și o baie cu duș sau cadă. Unele unități se află într-o anexă din fața clădirii principale.
La recepţie sunt disponibile hărţi utile şi ghiduri ale orașului Veneţia. Membrii personalului dinamic vor fi încântați să vă împărtăşească din cunoștințele lor bogate despre zonă pentru ca să vă puteți bucura de un sejur cu-adevărat special.
Tarif: 299 EUR/persoana cu mic dejun

 

Oferta Carnaval Venetia - standard

Ofertele standard de carnaval au un raport pret-calitate foarte bun; va propunem cazare 4 stele in zona Mestre, cu acces facil catre evenimente si cazare 3 stele pe Insula Venetia in inima carnavalului. 


Perioada propusa: 2 - 5 februarie 2024 (3 nopti)

Cere oferta personalizata pe whatsapp

Zbor low cost cu orarul:
Bucuresti OTP - Venetia Treviso: 13:35 - 14:40
Venetia Treviso - Bucuresti OTP: 15:35 - 18:30

Carnaval Venetia Standard: Hotel Plaza Venice 4*


Situat chiar în fața gării Mestre, Hotelul Plaza oferă camere elegante și spațioase, cu WiFi gratuit. Veneția se află la 10 minute de mers cu trenul sau cu autobuzul.
Camerele Hotelului Plaza oferă mobilier clasic, decorat în culori calde. Fiecare cameră include o baie complet utilată, cu un duș modern. Unele camere au baie din marmură.
Micul dejun servit la Hotelul Plaza constă într-un bufet extins, care include ouă, bacon, fructe proaspete şi o varietate de produse de patiserie. Restaurantul hotelului, Soul Kitchen, este deschis pe tot parcursul zilei şi oferă un meniu eclectic de preparate italiene şi internaționale.
La 100 de metri de hotel există o stație publică de autobuz care oferă legături către Aeroportul Marco Polo, iar Aeroportul Treviso este situat la 25 km.
Tarif: 319 EUR/persoana cu mic dejun


Carnaval Venetia Standard: Hotel Belstay Venezia Mestre 4*


Acest hotel se află la câțiva pași de stațiile de transport în comun care fac legătura cu Piazzale Roma din Veneția, Aeroportul Marco Polo și gara Santa Lucia.
Belstay Venezia Mestre are TV cu ecran plat. Accesul la internet WiFi este disponibil în toate zonele hotelului. Proprietatea oferă un serviciu de transfer la gara Mestre.
Tarif: 329 EUR/persoana cu mic dejun


Carnaval Venetia Standard: Hotel Tre Archi 3*


Hotelul Tre Archi are sediul într-un palat venețian din secolul al XVIII-lea, complet restaurat. Tre Archi are vedere la canalul din Cannaregio și se află lângă podul cu acelaşi nume.
Unitatea de cazare, renovată de meșteri artizani talentaţi, îmbină stilul antic venețian cu toate facilităţile moderne.
Camerele de la Tre Archi au decorațiuni și mobilier în stil venețian şi sunt dotate cu aer condiționat, TV prin satelit și minibar. Unele dintre ele au vedere la canal, iar altele au vedere la grădină, unde vara se servește un bufet de mic dejun.

Cannaregio Sestiere este un cartier rezidenţial central, dar care oferă atmosfera magică a canalelor veneţiene și este aproape de toate punctele de atracţie principale, inclusiv celebra piaţă San Marco. De asemenea, zona este plină de magazine convenabile, restaurante și locuri frecventate mai ales de către localnici.

Tre Archi impresionează de la prima vedere, având la intrare un lounge reprezentativ, care are tavanul original din secolul al XVIII-lea, ornat cu decorațiuni prețioase, precum și un superb candelabru din sticlă de Murano.
Tarif: 329 EUR/persoana cu mic dejun

 

Oferta Carnaval Venetia - De LUX


Aceste oferte de cazare de lux sunt create pentru a oferi o experiență de neuitat, într-un cadru exclusivist și confortabil, încântându-vă cu servicii impecabile și facilități excepționale. Sunteti in inima Venetiei, in punctul zero al Carnavalului si va puteti delecta cu toate facilitatile turistice oferite de cele mai romantic oras.

Perioada propusa: 2 - 5 februarie 2024 (3 nopti)
Cere oferta personalizata pe whatsapp

Zbor low cost cu orarul:
Bucuresti OTP - Venetia Treviso: 13:35 - 14:40
Venetia Treviso - Bucuresti OTP: 15:35 - 18:30

  

Carnaval Venetia De LUX: Hotel Al Codega 4*


Hotelul Al Codega este situat într-o curte liniştită, la doar 5 minute de mers pe jos de Piaţa San Marco şi Palatul Ducal. Camerele sunt dotate cu aer condiţionat şi televizoare cu ecran plat.
Camerele complexului Al Codega, care este administrat de o familie, au un stil elegant veneţian şi multe dintre ele oferă vederi ale oraşului. Toate camerele au TV prin satelit şi un minibar.
Tarif: 469 EUR/persoana cu mic dejun

 

Carnaval Venetia De LUX: NH Collection Grand Hotel Palazzo Dei Dogi 5*


NH Collection Grand Hotel Palazzo Dei Dogi oferă un cadru liniștit cu o grădină luxoasă în Veneția. Toate camerele au aer condiționat și WiFi gratuit, birou și TV cu ecran plat, precum și baie privată cu halate de baie, papuci, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.
Proprietatea oferă un serviciu de transfer zilnic - contra cost, care face legătura între hotel și Piazza San Marco.
Tarif: 569 EUR/persoana cu mic dejun


Carnaval Venetia De LUX: Hotel Saturnia & International 4*


Saturnia & International este un hotel elegant, administrat de familia Serandrei. Acesta a fost inaugurat în 1908 și se află la 200 de metri de Piazza San Marco. Acest hotel are un restaurant tipic venețian, WiFi gratuit și camere în stil clasic. Toate camerele au podea cu parchet, aer condiționat și baie privată cu marmură.
Hotelul Saturnia & International se află la doar 100 de metri de Teatrul La Fenice și la 10 minute de mers pe jos de podul Rialto.
Terasa Hotelului Saturnia oferă vedere deosebită la acoperișurile venețiene, fiind ideală pentru a savura un cocktail sau un pahar de vin bun.
Familia Serandrei administrează și restaurantul La Caravella, care servește specialități locale preparate din cele mai bune ingrediente sezoniere. Mesele sunt oferite în curte din luna mai, până în septembrie.
Tarif: 499 EUR/persoana cu mic dejun

 

Tariful include:
3 nopti cazare in camera dubla
Masa: conform ofertei
bilet de avion
taxe de aeroport
bagaj de mana 40x20x25 cm
TVA, taxe de rezervare

Tariful nu include:
Asigurarea medicala (optional - recomandat)
Bagaj cala (optional)
Bagaj de mana mare (optional)
Locuri alaturate pe zbor (optional)
Transfer aeroport - hotel (optional)
Taxa locala - se achita la receptia unitatii hoteliere

Bine de stiut:
Oferta a fost intocmita la data de 18 August 2023. De la momentul intocmirii ofertei pana la rezervarea propriu-zisa tariful pachetului poate varia.

Modalitate de plata si rezervare:
plata avans 135 euro la rezervare + servicii suplimentare pe zbor daca este cazul
diferenta de plata cu 10 zile inainte de plecare
cash sau OP (fara comisioane suplimentare pentru depunerile in conturile Banca Transilvania)
euro sau lei (BNR +2%)


SOURCE AND TAGS