Oferte Albena All Inclusive 2021


Oferte Albena All Inclusive 2021



Haideti sa costruim impreuna o vacanta minunata si o calatorie de poveste in Albena, una dintre cele mai frumoase statiuni de pe litoralul Marii Negre. Ofertele noastre All Inclusive pentru Albena se adreseaza tuturor categoriilor de turisti, de la buget economic pana la concepte de exclusivitate si lux.

Deoarece statiunea Albena este manageriata intr-un mod unitar (o singura companie detine toata statiunea) deciziile se iau intr-un mod uniform. In conditiile actuale, fiind un sezon cu multe restricii din cauza pandemiei de Covid-19, Albena este o destinatie recomandata pentru vacanta pe litoral intrucat aici se mentine distantarea sociala, atat in statiune cat si pe plaja foarte lata. Intrucat este aceeasi companie care se ocupa de toate hotelurile din statiune, se pot lua decizii rapide cu privire la suplimentarea locurilor de cazare in functie de fluxul de turisti.


Albena este dedicata conceptului de statiune ecologica si pune mare pret atat pe calitatea aerului si plajei (este detinatoare Blue Flag de peste 20 ani) precum si a produselor oferite in cadrul hotelurilor (peste 50% din fructele si legumele servite provin din cadrul culturilor proprii).

Mai jos sunt recomandarile noastre pentru o vacanta all inclusive in Albena.



Hotel Gergana 4*









SOURCE AND TAGS