Oferte 1 decembrie la munte


Oferte 1 decembrie la munte



Anul acesta pica atat de bine 1 decembrie incat puteti pleca intr-o minivacanta fara nicio zi de concediu. 30 noiembrie - Sf. Andrei este zi libera si pica luni iar 1 decembrie pica marti. Si uite asa puteti sa va pregatiti o escapada de 3 nopti la munte. Va propunem cele mai bune oferte pentru ziua nationala a Romaniei si va invitam la o petrecere autentica in zona de munte. Hotelierii au pregatit oferte speciale si nu uitati ca puteti achita cu tichete de vacanta in format de hartie sau card.


1. Silver Mountain Resort 4* din Poiana Brasov

Silver Mountain Resort 4* din Poiana Brasov este cel mai exclusivist proiect rezidential din Poiana Brasov, fiind amplasat la poalele Masivului Postavaru, in Poiana Mica, la 3.3 km distanta de Partia Bradul, cu o vedere superba catre partiile de schi.
Complexul este format din 4 cladiri de apartamente si o cladire multifunctionala cu SPA .
Cladirea multifunctionala (receptie, SPA, restaurant) se afla la o distanta de 150 m fata de spatiile de cazare.
Hotelul dispune de restaurant, sala de conferinta, centru SPA - piscine interioara, exterioara incalzita care este amplasata perfect, la ultimul etaj al cladirii multifunctionale, sauna umeda, sauna uscata, sala fitness
Tarif Minivacanta 1 Decembrie: 970 lei/persoana/sejur 3 nopti


2. Hotel Palace 4* din Sinaia

Hotelul Palace 4* din Sinaia a fost construit in anul 1911, in numai opt luni (intre 26 noiembrie si 15 iulie), dupa planurile arhitectului Petre Antonescu si a fost recent renovat si readus la imaginea din zilele sale glorioase.
Hotelul Palace este situat in parcul central al statiunii, Parcul Ghica, la 200 metri de centrul statiunii Sinaia. Hotelul Palace este cu siguranta un palat nu numai prin creatie arhitecturala, ci si prin nivelul de confort si de calitate al serviciilor oferite. Hotelul Palace ofera oaspetilor sai din intreaga lume, atmosfera unui trecut indepartat, plin de liniste si ospitalitate.


3. Cabana Trei Brazi 3* din Predeal

Cabana Trei Brazi este situata la poalele Masivului Postavarul la 7 km de statiunea de schi Predeal. Cabana Trei Brazi este asezata intr-un peisaj deosebit de atragator, o poiana inconjurata de Paraul Mic, afluent al Ghimbavului si Paraul Vladut. Locatia dispune de 21 de spatii de cazare si o capacitate de 42 locuri. 11 apartamente mici, 4 apartamente mari si 6 camere duble.
Tarif Minivacanta 1 Decembrie: 325 lei/persoana/sejur 3 nopti



4. Arca lui Noe 4* din Sinaia

Hotelul Arca lui Noe 4* este situat în Sinaia, pe Valea Prahovei, una dintre cele mai mari puncte de atracie turistice din România. Camerele au fost amenajate în stilul clasic. Tradiie, lux, confort, precum i o atenie sporit la detalii sunt toate particulariti distinctive ale camerelor de hotel. Camerele dispun de telefon, mini-bar, TV si seif propriu, cabine de du cu hidromasaj i balcoane cu o vedere extraordinar asupra Munilor Bucegi.
Tarif Minivacanta 1 Decembrie: 450 lei/persoana/sejur 3 nopti



5. Grand Hotel Balvanyos 4* din Balvanyos


Grand Hotel Balvanyos 4* este complet renovat, ridicat la standarde de patru stele, situat în mijlocul pdurilor ce înconjoar Lacul Sf. Ana. Grand Hotel Balvanyos 4* se bucura de un cadru natural care îmbina linitea si aerul proaspt al peisajului montan cu valoarea de excepie a locaiei, în asa fel încât hotelul a devenit, probabil, cea mai atractiva destinatie pentru recreere si relaxare, dar mai ales pentru reusita întâlnirilor de afaceri, conferintelor si seminariilor.
Tarif Minivacanta 1 Decembrie: 742 lei/persoana/sejur 3 nopti


Nu ratati o vacanta de vis la munte pe care o puteti achita cu vouchere sau tichete de vacanta.

SOURCE AND TAGS