Norina a fost in Cappadocia. Si ne spune cum a fost



Norina a fost in prima Excursie in Cappadocia, din 1 Decembrie 2020, cand erau deja restrictii in Turcia si cu emotii ne-am adaptat programul astfel incat sa le putem face pe toate.

Ne-a scris cateva cuvinte si le lasam aici. Daca vrei si tu sa mergi sa experimentezi zborul cu balonul in Cappadocia - avem un grup nou pentru Excursie in Cappadocia 2022.



Hei, salut,

Programul a fost fain echilibrat. Bine, am si fost norocosi cu restrictii minime si vreme buna, sa le putem face pe toate. M'am bucurat ca n'am ajuns in creierii noptii la cazare si am avut timp sa ne odihnim pt a doua zi cu balonul.

Cazarea mi s'a parut mai okay in realitate decat in pozele ce le vazusem. Pt ca, desi fara frunze, copacul din mijlocul curtii era impodobit cu lumini. Camera avea geamuri, netflix, a fost calduroasa si ne asteptau slapi de hotel. La baie totusi, parea ca ar prinde bine o aerisire mai serioasa. (nb: este vorba de Travelers Cave Pension, Goreme)

A fost mai mult decat bine venit faptul ca s'a organizat masa de sosire, desi mancarea a venit cu intarziere. Scriu asta in ideea in care pe avion nu a existat gustare si nici a doua zi inainte de zborul cu balonul. Ceea ce n'ar fi fost o problema daca am fi avut ceva la noi pt drum - asta as sugera ca nota in informarea pre-exercursie: poate sa-si ia lumea gustari, mai ales daca se stiu cu afinitate deosebita pt mancare (aka fomisti), ca e gap mare acolo pana la masa.
(Bineinteles ca ajuta si sa nu fii oaie care se bazeaza doar pe ce s’a transmis, pt simplul fapt ca pandemie.)

Surpriza placuta a fost ca am putut manca in sala de mese in fiecare zi. Si de apreciat ca pisicile primesc si ele portia lor de parizer la mic dejun. Personalul a mai fost amabil si de ajutor cu carte de vizita pt taxi din Uchisar, cu late check out, scara pt dat pisica jos din copac (tentativa abandonata, a coborat ea cand a vrut).

Cu Seda a fost fain ca a fost opusul ghidului din serialul Little Britain: if you look to your right - Turkey, if you look to your left - Turkey. Adica chiar am ramas cu niste informatii despre locul si oamenii pe care i'am vizitat, iar ea pare placuta asa, easy going, cel putin asta a fost impresia mea din faptul ca ni se adresa cu 'guys'.

Dintre opririle cu activitati indoor, cel mai mult mi'a placut la ceramica. Tipul care ne'a facut prezentarea era super relaxat, amabil si avea engleza buna. Masa servita acolo a fost foarte gustoasa, dar locul un pic inghesuit pt 18 oameni.
La covoare a fost interesant ca info si pur si simplu de vazut afacerismul ala de bazar. Dar au avut cel mai bun apple tea dintre toate cate am baut acolo.

Cu Nichita a fost misto ca a fost acolo sa ne organizeze si sa'i putem adresa toate non-sensurile de intrebari. Cum ar fi ce este intr'una dintre sosierele pe care le tot primeam la micul dejun (aflat de la Monica, era melasa de struguri). Dar si pentru ocazionalele explicatii detaliate despre geografia fizica a locului.

Iar in final a fost si timp pt activitati extra. Asa ca va multumim mult, si eu si mama, si cum i'am spus si lui Nichita: pe data viitoare!

Numai bine,
Norina

SOURCE AND TAGS