Magdas Hotel - primul hotel din Viena administrat de imigranti


Hotelul Magdas din Viena este alegerea potrivita pentru oricine isi doreste sa viziteze minunatul oras la un pret cat mai accesibil si in conditii cat se poate de decente. Hotelul este primul si singurul din Viena care si-a propus si a reusit sa integreze pe piata muncii persoanele imigrante.

Practic, acesta este administrat de refugiati sub indraumarea provesionistilor din turism. Asa se face ca in receptia hotelului vei auzi peste 20 de limbi straine si te vei bucura de o atmosfera interculturala asigurata de catre personalul provenit din toate colturile lumii. 

Ce te mai poate determina sa ajungi aici?

Hotelul este situat langa Parcul de distractii Prater, in apropierea centrului orasului. 





Turistii care se cazeaza aici pot opta pentru camera dubla, tripla sau suita si asta nu este tot: mobilierul din camere este alcatuit din materiale reciclabile sau este reconditionat cu cea mai mare atentie de catre specialisti. 










Pe langa cazare, hotelul ofera ca optiune de masa un mic dejun delicios pe care il poti servi in zilele insorite chiar in gradina sau pe terasa hotelului.



Pentru cei mai activi turisti, faptul ca o pista de alergare trece chiar pe langa proprietate reprezinta un plus. De asemenea, exista si posibilitatea inchirierii de biciclete, iar Viena este unul dintre acele orase in care poti da o tura cu bicicleta in deplina siguranta. 

Daca doresti sa rezervi cateva zile la Magdas - Laurentiu este omul potrivit sa te ajute cu toate infomatiile 0771 772 519 sau  contact@zepelintour.ro. Tarifele incep de la 62 EUR/camera pe noapte, fara mic dejun. 





SOURCE AND TAGS