Laguna Albastra Oludeniz din Turcia




Laguna Albastra Oludeniz din Turcia

Oludeniz este un golf superb amplasat in sud-estul Turciei, la poalele Muntelui Babadag. Laguna albastra din Oludeniz este foarte cunoscuta in randul iubitorilor de parapanta ce creeaza un spectacol fantasic prin zborul lor deasupra apelor turcoaz. Sezonul de zbor cu parapanta tine din aprilie pana in noiembrie, la fel si sezonul de plaja.

Hai cu noi in avetura verii  in Oludeniz - click aici

Parcul National Oludeniz Tabiat este amplasat la numai 15 km de statiunea Fethiye si este un loc de o frumusete rara. Plaja Oludeniz este atat de frumoasa si de faimoasa incat este inclusa in multe topuri pentru cele mai frumoase plaje din lume.

Deoarece este un Parc National, se plateste bilet de intrare la Laguna Albastra, aprox. 1 euro/persoana. Plaja de aici este premiata cu Blue Flag pentru curatenie iar culoarea marii este de-a dreptul ireala.

Noi am pregatit un circuit de aventura in aceasta frumoasa zona a Turciei cu un ghid de exceptie si plecare pe 25 iulie 2021. Este o excursie foarte activa cu  croaziere printre insule, whitewater rafting, paragliding, quad bike safari, trekking, relax pe plajă, seri cu distractie si caiace pe ape de cristal.

Vezi detaliile pentru: Turcia - program exclusiv de aventura in OLUDENIZ



SOURCE AND TAGS