Idei de Vacanta in Romania cu tarif fix 1450 lei. Plata cu tichete de vacanta


Top 10 hoteluri recomandate si vizitate de Zepelin Tour cu tarif fix de 1450 lei



Am selectat pentru tine un Top 10 hoteluri unde sa iti poti petrce un weekend sau un sejur bine meritat in aceasta toamna. In plus, poti achita cu tichete de vacanta, in format fizic sau pe suport electronic. Nici nu este nevoie sa te deplasezi pana la noi : poti trimite tichetele prin curier, iar daca ai card, ne ocupam noi de retragerea sumei de pe POS-ul nostru.

1. Mistral Resort 3* Moieciu de Sus
2. Green Village Resort 4* Delta Dunarii
3. Excelsior Boutique 3* Sinaia
4. Hotel O3zone 4* Baile Tusnad
5. Cheile Gradistei 3* Fundata
6. Hotel Orizont 4* Predeal
7. Alpin Resort 4* Poiana Brasov
8. Teleferic Grand Hotel 4* Poiana Brasov
9. Wolkendorf Bio Hotel 4* Vulcan
10. Cuibul de lemn 4* Rasnov



1. Mistral Resort 3* Moieciu de Sus

 

1450 ron / 2 persoane, sejur de 5 nopti cu demipensiune ( in timpul saptamanii duminica - vineri, oricand in octombrie - noiembrie )

  • Nota 8.3 cf Booking.com
  • Locatie pitoreasca
  • Camere cu vedere la Parcul National Bucegi

Amplasat intr-o zona pitoreasca din Moieciu de Sus, sat traditional de munte romanesc, Mistral Resort Moieciu este ideal pentru o vacanta sau un weekend in mijlocul naturii. Inconjurat de muntii Bucegi pe de o parte si de muntii Piatra Craiului pe de alta parte, hotelul ofera un peisaj incantator spre Rezervatia Naturala "Bucegi". Aer curat, natura, drumetii, excursii organizate - toate completeaza atmosfera de liniste si relaxare. Restaurantul serveste atat preparate traditionale, dar si preparate internationale atent selectate.



2. Green Village Resort 4* Delta Dunarii 

1450 ron / 2 persoane, sejur de 4 nopti cu demipensiune ( in weekend, oricand in octombrie - decembrie )

  • Nota 8.6 cf Booking.com
  • Zona Spa
  • Gama larga de activitati

Green Village Resort 4* Delta Dunarii, taram de poveste unde aventura și sălbăticia naturii se îmbină cu relaxarea și confortul într-un loc de vacanță unic.
Inchirieri de biciclete sau caiace, excursii pe bratele si canalele Dunarii, yoga, tir cu arcul, pescuit, birdwatching sau cursurile de gatit sunt printre activitatile preferate ale oaspetilor.



3. Excelsior Boutique 3* Sinaia

 

1450 ron / 2 persoane, sejur de 3 nopti cu pensiune completa ( in weekend, oricand in octombrie - decembrie )

  • Nota 9.5 cf Booking.com
  • Complet renovat
  • Locatie centrala

Dacă un weekend departe de agitație sau chiar o vacanță mai lungă este ceea ce ai nevoie, Excelsior Boutique este optiunea ideala. Amplasat in centrul statiunii Sinaia, intr-o cladire complet renovata si reconditionata, hotelul dispune de 36 de camere amenajate diferit. Camerele sunt luminoase, dotate cu  LCD, internet wireless, mobilier modern și confortabil pentru a vă asigura o ședere cât mai plăcuta.



4. Hotel O3zone 4* Baile Tusnad 

1450 ron / 2 persoane, sejur de 3 nopti cu demipensiune ( in timpul saptamanii duminica - vineri, oricand in octombrie - 18 decembrie 2020 )

  • Nota 8.1 cf Booking.com
  • Centru Spa si baza de tratament balneo
  • Locatie centrala

Hotelul O3zone este localizat în stațiunea Băile Tușnad, stațiune de renume internațional atât prin efectele terapeutice asupra bolilor cardiovasculare cât și prin cadrul natural deosebit și aerul ozonat. În cadrul hotelului, restaurantul oferă oaspeţilor preparate ce imbina bucătăria clasică cu cea locala. Dispune de centru Spa si baza de tratament proprii.



5. Cheile Gradistei 3* Fundata 

1450 ron / 2 persoane, sejur de 3 nopti cu demipensiune ( oricand in perioada octombrie - decembrie )

  • Nota 8.7 cf Booking.com
  • Centru Spa
  • Restaurant panoramic

Amplasat intr-o locatie deosebita, intre lanțurile montane Piatra Craiului și Bucegi, acest complex în stil alpin ofera camere decorate călduros, unele avand balcon sau terasa. Micul dejun este inclus in tarifele camerelor. Există in complex un restaurant cu vedere panoramica, un bar cu lounge, o masă de biliard și tenis de masă si un centru spa ce include o piscină interioară încălzită, o cadă cu hidromasaj și saune.



6. Hotel Orizont 4* Predeal 

1450 ron / 2 persoane, sejur de 3 nopti cu demipensiune ( in weekend, oricand in octombrie - decembrie )

  • Nota 7.8 cf Booking.com
  • Centru Spa
  • Restaurant panoramic

Predealul rămâne staţiunea ideală, indiferent de anotimp. Cu 139 de camere clasificate la 4 stele, un SPA modern, un restaurant cu specific internaţional şi unul cu specific tradiţional românesc, cramă proprie, nu 4 baruri cu o arhitectura deosebită, hotel Orizont este renumit prin profesonalism şi calitatea serviciilor. Camerele sunt dotate cu absolut tot ce aveţi nevoie pentru vacanţă relaxanta. O oază de linişte care îmbină relaxarea cu energizarea, SPA Orizont vă oferă piscină interioară, o zonă specială pentru jacuzzi, sală de fitness şi o zonă dedicată saunei : sauna umedă cu aromoterapie, sauna uscată şi sauna cu infraroşu, alături de multă, multă gheaţă! De asemenea, o multitudine de alte servicii stau la dispozitia fiecărui oaspete în parte: masaje de relaxare, împachetări la rece şi la cald, tratamente de înfrumuseţare corporală şi facială cu produse premium. 



7. Alpin Resort 4* Poiana Brasov 

1450 ron / 2 persoane, sejur de 3 nopti cu mic-dejun ( in weekend vineri - luni, oricand in octombrie si noiembrie )

  • Nota 8.5 cf Booking.com
  • Centru Spa
  • Gama larga de activitati

Un hotel pentru adulti ce pare sa isi gaseasca inspiratia in bucuria copilariei. Un centru SPA excelent cu piscina semiolimpica - Vitarium SPA, restaurantul Forest cu un design inspirat de natura, terasa Gatsby cu piscina exterioara incalzita inaugurata in acest an special pentru a se adapta la contextul pandemic - acestea par a fi la prima vedere atuurile hotelului.   
Desigur, adaugam si peisajul si privelistea de neegalat si camerele renovate. 
Dar dincolo de toate acestea este si un hotel jucaus, in modul cel mai serios posibil. Acel spirit de joaca ce denota incredere si profesionalism - caci numai dupa ce faci totul foarte bine, iei o gura de aer si iti permiti sa te joci un pic si sa iesi din obisnuit.
Ne-a placut si ne-a inspirat deopotriva. 



8. Teleferic Grand Hotel 4* Poiana Brasov 

1450 ron / 2 persoane, sejur de 2 nopti cu demipensiune ( in weekend, vineri - duminica, oricand in octombrie - decembrie )

  • Nota 9.5 cf Booking.com
  • Centru Spa
  • Best Ski Hotel - Europa Centrala si de Est

Cu o arhitectură contemporană în stil cabană, acest hotel elegant se află la 3 minute de mers pe jos de telegondola de schi Postăvaru Expres și la 14 km de Biserica Neagră din Brașov.
Camerele elegante, majoritatea cu balcoane, au lambriuri și pardoseli din lemn cald. Acestea sunt dotate cu Wi-Fi gratuit, televizoare cu ecran plat, minibar și podea încălzită pentru baie. Suitele oferă în plus zone de relaxare cu canapele extensibile, iar unele au tavan catedrală, al doilea dormitor și / sau 2 băi.
Micul dejun este gratuit. Există un restaurant luminos, cu tavan înalt, plus un restaurant formal, un cocktail bar și un club de noapte. Alte facilități includ un centru spa, o sală de gimnastică, o piscină interioară și închirieri schiuri, plus un club pentru copii.



9. Wolkendorf Bio Hotel 4* Vulcan 

1450 ron / 2 persoane, sejur de 2 nopti cu mic-dejun si servicii de masa in valoare de 640 ron ( in weekend, oricand in octombrie - decembrie )

  • Nota 8.7 cf Booking.com
  • Centru Spa
  • Activitati de exterior si de interior

Dacă te gândești să te retragi pentru câteva zile într-un loc care să-ți ofere liniștea de care ai nevoie, rezervă acum o cameră la Wolkendorf Bio Hotel Spa & Conference din Vulcan, Brașov. Este ideal pentru famillie cu copii care caută o locație retrasă pentru weekend, dar îl recomandăm și cuplurilor pentru relaxare. Chiar și un #weekend petrecut aici reîncarcă bateriile. 



10. Cuibul de lemn 4* Rasnov 

1450 ron / 2 persoane, sejur de 2 nopti cu mic-dejun si servicii de masa in valoare de 670 ron ( in weekend, oricand in octombrie - decembrie )

  • Zona Spa
  • Design deosebit
  • Deschis in Decembrie 2019

Arhitectura iti fura ochii. Respiri adanc si iti dai seama ca ai ajuns parca intr-o alta lume.  Vei gasi un culcus, nu un hotel, cu camere confortabile, spatii pentru intalniri, conferinte sau sesiuni de training, reuniuni la cina sau momente de rasfat.


BONUS !


Hotel Relax 3* Sovata 

1450 ron / 2 persoane, sejur de 3 nopti cu pensiune completa ( in weekend, oricand in octombrie - decembrie )

  • Nota 8.7 cf Booking.com
  • Centru Spa
  • Raport excelent calitate - pret

Acest hotel este amplasat într-o cabană tradițională cu vedere la munte si se află la 16 minute de mers pe jos de lacul Ursu. La mai puțin de 2 km se fac plimbări cu Mocănița Sovata. Camerele sunt mobilate simplu si au balcon, TV cu ecran plat și minibar, precum și Wi-Fi gratuit. Hotelul dispune de un restaurant cu o terasă cu vedere la munte, plus o zonă de joacă pentru copii, un spa (contra cost) și spațiu pentru evenimente.



*Exceptie de la tarife fac, in unele cazuri, perioadele cu sarbatori legale ( Ziua Nationala, Craciun, Revelion etc. ).
**Din cauza masurilor impuse de autoritati, centrele SPA sunt temporar inchise.



Pentru detalii si rezervari : 
Corina - 0722 693 469 sau contact@zepelintour.ro


SOURCE AND TAGS