Hurghada - Corina si Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay


Vacanta Hurghada - Corina si Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay

O poveste scurta despre cum angajatii ofera valoare nelimitata unui hotel.

Corina ar fi trebuit sa decoleze pe 28 martie catre Hurghada. Din nou, la Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay. A fost in decembrie 2019 si i-a placut asa de mult, incat din a  treia zi de sejur acolo ne-a scris si a rezervat si pentru martie 2020 si pentru iunie 2020. Cat pe ce sa rezerve si vacanta de Paste acolo, dar au rerutat-o doua bune prietene catre Lisabona. Glumea - "inca un pic si ma mut acolo". 

Corina ne-a dat un exemplu despre cum angajatii ofera valoare infinita unui hotel.

Corina alege intotdeauna cele mai bune hoteluri. Regnum Carya Golf & Spa Resort  si Maxx Royal Kemer Resort in Antalya. Lujo in Bodrum. W in Istanbul. Atrium Platinum in Rhodos. Grand Poet Hotel by Semarah in Riga. Art Nouveau Palace in Praga, Holiday Inn Resort in Phi Phi. Rar merge pe ceva sub nota 9 pe booking si e clar ca trebuie sa fie un hotel special. 

Deseori revine cu plangeri de la aceste hoteluri impecabile. Este exigenta si stim asta, asa ca am fost cu totii socati cand ne-a scris dupa prima zi la Cleopatra Luxury. Stai linistita, totul este foarte bine. Atat de mult respect ca aici eu n-am mai vazut. Atat de multa bunavointa si gratitudine!  

Cleopatra nu este un hotel din aceeasi categorie de pret cu cele enumerate mai sus si ne asteptam sa curga cu nemultumiri. Si pentru a intelege diferenta, mentionam ca Regnum si Maxx sunt hoteului de 3-5000 EUR in sezon, iar Cleopatra Luxury de-abia - abia batea 1500  - 2000 EUR pentru un apartament de 72 mp front sea view.  


Iar diferenta o fac angajatii. 

Corina ne-a scris asa: 


Eu am avut apartament pe plaja si in fiecare dimineata vedeam acelasi baiat care curata si nivela nisipul. Intr-o zi am intrat in vorba cu el - mi-a raspuns in romana: buna dimineata si am aflat ca stia conversational engleza, franceza, germana, dar si un pic de croata, ceha sau poloneza. Un pic, cat sa salute turistii in limba materna. Nu am intalnit in nici un hotel de 5* pana acum atat respect. Nu mai spun de bunavointa. Chiar daca lucreaza 12h in fiecare zi, angajatii sunt tot timpul zambitori si gata sa ajute in orice moment. Au o tinuta impecabila tot timpul. Cravata stransa, manecile intinse, la dunga, pantaloni negri si pantofi negri in nisip chiar si la peste 40 de grade. Pana si cameristii au tinuta impecabila, zici ca se aranjeaza la frizerie zilnic. 

Nu te plictisesti in hotel. 

Zilnic dupa amiaza sunt ore de Yoga, Step, Dance, in aer liber, pe plaja, prezentate in limba comuna celor mai multi participanti. In plus au o mica sala de fitness, plus biblioteca. Au si restaurante a la carte  gratuit dar cu rezervare in prealabil la dna Cristina de la Serviciul Relatii cu Clientii, dar chiar nu am simtit nevoia de a merge intrucat Restaurantul principal Soho, au avut mancarea atat de diversificata. Stau bine si la prajituri locale + internationale + inghetata. Ce este de remarcat, in seara in care am ajuns chiar daca main restaurant era inca deschis, Receptia a pregatit cina special pt noi 4 pers in restaurantul italian Vista Mar. S-au asigurat ca vom avea de toate in acea seara. 


Exista si un Kids Club unde tinerii de la Entertainment stiu jocuri si cantece in limba romana, de gen Gasca Zurli.

La bauturi predomina cele locale dar sunt ok. Au si bauturi de import dar contra cost. Am incercat un Cabernet-Sauvignon italian, f.bun si ok ca pret, comparabil cu Romania. Apa este si imbuteliata.

Plaja destul de mare, intrare lina in apa, coralii incep cam la 20m dar ii poti evita. Sezlonguri curate avand separeuri din ceva gen rachita pt a asigura intimitate. Serviciul Water-Sports f bun, au echipamente si personal pregatit in domeniu.

WIFI f bun in receptie, destul de bun in camere si restaurante. La etaj exista o cafenea Seherezada - open space cu shisha la numai 4 euro cu diverse arome, plus cafea traditionala + dulciuri. 
La primul nivel exista cateva magazine de suveniruri cu esarfe, parfumuri si creme arabesti + bijuterii. Exista mini ateliere de impletit bratari si pictura. Discoteca si video proiectoare in aer liber.

Au de imbunatatit calitatea produselor de la baie. Nu exista balsam de par-pt ca ei nu folosesc. Ar trebui cateva bauturi de import la liber si legat de viteza wifi , cel ce este gratuit este ok, dar nu poti lucra pe el. Cel contra cost (in jur de 35 euro pt o sapmamana) este excelent. 

Cristina, la Guest Relations, este romanca. Asa ca m-a ajutat cu de toate - excursii si taxi pana in Hurghada. 

Hotelul asigura transport gratuit catre orasul Hurghada dus-intors pt shopping de 2 ori pe saptamana.
Totodata se pot face excursii catre Piramide, Luxor si alte insule prin Tour operator. Sau plimbari cu yachturile hotelului insotiti de personal specializat pe marea Rosie. Yacht cu puntea transparenta la pret f bun.

As avea atatea de spus.......de bine

Nu, nu este deluxe. Dar raportul calitate pret incredibil. Si oamenii minunati. De-abia astept sa revin!







SOURCE AND TAGS