Hoteluri recomandate familiilor cu copii in Turcia Top 5


Hoteluri recomandate familiilor cu copii in Turcia - Top 5


Pentru familiile cu copii recomandam hoteluri amplasate pe plaja cu nisip si intrare lina in mare si cu facilitati speciale pentru copii cum ar fi tobogane la piscina sau chiar aquapark. Deasemenea recomandam hotelurile ce au personal calificat care se ocupa de activitatile creative special gandite pentru copii.

Pentru un sejur cu transport indivual in Turcia va recomandam Hotelul Aquasis din Didim si Aqua Fantasy din Kusadasi iar pentru o vacanta cu avionul in Turcia va recomandam zona Antalya unde gasiti recomandarile noastre verificate de-a lungul anilor (Ela Quality, Papillon Belvil, Otium Seven Seas). A fost dificil sa alegem numai 5 hoteluri din atatea sute de unitati de cazare ce ofera conditii excelente pentru familii cu copii.

Turcia a transformat serviciile turistice si le-a adus la nivel de arta. Gasiti absolut tot ce va doriti in resorturile construite cu grija si orientate catre nevoile turistilor.

Mai jos este top 5 pentru hoteluri din Turcia recoamndate familiilor cu copii.


1. Ela Quality Resort 5*

Cel mai bun hotel din Antalya pentru copii este Ela Quality Resort. Hotelul este amplasat pe malul marii, la aprox 2 km de Belek si numai 35 km de orasul Antalya. Astfel, transferul de la aeroport nu dureaza foarte mult.  Chiar este un paradis pentru copii de toate varstele, de la bebelusi la adolescenti. Ela Quality a introdus un concept pentru educatie prin a invata prin experimentare intr-un mod interactiv.
Ela Quality Resort din Belek este probabil hotelul numarul 1 al Turciei la capitolul facilitati si programe pentru copii.



2. Aquasis de Luxe Resort & SPA 5*

Aquasis Deluxe Resort & Spa Didim 5* are gratuitate pentru 2 copii: primul copil pana la 13.99 ani si cel de-al doilea pana la 6.99 ani. Recomandam rezervari din timp pentru acest hotel deoarece cele mai solicitate perioade se ocupa foarte repede. Hotelul este foarte cautat atat pentru sejur cu avionul cat si cu transport individual. Exista foarte multe facilitati pentru copii iar la plaja cu nisip si ponton aveti umbrele si sezlonguri gratuit.
Vezi oferta cu avionul si cu masina personala



3. Hotel Otium Seven Seas 5*

Hotelul Otium Seven Seas se afla in regiunea Titreyengol, la 70km de aeroportul din Antalya si la 7 km de vechiul oras Side. Hotelul are o plaja privata de nisip cu sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.
Se ofera programe de animatie la piscina si la plaja si competitii pentru adulti si copii iar seara sunt spectacole. Exista un loc special amenajat pentru copii – Kid’s World – restaurant cu masute si scaunele, locuri de joaca, dormitoare pentru copii si bebelusi pentru somn dupa amiaza, piscine si aqua park pentru copii, activitati diverse ca: plimbatul cu bicicleta, gradinarit, picturi pe fata etc. Mini Fun Fair, mini Disco pentru copii seara.
Vezi oferta



4. Hotel Papillon Belvil 5*

Hotelul Papillon Belvil 5* este situat la 35 km de aeroport, la 40 km de centrul orasului Antalya, la 4 km de localitatea Kadriye, pe malul marii. Hotelul a fost construit in 1995, suprafata totala este de 90 000 m2 iar ultima renovare a avut loc in anul 2018 (doar camerele club).
Plaja la Papila Belvil: Proprie, nisip. Plaja este delimitata pe zone: comuna, pentru nefumatori, pentru adulti. Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit.
Hotelul are un spatiu exterior extins, cu verdeata, plaja 250 m (spatiu amenajat pentru adulti incepand cu 12 ani). Personal amabil si servicii de calitate, camere confortabile. In apropiere de hotel este un parc, piscina pentru copii este la umbra, animatie buna. Hotel recomandat pentru familii cu copii.
Vezi oferta


5. Hotel Aqua Fantasy 5*

Hotelul Aqua Fantasy 5* este situat la 120 km de aeroportul Bodrum, la 9 km de centrul orasului Kusadasi si la 9 km de orasul Selcuk, pe malul marii. Este un hotel pe care foarte multi turisti romani il prefera pentru vacanta cu familia si transport cu masina personala. A fost construit in 2000, are o suprafata de 200.000 m2. Ultima renovare a hotelului - 2013. Hotelul are 9 cladiri cu 3 nivele unite intre ele (World) si 9 cladiri cu 2 nivele - Club (40% din camere au vedere la mare).
Pentru copii hotelul pune la dispozitie: 6 piscine, bufet, loc de joaca, mini-club (4 - 12 ani)
Plaja la Hotel Aqua Fantasy 5*: Proprie, nisip. Ponton. Bar pe plaja - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.
Hotelul are un spatiu exterior extins, frumos amenajat cu multa vegetatie si aquapark (acces gratuit pentru turistii cazati la hotel, bauturile si mancarea de pe teritoriul aquaparcului - contra cost). Bucatarie diversificata, animatie activa pentru adulti si copii. Plaja intinsa de nisip cu intrare lina in mare.
Recomandat familiilor cu copii, toate camerele standard au patul mare.


Mai multe detalii si cele mai bune oferte ale momentului vi le ofera cu drag Corina - 0722 693 469, managerul pentru destinatia Turcia.


SOURCE AND TAGS