Hoteluri pet friendly Tenerife

  • 11 mai 2022

Hoteluri pet friendly Tenerife

Hoteluri pet friendly în Tenerife



Voi ne-ați întrebat, iar noi ne-am documentat. Din oferta Zepelin Tour am selectat cele mai bune hoteluri pet friendly din Tenerife pe care le recomandăm pentru următoarea voastră vacanță.

Recomandări hoteluri pet friendly

Sol Sun Beach Apartments 3* - hotel pet friendly în Costa Adeje, Tenerife


Hotelul situat în Costa Adeje are acces direct la superba Playa Fanabe, de care jucăușii patrupezi se vor îndrăgosti pe loc! 
Hotelul pet friendly Sol Sun Beach Apartments 3* din Costa Adeje permite accesul animalelor de companie de talie mică (<5 kg) și percepe o taxă de 12 euro/zi/animal.

Sol Sun Beach se mândrește cu piscina sa generoasă tip lagună, cu apartamentele renovate (cu o terasă și o bucătărie complet utilată), cu restaurantul și cele 2 baruri (dintre care unul este situat la piscină). Hotelul din lanțul Melia, sub marca SOL by Melia a fost renovat de curând.

Pentru o vacanță la un hotel pet friendly de 3* din Costa Adeje vă recomandăm Sol Sun Beach Apartments 3*.

H10 Atlantic Sunset 5* - hotel pet friendly în Costa Adeje, Tenerife



Hotelul din Callao Salvaje este situat la 3 minute de Playa Paraíso, 4 km de golful Costa Adeje, 12 km de Siam Park și de Playa de las Americas, 26 km de Aeroportul Tenerife Sud și la 21 km de Los Gigantes.

Pe perioada vacanței în Tenerife, la hotelul H10 Atlantic Sunset 5*, „humanșii” cazați la acest hotel se pot bucura de o cazare confortabilă în camerele luminoase și spațioase (de la Duble Standard, la Junior Suites și până la Priviles Suites, camerele cu o suprafață de 92 mp), de cele 4 piscine (o piscină principală cu apă sărată, o piscină încălzită pentru familii, o piscină infinită încălzită cu apă sărată recomandată pentru adulți și o piscină infinită încălzită exclusiv pentru oaspeții Privilege), de zona dedicată exclusiv adulților, de cele 5 restaurante și de cele 6 baruri!

Iar cățeii (de talie mică <5 kg) se pot bucura de accesul în camerele hotelului pentru o taxă de 10 euro/zi/animal și pe plaja situată în fața hotelului.
Dacă ești în căutarea unui hotel pet friendly în Tenerife, în apropiere de Playa Paraiso, Hotelul H10 Atlantic Sunset 5* este în topul recomadărilor noastre.
Notă: chiar și celor mai cuminți dintre căței nu li se permite accesul în spațiile comune din hotel.

Hotel Botanico y Oriental Spa Garden 5* - hotel pet friendly în Puerto de la Cruz, Tenerife



Botanico y Oriental Spa Garden 5* este hotel dedicat răsfățului. Acum, nu am văzut să includă și masaj sau tratamente pentru lăbuțele patrupezilor, dar pentru stăpânii lor, sigur. La Oriental Spa Garden vă puteți rezerva pachete Programe de detoxifiere, tratamente Ayurveda, masaje orientale, programe anti-stress sau cursuri de pilates, yoga, tai chi, meditație sau aqua gym.

Pentru prietenii voștri cei mai buni, hotelul a gândit câteva camere speciale: dublă deluxe pet friendly & Ambassador Jr. Suite  pet friendly, în care veți găsi accesorii pentru ei, un pătuț special în care să doarmă, o jucărie, mâncare specializată și boluri pentru mâncare și apă. Se percepe o taxă suplimentară pentru cazarea patrupezilor. Vă lăsăm aici politica hotelului pentru aceștia.

Hotelul Botanico y Oriental Spa Garden 5* este situat în Puerto de la Cruz, la 700m de Playa Martianez, la 0.3 km de Grădina Botanică, la 40 de km de Aeroportul Tenerife Sud și la 78 km de La Gomera.

Pentru o vacanță la un hotel pet friendly deluxe din Puerto de la Cruz vă recomandăm Hotel Botanico y Oriental Spa Garden 5*.

Gran Melia Palacio de Isora 5* - hotel pet friendly în Guia de Isora, Tenerife



Pregătiți-vă pentru ce are Tenerife mai bun de oferit! Situat pe plajă, la un minut de Oceanul Atlantic, vegheat de bătrânul Teide, Gran Melia Palacio de Isora vă va face să vă simțiți ca într-un film pe care veți dori să-l dați pe repeat!

Piscina infinită, care pare că se continută în ocean, camerele spațioase și luminoase, cu vedere la Atlantic, cele 7 restaurante care vă vor alinta cu cele mai fine preparate, centrul SPA by Clarins și grădinile tropicale sunt motive foarte bune să vă îndrăgostiți de acest hotel! Iar cel mai important dintre ele este acela că primesc și căței de talie mică (<10 kg). În camerele selectate, este amenajat un pătuț special și un spațiu în care sunt amplasate bolurile pentru apă și mâncare. Se percepe o taxă suplimentară pentru cazarea animalelor de companie.

Dacă ești în căutarea unui hotel pet friendly în Tenerife, situat pe plajă, în Guia de Isora, Hotelul Gran Melia Palacio de Isora 5*  este în topul recomadărilor noastre.

Catalonia Oro Negro 3* - hotel pet friendly în Playa de Las Americas, Tenerife



Hotelul Catalonia Oro Negro 3* este amplasat la 950 m de Playa de Las Americas și de Siam Park.

Hotelul te va primi cu o piscină în aer liber, camere cu balcon sau terasă privată cu vedere la grădină, cu o piscină situată pe acoperiș destinată oaspeților din camerele premium, un restaurant și 2 baruri. Hotelul acceptă animale de companie de talie mică și medie (câini și pisici <20 kg). Pentru aceștia este percepută o taxă de 20 euro (taxa este aplicabilă per cameră) și un depozit de 200 euro.

Pentru o vacanță la un hotel pet friendly deluxe în stațiunea Playa de Las Americas  vă recomandăm Catalonia Oro Negro 3*.

În Tenerife, accesul câinilor pe plajă este condiționată de folosirea lesei, iar în unele cazuri aceștia pot sta doar în zone special amenajate. Pe plajele sălbatice au acces liber!

Tenerife este cunoscută ca Insula Primăverii, Insula Fericirii și, în perioada romanilor, ca Insula Cainilor datorită numărului mare de câini aduși aici de către marinari. Acum este de înțeles de ce ne place atât de mult această insulă!

Ne găsești online  la contact@zepelintour.ro sau la unul dintre numerele de telefon de pe site.


SOURCE AND TAGS