Top 10 Hoteluri pentru Luna de Miere in Antalya, Turcia
știm că e dificil de ales un hotel pentru luna de miere.  Clar este că aceasta este una dintre cele mai așteptate și încântătoare vacanțe pe care le vei lua vreodată, așa că, în mod natural, așteptările sunt mari. Sperăm să vă putem sări în ajutor cu câteva recomandări. 


1. Alanya - MICHELL HOTEL & SPA 5 * - New hotel, new life!
Detalii hotel: click aici 

Categorie Pret:  Best Price - de la 434 EUR/ sejur 7 nopti 
Include: sejur 7 nopți, all inclusive, zbor direct, taxe de aeroport, bagaje, transfer si asigurări. 
Clasificare tripadvisor.com: #  12 din 419  Hoteluri in Alanya 
Bonus Luna De Miere Antalya: camera amenajată romantic, vin și fructe în cameră. 

Din ce în ce mai mulți călători aleg Michell Hotel and SPA din Alanya pentru luna de miere.

Construit in anul 2014, cu o suprafata totala de 9 000 m2 (un hotel micut, de oraș, compact) hotelul este apreciat de turiștii noștri aflați în luna de miere pentru că este un hotel destinat numai adulților (nu acceptă copii sub 16 ani), cu un tarif foarte bun și cu servicii de calitate superioară. 

La distanță mică de hotel se află plaja privată și vă veți bucura să descoperiți minunatul oraș Alanya. 


2. Side - The Raga Side Fine Dining 5* - O vacanță gourme pe o plajă excelentă. 


Categorie Pret: Best Price (tarife în negociere, vor fi afișate curând)
Include: sejur 7 nopți, a la carte all inclusive, zbor direct, taxe de aeroport, bagaje, transfer si asigurări. 
Clasificare tripavdisor.com: #1 din 69  Specialty Lodging in Side
Bonus Luna De Miere Antalya:  urmează să fie anunțat

Sunteți gata pentru o excursie gourmet în #Antalya? The Raga Side Fine Dining este, cu siguranță, un hotel cu concept unic. În primul rând, se află în Side, ceea ce înseamnă că vă veți bucura de o plajă excelentă. Este un hotel numai pentru adulți ( 16+), este nou deschis (2018) iar conceptul fine dining înseamnă că vă bucurați de mese delicioase. 


3. LARA - Barut Hotel Lara 5* - Un  concept original, elegant și nou de vacanță. 

Categorie pret: TopSales   -  de la 726 EUR/pers
Include: sejur 7 nopți, ultra all inclusive, zbor direct, taxe de aeroport, bagaje, transfer si asigurări. 
Clasificare tripavdisor.com: # 1 din 277  Hoteluri in Antalya 
Bonus Luna De Miere Antalya: urmează să fie anunțat

Chiar și cei mai exigenți turiști vor aprecia Barut Lara. 8 restaurante a la carte, dintre care două destinate exclusiv adulților, vă așteaptă. Centru SPA este bine dotat - 2 saune, masaj, jacuzzi, baie turcească.

Am stat în Barut Lara în octombrie 2019 - ne-a impresionat de la check in - nu a durat mai mult de 2 minute pentru a ne caza. Am primit o cameră cu desig modern, baie elegantă, cosmetice de calitate, minibar bine dotat. Cel mai tare ne-a plăcut însă balconul de la Barut - generos, cu două șezlonguri mari și priveliște către mare.

Restantul principal - delicios. Băuturi de import de calitate. Animație excelentă la amfiteatru - un spectacol de balet urmat de Fire of Anatolia. În barul principal, de la piscină, un concert live de blues și rock and roll. Seara, pe plajă, club. 

A fost frumos! @Barut Lara

 

4. BELEK - Royal Adam and Eve  5 * - Come into the sin!


Categorie Pret: TopSales  de la 746 EUR/pers 
Include: sejur 7 nopți, ultra all inclusive, zbor direct, taxe de aeroport, bagaje, transfer și asigurări. 
Clasificare tripavdisor.com: #  27 din 85  Hoteluri în Belek 
Bonus Luna De Miere Antalya: check-in expres, prioritate în rezervările la restaurantele a la carte, în ziua de check-in amenajare specială în cameră cu satin roșu, tort, vin spumant, fructe și desert în cameră. Iată ce spun turiștii noștri despre Hotel Adam și Eva din Belek

" În primul rând, Clubul de  Îngeri este perfect. Totul funcționează foarte bine. Te ajută indiferent ce vrei. Petrecerile sunt frumoase. Mâncarea este delicioasă. Personalul este prietenos. Camerele sunt curate și ordonate. Designul hotelului este cool și inteligent "

Am adăuga că are cel mai bun club dintre toate hotelurile din Belek și că aici se tin cele mai tari partyuri. Că exista concerte live cel puțin în fiecare sâmbătă.  Și aceste partyuri se țin in atrium, un loc deosebit, cu un plafon înalt de 22 de metri, o lungime de 175 de metri și decorat cu 4.980.000 de oglinzi mici de doar 5x5 cm. Cu cel mai lung bar din lume, desigur - 96  de m de bar :D

Da, și au și cea mai lungă piscină din lume.


Și dacă ești încă curios ce înseamnă Clubul de Îngeri - va trebui să faci o rezervare. 
5. KEMER - Hotel Rixos Sungate 5* - Viața este o mare petrecere! 

Categorie Pret: TopSales  de la  589 EUR/pers 
Include: sejur 7 nopți, ultra all inclusive, zbor direct, taxe de aeroport, bagaje, transfer și asigurări. 
Clasificare tripavdisor.com: #  4 din 69  Hoteluri în Beldibi
Bonus Luna De Miere Antalya:   urmează să fie anunțat


Concerte de neuitat, rave, DJ celebri, spectacole uimitoare și activități sportive ... Nu opriți muzica, pare că spune Rixos Sungate. Totul este despre petreceri aici - Dragon Pool Party / Duck Pool Party / Neon Pool Party / ALARA SHOW & PARTY /  MAYFEST / RETRO FEST .. Și cele 19 baruri de pe teritoriul complexului vin să susțină această idee. 

Ești o fire activă, dar nu petrecăreată? Vei găsi (alt)ceva de făcut în fiecare zi - sală de fitness World Class, 12 piscine, terenuri de tenis, de baschet și de tenis, zip line, poligon de tragere, tir cu arcul, Go-Kart track. 

Vrei relaxare totală? Au niște baldachine fantastice pe plajă și peisajul este superb. 6. KEMER - Hotel Rixos Premium Tekirova 5* - Copiii noștri sunt atât de fericiți! 


Categorie Pret: Premium -  671 EUR/pers 
Include: sejur 7 nopți, all exclusive all inclusive, zbor direct, taxe de aeroport, bagaje, transfer și asigurări. 
Clasificare tripavdisor.com: #  6 din 22  Hoteluri în Tekirova
Bonus Luna De Miere Antalya:  urmează să fie anunțat

Fată de Rixos Sungate, ne-a fost teama să îl introducem în acest top. Rixos Tekirova are numeroase facilități pentru copii - de fapt este cel mai bun hotel pentru familii din lanțul Rixos. Am avut însă numeroase cupluri în luna de miere aici, cu feedback atât de bun, încât nu se poate să nu îl includem. Și mai este și preferatul Corinei.... 

Atât vă spunem - nimic nu bate peisajul de la Rixos Tekirova, iar serviciile sunt de cea mai înaltă calitate. 7. BELEK - Calista Luxury Resort 5 * -  Ne permiteți să vă răsfătăm? Simțiți diferența. Lux. Tehnologie. Glamour.  

Categorie Pret: Premium -  de la  1065 EUR/pers 
Include: sejur 7 nopți, a la carte all inclusive, zbor direct, taxe de aeroport, bagaje, transfer și asigurari. 
Clasificare tripavdisor.com: #18 of 85 hotels in Belek
Bonus Luna De Miere Antalya:  • Fructe, nuci, rahat turcesc, bomboane de ciocolată și vin spumant în cameră •  Mic dejun în cameră a doua zi după sosire, Cina romantică în restaurantul A la Carte (1 rezervare) • Lenjerie specială, halate de baie și prosoape în cameră • 30% reducere în centrul spa (un singur masaj) • Reducere pentru transfer VIP la aeroport - 100 EUR pentru călătorie dus întors (în loc de 150 EUR)  * Check out târziu (până la 16:00) 


 
#Calista, ce dor mi-a fost de #Calista - spune Estera de fiecare dată când ajunge la Calista. Cum sa nu, când însăși Barak Obama l-a ales la Calista pentru a se relaxa după summitul G20 din 2015?  Cum să nu, când esti primit pe un minunat covor făcut special pentru #Calista de Casa #Versace din Londra?

Cum sa nu, când numele Calista înseamnă "cea mai frumoasa" ?

Mentionăm si că a fost renovat in 2018 (camere, în totalitate) și că este unul dintre puținele hoteluri bine tehnologizate - vă puteți descărca aplicația și puteți controla de la distanță aerul condiționat, iar TVul din cameră este 55inch Ultra HD Smart TV. 8-9. BELEK - Cornelia Deluxe 5* și Cornelia Diamond Golf Resort & Spa 5 * -  Frumusețea este ascunsă în detalii ...  

Categorie Pret: Premium - de la  818 EUR/pers  
Include: sejur 7 nopți, deluxe all inclusive, zbor direct, taxe de aeroport, bagaje, transfer și asigurări. 
Clasificare tripavdisor.com: #29 si 47 Hoteluri în Belek 
Bonus Luna De Miere Antalya:  platou cu fructe, nuci și vin la check in, mic dejun în cameră în prima dimineață, o cină romantică gratuit la un restaurant a la Carte, Lenjerie de pat specială pentru luna de miere, flori în cameră, tort în formă de inimă, pentru două persoane, 15% reducere la Crassula SPA. 


Am revizitat Cornelia Deluxe și Cornelia Diamond in octombrie 2018 și ne-am reamintit ce le face atât de speciale - grija pentru natură, SPAul și camerele romantice, bine gândite, unele cu acces direct la piscină, de pe terasă. Dacă ești genul de om care își dorește să sară direct în piscină pentru a se bucura de o atmosferă relaxantă, aici s-ar putea să găsești oaza ta de relaxare. 

Vrei să vezi marea direct din pat? Se poate. La Cornelia, unele camere au patul astfel aranjat încât să  poți privi marea direct pe balcon. 

Centrul SPA oferă doar produse și servicii 100% organice și netoxice, insistând în același timp pe cele mai înalte standarde de calitate, întrucât Cornelia înseamnă o lume special creată, luând în considerare respectul pentru natură și mediu. 

Desigur, Cornelia Diamond este mai bine cotat față de Cornelia Deluxe - dar camerele Villa Junior Suite Lake Side din Cornlia Deluxe au un preț accesibil și ieșire directă la piscină și poate fi acea cazare specială pe care o căutai pentru luna ta de miere. 


10. BELEK - Regnum Carya Golf & Spa Resort 5 * - Un paradis  fără egal din Belek-Antalya, Turcia. 

Categorie Pret: Premium  Deluxe - de la  1664 EUR/pers  - tarifele sunt disponibile telefonic 
Include: sejur 7 nopți, luxury all inclusive, zbor direct, taxe de aeroport, bagaje, transfer și asigurari. 
Clasificare tripavdisor.com: # 13 din 85   Hoteluri în Belek
Bonus Luna De Miere Antalya:  flori în cameră, 15% reducere la masaj în centrul SPA,  o cină romantică gratuit la un restaurant a la Carte, decorare specială a camerei, lumânări parfumate în baie, coș de fructe și sticlă de vin spumant servit în cameră, mic dejun în camera în prima zi, upgrade gratuit dacă sunt camere disponibile. Hotel de lux, situat in mijlocul unei păduri de pini si a terenurilor de golf ale clubului Carya. Spatiu exterior extins, camere spatioase de min 62 mp (o mare parte sunt cu vedere la mare). Primul hotel de pe litoralul turcesc cu piscina pentru surfing cu valuri artificiale și scoala de fotbal a clubului Chelsea. Misiunea lui este de a îmbina luxul, eleganța și calitatea și de a oferi un stil de viață confortabil și de lux de neuitat, cu un concept de servicii personalizat. 


Plaja este impecabilă, cu  nisip alb, iar centrul SPA, dintre cele mai bune  din Turcia, se întinde pe 4800 mp. 


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare