Hoteluri gay friendly în Tenerife

  • 23 mai 2022

Hoteluri gay friendly în Tenerife

Hoteluri gay friendly în Tenerife



Încă un motiv pentru care Tenerife este una dintre destinațiile noastre preferate. Și nu doar a noastră, dacă peste 5 milioane de turiști vizitează Tenerife în fiecare an. Această insulă din Oceanul Atlantic are ceva pentru fiecare: păduri luxuriante, plante exotice, deșerturi, munți, vulcani, coaste și plaje frumoase. Iar ospitalitatea localnicilor, varietatea de hoteluri și temperaturile plăcute pe tot parcursul anului îi fac pe mulți dintre turiști să revină sau chiar să-și facă planuri să se mute în Canare. 
Tenerife are, de asemenea, o serie de locații gay, în special în jurul Playa de las Americas, Santa Cruz de Tenerife sau Puerto de la Cruz. 

Pentru acest articol, am selectat câteva hoteluri gay friendly din Tenerife. 

Hotel H10 Conquistador 4*, Playa de las Americas, gay friendly hotel în Tenerife 


De ce acest hotel? Design modern. Locație excelentă. Foarte popular. 

Un hotel popular printre turiștii gay. H10 Conqistador are o locație excelentă pe malul mării, cu vedere la Oceanul Atlantic. 
Barurile, terasele și alte altfel de atracții din Tenerife sunt la câteva minute de mers cu taxiul sau la 15 minute de mers pe jos. 

H10 are facilități excelente de petrecere a timpului liber - o piscină mare, terasă la soare, sală de sport și spa. Toate camerele au un vibe modern, cu aer condiționat, TV prin satelit, seif, minibar, articole de toaletă gratuite. 
Camerele oferă o frumoasă vedere panoramică. 

Pentru o vacanță relaxantă în Tenerife alege hotelul gay friendly H10 Conquistador 4*, Playa de las Americas. 

Alexandre Hotel Troya 4*, Playa de las Americas, gay friendly hotel în Tenerife 


De ce acest hotel? Aproape de plaja gay friendly. Un raport bun calitate - preț. 

Aproape de baruri, terase, restaurante. Un resort cu tarife foarte bune situat într-o zonă excelentă - la doar câțiva pași de plaja populară Playa Troya - gay friendly, la câțiva pași de barurile gay și viața de noapte din jurul Centrului Comercial Salytien. 
Fiecare cameră din Alexandre Hotel Troya 4* are TV prin satelit, balcon privat și WiFi gratuit. Hotelul Troya are o piscină imensă, o sală de sport, saună, terenuri de tenis, facilități spa și un restaurant. Parcare gratuită disponibilă. 

Pentru o vacanță memorabilă în Tenerife alege hotelul gay friendly Alexandre Hotel Troya 4*, Playa de las Americas. 

Cleopatra Palace Tenerife 4*, Playa de las Americas, gay friendly hotel în Tenerife 


De ce acest hotel? Locație excelentă. Foarte multe facilități. O plajă minunată. 

Cleopatra Palace 4*, situat lângă plajă, oferă o sală de sport, o piscină în aer liber și o zonă de relaxare. 
Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV prin satelit, WiFi gratuit. Ne plac mult camerele superioare cu terasă privată și piscină romană. 

Pentru o vacanță în Playa de Las Americas dn Tenerife alege hotelul gay friendly Cleopatra Palace Tenerife 4*

BLUESEA Puerto Resort 4*, Puerto de la Cruz, gay friendly hotel în Tenerife


De ce acest hotel? Aproape de plajă. Servicii excelente și raport bun calitate/preț. 

BLUESEA Puerto Resort 4* are un raport calitate/preț bun, este un hotel de bună calitate situat în nordul insulei Tenerife. Fiecare cameră are TV prin satelit, minibar și balcon cu vedere la mare, munte sau piscină. WiFi gratuit în zonele publice. 
Stațiunea se află la aproximativ 30 de minute de aeroport și cu acces ușor la numeroase restaurante, magazine, plaje populare gay din zonă și parcul acvatic Lago Martinez. 

Pentru o vacanță relaxantă în Tenerife alege hotelul gay friendly BLUESEA Puerto Resort 4*, Puerto de la Cruz. 

RedLevel Gran Melia Palacio de Isora 5*, Guia de Isora, gay friendly hotel în Tenerife


De ce acest hotel? Servicii excelente. Servicii incluzive care fac diferența. 

Modelul „hotel în cadrul unui hotel” este foarte bine aplicat și în Tenerife. Gran Melia Palacio de Isora 5* este unul dintre puținele hoteluri pe care le-am întâlnit în care șederea într-o „aripă premium” face cu adevărat diferența. Oaspeții au acces la o piscină mare, exclusiv RedLevel, cu șezlonguri, jacuzzi și hamace, un restaurant exclusivist și o terasă cu grădină, unde se servesc aperitive și cocktailuri gratuite în fiecare seară. 

Sezlongurile sunt disponibile pe plaja de nisip foarte curată, moale de lângă hotel. 
Dotările camerei includ un aparat de cafea Nespresso (furnizare zilnică de 10 capsule), produse de baie Clarins, apă îmbuteliată gratuită, WiFi gratuit, turndown service și un meniu de perne. 

Pentru o vacanță glamour în Tenerife alege hotelul gay friendly RedLevel Gran Melia Palacio de Isora 5*, Guia de Isora. 

TOP plaje gay friendly din Tenerife 

Playa de la Tejita 

Playa de la Tejita este o plajă lungă un km, cu nisip de culoarea legendarului auriu, situată pe coasta de sud, aproape de Aeroportul Tenerife Sud, în orașul El Medano. 
Plaja este certificată cu „steagul albastru”, este situată într-o zonă de conservare, de aceea este vizitată de naturaliști și este cea mai populară plajă gay (atât pentru turiști, cât și pentru localnici) de pe insulă. Există șezlonguri și umbrele disponibile pentru închiriere și o mulțime de locuri de parcare gratuite, dar în rest, facilitățile sunt destul de limitate. Vă recomandăm să vă aduceți propriile băuturi răcoritoare. Plaja poate fi vântoasă, așa că vă puteți aștepta la valuri mari (perfecte pentru surf). 

Playa Martiánez

Este o plajă vulcanică, cu roci acoperite de nisip, situată lângă parcul acvatic Lago Martiánez din Puerto de la Cruz. 
Zona se află pe harta gay de câteva decenii, iar plaja Martiánez este cunoscută la nivel local drept un loc de întâlnire. 
Plaja are și o zonă de promenadă și are câteva restaurante și baruri în apropiere. Este o plajă îndrăgită de surferi. 

Playa de Cala Amarilla

Situat în sudul insulei Tenerife, pe Costa del Silencio, este unul dintre cele mai mișto locuri de înot de pe insulă. 
Când am văzut prima oară Playa Amarilla, nu ne-a venit să credem peretele masiv de scăldat de soare ascuns între stâncile muntelui cu nuanțe portocalii. Playa Amarilla este diferită de orice alt loc din Tenerife, dar sincer, nu este deloc o plajă! 
 Stâncile formează în mod natural platforme mici care de departe arată ca peșteri. Înotătorii și practicanții de snorkeling plutesc în apă în timp ce pare să fie parte dintr’un mare bol cu cereale. :) 

Punta del Viento and Beyond

În apropiere de emblematicul Red Hill veți găsi Punta del Viento, care are adesea o concentrație mai mare de bărbați gay care doresc mai multă intimitate și liniște. Dacă vă simțiți și mai aventuroși, traversați dealul către o altă plajă gay grozavă, La Playita. Chiar mai la nord și la câțiva pași de La Playita, este frumoasa plajă Punta de Cho Felipe. Această plajă atrage și o mulțime LGBTQ, dacă doriți să explorați toate plajele gay din această zonă.

Dacă te-am convins să-ți rezervi următoarea vacanță la unul dintre hotelurile gay friendly din Tenerife, scrie-ne la contact@zepelintour.ro sau sună-ne la 0747.011.553.

SOURCE AND TAGS