Hoteluri de 5 stele recomandate in Grecia pe Riviera Olimpului


Hoteluri de 5 stele recomandate in Grecia pe Riviera Olimpului


Cavo Olympo Luxury Hotel & Spa 5*

Hotelul Cavo Olympo Luxury Hotel & Spa 5* este amplasat la 5 km de satul Litochoro si 20 km de orasul Katerini. Satul pitoresc Palios Panteleimon se afla la 18 km, iar orasul Salonic este la 83 km.

Hotel excelent pentru o ședere exclusivistă de lux. Complexul hotelier este construit pe o stâncă cu vedere la Golful Thermaikos, de-a lungul coastei Rivierei Olimpice. Camere confortabile și apartamente, sala de conferințe, restaurant, tavernă, baruri, spa, piscină interioară încălzită, centru modern de fitness, piscine în aer liber. Arhitectura modernă și stil minimalist, îmbină confortul și luxul discret.




Cronwell Platamon Resort 5*

Servicii in sistem "Ultra All Inclusive" 2020

Cronwell Platamon Resort 5* este amplasat la 1,5 km de Platamonas, la 35 km de Katerini, la 100 km de Salonic, pe prima linie de coastă.

Hotel de lux situat pe malul mării. Plaja privată cu nisip, o selecție de camere confortabile, restaurant, o tavernă, baruri, parc acvatic Splash Park cu piscine de diferite adâncimi, spa, acces la internet, sport și divertisment.


Facilitati Cronwell Platamon Resort
Bar, bar pe plaja, sala de conferinta, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, gradina, servicii de spalatorie, mini market, night club, bar la piscina, piscina, parcare privata, restaurant, room service, internet wifi, piscina pentru copii, piscina interioara, plaja privata, loc de joaca pentru copii, jacuzzi, sauna, SPA.



Dion Palace Resort & Spa 5*

Dion Palace Resort & Spa 5* este amplasat pe plaja in Gritsa (Limani Litochoru), la 7 km de statiunea Litochoro, la 10 km de Leptokarya, 17 km de Katerini, si 110 km de Salonic. Hotelul are o clădire centrală cu două etaje (fără lift) și bungalouri cu două etaje.
 
Hotelul este situat pe prima linie de coastă si ofera o gamă largă de servicii, teritoriu spațios, camere confortabile, restaurante și baruri, piscine, acces la internet, room service, sport și divertisment, centru SPA. Pentru cei care doresc sa imbine marea si muntele, vizita si relaxarea, Dion Palace Resort & Spa este alegerea ideala.


Mediterranean Village Hotel & Spa 5*

Mediterranean Village Hotel & Spa 5* este amplasat chiar pe plaja. Hotelul este la 700 m de statiunea Paralia, 7 km de orasul Katerini si 3 km de satul pescaresc Korinos.


Mediterranean Village Hotel & Spa 5* este situat pe prima linie de coastă, are un stil modern, casute confortabile cu două etaje, servicii de inalta calitate, o gamă largă de camere confortabile, restaurante, baruri, internet, piscine, servicii de conferințe, centru spa. Mediterranean Village Hotel & Spa este compus din 18 cladiri cu doua etaje.



SOURCE AND TAGS