Hoteluri cu Aquapark in Zakynthos




Exista hoteluri cu Aquapark in Zakynthos? DA, exista :). Si chiar cateva foarte bune. 

Am vizitat de 3 ori Zakynthos pana acum si suntem in permanent contact cu partenerii de pe insula. Indraznim sa credem ca va putem sfatui in ceea ce priveste alegerea celei mai potrivite variante pentru vacanta dvs in Zakynthos. 

Nu va asteptati la ceva comparabil cu rasfatul din Tucia, cu aquaparkuri uriase. Insula este micuta, aquaparkurile mai mici. Dar vorbim despre Zakynthos, o destinatie  in care zecile de plaje fantastice si sutele de taverne va astepata pentru a le explora.

Iar daca nu vrei sa fii cazat intr-un resort all incusive cu aquapark, nicio problema. Aquaparkurile sunt deschise si pentru turistii din afara resorturilor, iar intrarea la Tsilivi Aqua Park, cel mai mare de pe insula, costa numai 18 EUR/adult si 9 EUR/copil (o zi intrega, include si o gustare, pret 2022).



Recomandarile noastre pentru o vacanta in Zakynthos, cu Aquapark. 

  1. Caretta Beach Hotel & Waterpark 4* , Kalamaki - de la  1748 €/ camera/ all inclusive
  2. Caretta Paradise Hotel & Waterpark 4*, Tragaki -  de la  1569 €/ camera/ all inclusive
  3. Atlantica Eleon Grand Resort 5*, Tragaki - de la  1932 €/ camera/ all inclusive
  4. Aqua Bay Hotel 5* in Tsilivi  - de la  2257 €/ camera/ all inclusive
  5. Aqua Bay Suites 5*  - Tsilivi de la  1630 €/ camera/ all inclusive
  6. Alykanas Village Resort 4*, Alykanas - de la 1145 €/ camera/ demipensiune


1. Caretta Beach Hotel & Waterpark 4*, Kalamaki 

Cick aici pentru oferta hotel 




Este probabil cel mai rezervat hotel cu aquapark din Zakynthos, datorita serviciilor bune, dar si locatiei. Kalamaki este o statiune placuta si mai linistita, cu plaja de nnisipi fin excelenta, chiar langa Laganas, inima insulei. In plus, este si foarte aproape de aeroport si orasul Zante.

Impresionantul parc acvatic din cadrul CARETTA BEACH HOLIDAY VILLAGE  este deschis între orele 10:30 și 17:00 și oferă o varietate de tobogane cu apă, un râu leneș, o piscină palpitantă cu valuri, piscine pentru copii, un snack bar și, desigur, o mulțime de șezlonguri pentru a vă relaxa.


Intrarea este gratuită pentru clienții cu rezervări all inclusive  în CARETTA BEACH HOLIDAY VILLAGE. Pentru clienții care nu rezervă servicii all inclusive sau clienții care nu sunt cazați la hotel, intrarea este permisă contra cost. Aruncați aici o privire pentru recomandările noastre pentru cazare în Kalamaki.

Hotelul CARETTA BEACH HOLIDAY VILLAGE se afla la 750 m de plajă, dar transferul este asigurat de un shuttle bus.

Il recomandăm în special celor care doresc să fie aproape de Laganas, orasul Zante, dar si de plaja unde faimoasele broscute Caretta-Caretta își depun ouale.


2. Caretta Paradise Hotel & Waterpark 4*, Tragaki 

Cick aici pentru oferta hotel



Caretta Paradise Hotel & Waterpark, Tragaki este prima alegere pentru cei care prefera partea mai linistita a insulei.

Parcul acvatic cu dimensiuni un pic mai mici față de la Caretta Beach din Kalamaki, dar oferă în continuare acces nelimitat pentru oaspetii care rezervă servicii all inclusive.  Si aici, seara, va veți distra la funpark.

Hotelul este mai aproape de plajă ( cca 250 m), dar plaja este mai mică fata de cea din zona Kalamaki - Laganas.


3. Atlantica Eleon Grand Resort 5*

Cick aici pentru oferta hotel 



Atlantica Eleon Grand Resort 5* este unul dintre cele mai apreciate resorturi de pe insula. Se întinde pe o suprafața de a 41.000 m2 și se află chiar pe malul mării.

Veți găsi aici tot ce vă dorește inima - un SPA bun, numeroase restaurante, o piscină infinit, dar și o piscina cu tobogane.  Pur și simplu, s-au gândit la toate. Este elegant si relaxant. 

4-5. Aqua Bay Hotel 5*, Aqua Bay Suites 5*

Pentru oferta hotel click aici (Aqua Bay), click aici (Aqua Bay Suites)



Toate celelalte aquaparkuri din Zakynthos pălesc pe lângă Tsilivi Water Park.

Este cel mai mare și mai nou (2010). Iar Aqua Bay Hotel si Aqua Bay Suites sunt cele doua hoteluri care marginesc aquaparkul si oferă acces gratuit la întregul parc acvatic.  Aqua Bay Suites este deschis in 2018.


Dacă ținem cont și de faptul că sunt resorturi de 5*, cotate cu nota 9/10 (Aqua Bay Hotel), respectiv 8.5/10 (Aqua Bay Suites), este clar că  acestea sunt  recomandarea noastră nr 1 în Zakynthos pentru hoteluri cu aquapark. Ambele reusesc sa combine cu succes frumusetea natrala a insulei cu activitatile din aquapark, pentru a garanta o vacanta relaxanta, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

Puteti incerca si Planos Hotel, este chiar langa Aqua Bay si Aqua Bay Suites - este renovat, iar turisti beneficiaza de 30% reducere la Aquapark.





6. Alykanas Village Resort 4*, Alykanas 

Click aici pentru oferta hotel 

Turistii nostri apreciaza Alykanas Village Resort pentru locatia direct pe plaja si aquaparkul pentru copii. 

Sunt 3 topogane mai mari mari cu o piscina si, separat, o a doua piscina cu un mic loc de joaca pentru cei mai mici copii - cu o corabie scufundata, o caracatita si o ciuperca. 

Alykanas Village Resort functioneza in regim de demipensiune.  O parte dintre camere sunt renovate si le veti gasi notate ca Superior in oferte. 


Intrebari? Adreea 0747 011 553 sau contact@zepelintour.ro 


SOURCE AND TAGS