Hoteluri All Inclusive in Mamaia


Hoteluri All Inclusive in Mamaia



Hotel Phoenicia Royal 5*

Hotel Phoenicia Royal 5*
- Cel mai nou hotel de 5* de pe litoral; Detine distinctia Five Star Diamond Award; Inaugurat in sezonul estival 2017; Cuprinde 144 de spatii de cazare (duplexuri si suite de lux);

Facilitati Hotel Phoenicia Royal 5*:
Restaurant cu specific international; Free bar; Snack-bar; Piscina cu jacuzzi; Sauna; Gradina interioara; Plaja privata; Acces la biblioteca privata; Program artistic; Program interactiv copii; Program zumba, pilates, aerobic, fitness;
Baza sportiva cu terenuri de fotbal, tenis, baschet, volei; Teatru; Excursii la delfinariu; Echitatie; Plimbari cu elicopterul; Transfer aeroport; Parcare gratuita; Wi-fi gratuit;

Cazare + all inclusive:
disponibil pana in data de 8 septembrie 2020 si include mic dejun (07:30 - 10:00), pranz (13:00 - 15:00), cina (19:00 - 21:00) in regim bufet suedez (inclusiv bauturi racoritoare draft cu/ fara acid, apa, bere draft, vin alb/ rosu draft, lichior, vodca), acces la barul de piscine si barul de plaja. In prima zi de cazare se serveste cina, iar in ziua plecarii se servesc micul dejun si pranzul.




Phoenicia Holiday Resort 4*
Phoenicia Holiday Resort 4* este situat in Mamaia Nord, inaugurat in 2010, se intinde pe o suprafata de peste 100.000 de metri patrati, la aproximativ 150 de metri de plaja. Complexul este format dintr-un ansamblu de 7 cladiri cu 8 etaje cu un total de 420 de studiouri si apartamente cu 2 camere si 3 camere. Phoenicia Holiday Resort dispune de 6 piscine exterioare, rau, cascade artificiale si piscina interioara cu apa incalzita.

Plaja privata este amenajata cu sezlonguri, foisoare, baldachine, dusuri si beach bar.

Complexul este prevazut cu locuri de joaca cu suprafata generoasa, parc de distractii si tobogane acvatice. In cadrul clubului dedicat copiilor sunt organizate zilnic jocuri si activitati educative si creative. In fiecare seara sunt organizate programe artistice cu karaoke, muzica live si concursuri. Hotel Phoenicia Holiday Resort dispune de o baza sportiva cu teren de fotbal, volei si tenis de camp.

07.00-10.00 Mic dejun bufet suedez (include cafea, apa, ceai)
12.30-15.00 Pranz bufet suedez (bauturi acoritoare draft cu/fara acid, apa, bere draft, lichior, vodca)
19.00-21.30 Cina bufet suedez (bauturi racoritoare draft cu/fara acid, apa, bere draft, lichior, vodca)
10.00-19.00 bar plaja - (bauturi racoritoare draft cu/fara acid, apa, bere draft, , lichior, vodca)
10.00-19.00 bar piscina - (bauturi racoritoare draft cu/fara acid, apa, bere draft, lichior, vodca).


Hotel Phoenicia Luxury 4*
Hotelul Phoenicia Luxury 4* are o locatie excelenta. in nordul statiunii Mamaia. Inaugurat in 2013; Restaurant cu specific international; Piscina cu jacuzzi; Sauna; Parcare gratuita; Situat pe plaja langa complexul hotelier Phoenicia Resort Mamaia.

Facilitati PHOENICIA HOLIDAY RESORT (incluse in pachetele Phoenicia Luxury) - 6 piscine - locuri de joaca pentru copii si club de animatie - teatru de vara - parcul indragostitilor - terenuri de sport - sala de fitness - sauna - petreceri tematice Contra cost: salon de infrumusetare, masaj, punct farmaceutic, magazine, echitatie, club games/biliard, punct nautic (skijet/distractii nautice), excursii in Delta Dunarii, transfer, instructor sport, baruri si cafenea orientala.



Hotel Majestic 3*
Hotelul Majestic 3* este localizat in nordul statiunii Mamaia, la 25 m de mare. Hotelul a fost renovat in 2010 -2011.

Facilitati masa: restaurant propriu 3*, toate mesele sunt servite sub forma de bufet suedez (bucatarie romaneasca si internationala diversificata), inclunzand produse culinare preparate live, bufet de salate, fructe, deserturi. Meniurile vor alterna astfel incat pe parscursul unui sejur turistii sa beneficieze de un meniu bogat si extrem de variat.

Suplimentul de all inclusive este optional in perioada 15.06 - 02.09 si se acorda in functie de numarul de turisti din hotel.

Hotelul detine 4 restaurante a la carte, parcare gratuita in limita disponibilului, piscina exterioara incalzita pentru adulti cu sezlong gratuit in limita disponibilului, piscina exterioara incalzita cu tobogan pentru copii, jocuri divertisment (sah, table, rummy, carti de joc, tenis de masa), schimb valutar, bar, internet wireless, 247 camere: 226 camere duble, 13 apartamente si 8 garsoniere.
Program de seara pentru copii si muzica live pentru adulti; acces gratuit la cele 2 locuri de joaca.


Hotel Modern 4*

Hotelul Modern 4* dispune de plaja privata iar turistii beneficiaza de 2 sezlonguri gratuite si o umbrela!

Hotelul Modern este amplasat in partea de nord statiunii Mamaia, la 50 m de plaja, in vecinatatea sa aflandu-se hotelurile Central si Palas si are 164 spatii de cazare: 84 duble superior 4*, 8 suite 4*, 16 garsoniere 4*, 4 apartamente 4*, 18 camere single 4*, 34 camere duble standard 3*.

Pachetul ULTRA ALL INCLUSIVE include:
Cazare, mic dejun + gustare + pranz + gustare + cina, bauturile incluse in timpul meselor la barul restaurantului si ulterior la free barul de la piscina, in intervalul orar 9:00-22:30. Bauturi racoritoare, vin si bere pe plaja intre orele: 09:00 -18:00.
Free minibar (apa, racoritoare, bere, ceai, cafea) - se aprovizioneaza o data/zi.
Acces gratuit la toate locurile de joaca, acces gratuit la mini terenurile de sport (echipamentele se ofera in limita disponibilitatii), acces gratuit la piscinele complexului cu sezlong gratuit, masute si umbrele in limita disponibilitatii, acces pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a sezlongurilor (pentru adultii si pentru copiii cu varsta peste 7 ani) si umbrela de plaja.
Sauna/Fitness si aerobic - in sala de sport dar si cu instructorul de sport in zona piscinei.
Bar Piscina - ULTRA ALL INCLUSIVE : (09:00 - 22:30) - apa, cafea, ceai, racoritoare, bere (bauturi autohtone si straine), vin alb si rosu, bauturi alcoolice, cocktailuri.
Beach bar - ULTRA ALL INCLUSIVE : (09:00 - 18:00) - apa, cafea, ceai, racoritoare, bere (bauturi autohtone si straine), vin alb si rosu.
Barul - a la carte - din holul receptiei, functioneaza in intervalul orar 12:00-22:30. Asigura contra cost bauturi, tigari etc.
Legat de divertisment si animatie, la cele existente pana in momentul de fata, se vor adauga: proiectii de filme, lectii de dans si karaoke.
Pe plaja, turistii care cumpara pachetul ultra all inclusive, dar si demipensiune, vor avea posibilitatea de a servi bauturi: apa, bere, cafea si ceai.
Agrement: Hotelul ofera gratuit urmatoarele: mini terenuri de sport: baschet, badmington, volei, 2 mese de tenis, trambulina elastica, spatiu de joaca prescolari, loc de joaca pentru copii, biliard, rummy si table (in limita disponibilitatii), sala de fitness, sauna, aqua gym si zumba.
Entertainment: Animatie pentru copii in intervalul 11.00-13.00 si 17.00-19.00 in cursul cinelor tematice, cursuri de dans, show-uri de dans, spectacol de magie, dance party, face painting, baloane modelate, clowni, karaoke pentru copii si adulti.

In cadrul pachetului ultra all inclusive:
Espresso, Latte Machiatto, Caffee Latte, Cappucino, ciocolata calda, ceai, racoritoare carbonatate din gama Pepsi - Pepsi, Pepsi Twist, Mirinda, SevenUP, racoritoare necarbonatate din gama Pepsi - Prigat de portocale/ capsuni si banane/ mar verde/ visine, limonada, longdrink-uri, bere draft si vin alb/rosu servit la draft.
Whisky Johnnie Walker Red Label, Gin Gordonas, Whisky J & B Rare, Rom Captain Morgan Spice Gold, Whisky Bushmills Original, Cinzano Bianco, Rosso & Dry, Whisky Wild Turkey 81, Carolans Crema de Whisky, Vodca Smirnoff Red, Tequila Jose Cuervo Especial Silver, Vodca Smirnoff Flavours, Schwartzhog Digestif Liqueur, (Vanilla, Orange, Apple, Raspberry), Sky Vodka, Fernet Branca, Cognac Alexandrion.
Cocktail-uri alcoolice: Cuba Libre, Blue Hawaii, Tequila Sunrise, Screwdriver, Modern Surprise.
*Acest pachet de bauturi este disponibil pe parcursul meselor principale, precum si in barul de la piscina. Inghetata pentru toti pofticiosii - in fiecare zi la pranz, cina chiar si la gustari, atat in restaurant, cat si pe terasa piscinei.



Hotel Savoy 4*

Hotelul Savoy 4* este amplasat in partea de nord a statiunii Mamaia, pe plaja. Acces gratuit pe plaja hotelului cu asigurarea gratuita a sezlongului de plaja pentru fiecare adult sau copil platitor. Acces gratuit la piscinele hotelului cu sezlong si umbrela in limita disponibilitatii. Acces gratuit la locurile de joaca pentru copii de la plaja si piscina cu jucarii gonflabile si tobogane.


Descriere Pachet All Inclusive Hotel Savoy
Spectacole copii alaturi de Trupa Sufletel // Spectacole adulti alaturi de Teatrul Semn

Pachet bauturi All Inclusive: Espresso, Latte Machiatto, Caffee Latte, Cappucino, Nesquick, ceai, racoritoare carbonatate din gama Pepsi - Pepsi, Pepsi Twist, Mirinda, SevenUP ; racoritoare necarbonatate din gama Pepsi - Prigat de portocale; longdrink-uri, bere draft si vin alb/rosu servit la draft*;Pachet bauturi alcoolice: Johnnie Walker Red Label, Gin Gordon's, J & B Rare, Wembley, Bushmills Original, Rom Captain Morgan Spice Gold, Wild Turkey 81, Cinzano Bianco, Rosso & Dry, Smirnoff Red, Carolans Crema de Whisky, Smirnoff Flavours (Vanilla, Orange, Apple, Raspberry), Tequila Jose Cuervo Especial Silver.

*Acest pachet de bauturi este disponibil pe parcursul tuturor meselor, precum si in toate barurile hotelului prezentate mai jos, cu exceptia vinului alb/rosu servit la draft, care nu se regaseste la barul de pe plaja si piscina.

Restaurantul Savoy:
- Mic dejun, intre orele 07:00-10:00;
- Dejun, intre orele 12:30-14:30;
- Extra Snack, intre orele 17:00-18:00;
- Cina, intre orele 19:00-21:30.

Toate mesele sunt servite exclusiv in regim bufet suedez atat in restaurant, cat si pe terasa acestuia.
Dreamer Bar Piscina: deschis intre 09:00 - 22:00
Escape Bar - Lobby: deschis intre 09:00 - 23:00
Bar Plaja: deschis intre 09:00 - 19:00
Bar Terasa: deschis intre 09:00 - 22:00
Inghetata pentru toate gusturile la Dreamer Bar Piscina.
Acces pe plaja hotelului cu asigurarea gratuita a sezlongului de plaja pentru fiecare adult sau copil platitor*.
Acces la piscinele incalzite ale hotelului cu sezlong si umbrela in limita disponibilitatii. Nu se pot face rezervari pentru sezlong.
Acces La Domnul Girafa - Academia de joaca, spatiu amenajat in interiorul hotelului la mezanin. Incepand cu 2 Iunie si pana la 10 septembrie, cei mici vor beneficia de prezenta unui spupraveghetor intre orele 09:00- 19:00, jocuri si jucarii pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 1 si 8 ani, desene animate, concursuri interactive pentru toate varstele, dar si cu prajituri si sucuri proaspete de fructe.
Acces la locurile de joaca pentru copii de la plaja si piscina cu jucarii gonflabile si tobogane.


Hotel Dorna 3*


Hotelul Dorna 3* este situat in nordul statiunii Mamaia, este renovat si dispune de 149 camere din care 143 sunt camere duble si 6 sunt apartamente. Se afla la 200 - 300 m de plaja.

Dotari si servicii
Aceata pune la dispozitia turistilor: plaja privata – se asigura gratuit 2 sezlonguri si o umbrela doar pentru turistii care au achizitionat pachetul in sistem "all inclusive". Totodata hotelul detine restaurant, parcare in limita disponibilului, loc de joaca copii, bar, piscina in aer liber – sezlonguri si umbrele gratuite.
Produsele oferite in sistemul "all inclusive” se vor consuma numai in incinta complexului hotelier, in timpul sejurului.
Accesul la piscina hotelului este gratuit numai pentru clientii hotelului in intervalul orar 09:00-19:00. Nu se pot face rezervari pentru sezlong.

Complexul Dorna ofera gratuit urmatoarele: mini terenuri de sport: baschet, badminton, volei, 2 mese de tenis, trambulina elastica, spatiu joaca prescolari, loc de joaca pentru copii, sala fitness, darts, biliard, rummy si table (in limita disponibilitatii), jogging, fitness, aqua gym si zumba.

Servicii masa
MASA: Restaurant propriu - Petit Jardin 3*.
Mic dejun - bufet suedez 08:00 - 10:00
Pranz - bufet suedez 13:00 - 15:00
Cina - bufet suedez 19:00 - 21:00

Serviciul all inclusive cuprinde: mic dejun, pranz si cina, apa, ceai, cafea, racoritoare, aperitive alcoolice, bere, vin (bauturi autohtone).
Bar: (09:00-23:00) – apa, cafea, racoritoare, bere (bauturi autohtone). Acces gratuit la toate locurile de joaca (interioare/ exterioare), acces gratuit la mini terenurile de sport, acces gratuit la piscinele compluxului cu sezlong gratuit, acces pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a doua sezlonguri si umbrela/ camera.
Hotelul isi rezerva dreptul de a decide asupra sortimentelor de bauturi pe care le va oferi turistilor in regim all inclusive sau demipensiune - mic dejun si pranz/ cina bufet, cu acces la baruri, similar regim all inclusive.
Turistii au obligativitatea de a purta bratara pe care o vor primi la cazarea in hotel. In lunile mai, iunie si septembrie, masa va fi servita in regim bufet sau a la carte, in functie de numarul turistilor din hotel.
Doar pentru turistii care achizitioneaza pachetul all inclusive se ofera acces pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a doua sezlonguri si umbrela de plaja pentru o camera.




Complex Mediteranean Mamaia (fost Mercur Minerva) 3*

Complex Mediteranean Mamaia (fost Mercur Minerva) 3*
dispune de plaja privata contra cost.


COMPLEXUL MEDITERANEAN este situat in centrul statiunii Mamaia, la circa 50 m de plaja.

All inclusive - mic dejun 07:30-10:00; pranz 13:00-15:00 si cina 19:00-21:30. Bauturi incluse numai in timpul meselor: bauturi non alcoolice - sucuri acidulate/ neacidulate, cafea, ceai, apa de masa/ carbogazoasa; bauturi alcoolice: bere la draft, vinuri la draft, vodca, aperitive alcoolice. Barul all inclusive de la piscina functioneaza intre orele 09:00-19:00. Acces gratuit la piscinele complexului, umbrele si sezlonguri in limita locurilor disponibile, acces la locurile de joaca pentru copii, acces gratuit la terenurile de sport (volei/ tenis/ fotbal), internet gratuit.

Hotelul dispune de parcare gratuita in limita disponibilului, iar in partea de agrement gasim 2 terenuri de tenis, 3 zone de joaca pentru copii (1 zona interioara, 2 zone exterioare in cadrul complexului si 1 zona pe plaja), 1 teren de baschet/ fotbal, 1 teren de volei, 2 piscine cu zona de plaja, lounge bar & cafenea, zona de magazine cu articole de plaja, zona fitness.



Hotel Victoria 3*

Hotelul Victoria 3* dispune de plaja privata si ofera turistilor acces gratuit, cu asigurarea a doua sezlonguri si o umbrela pentru fiecare camera, indiferent de regimul de masa achizitionat!


RENOVAT 2019!

Hotelul este situat la 50 m de plaja si beneficiaza de 337 de spatii de cazare astfel: 208 camere duble standard, 65 camere duble superior. 45 camere family, 10 camere economy si 9 apartamente, dispuse pe 9 nivele.

Receptia si restaurantul sunt renovate complet. Camerele renovate in totalitate. Spatiile de cazare vor fi impartite in camere duble standard si camere duble superioare. Camerele duble superioare au in plus, fata de cele standard, usa de acces, tamplaria PVC, gresia si faianta din baie schimbate. Apartamentele vor fi si ele renovate integral; eleganta si rafinamentul fiind caracteristicile definitorii. Spre deosebire de anii trecuti, incepand cu sezonul estival 2019, vom mai avea doua apartamente in plus, unul la parter si unul la etajul 1.

Pachetele All Inclusive includ:
- cazare cu masa - een regim bufet (mic dejun, pranz, cina);
- bauturile alcoolice incluse: bere draft, vin draft - alb/rosu;
- bauturi non-alcoolice: sucuri acidulate draft - gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si apa de masa carbogazoasa.
Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului in timpul programului de masa (mic dejun 07:30 - 09:30/ dejun 12:30 - 14:30/ cina 19:30 - 21:30) si ulterior la barul de pe terasa (intre orele 09:30 - 23:00).
- snack-uri eentre orele 17:30 - 18:30 se vor servi in locuri special amenajate sub forma de mini-pizza, snack-uri, produse de patiserie la snack bar-ul situat in zona restaurantului sau a terasei.
- acces gratuit la locul de joaca;
- acces gratuit la terenurile de sport de pe plaja;
- acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea a doua sezlonguri si o umbrela pentru ficare camera.
- acces gratuit la internet in complex (receptie, restaurante, bar) si pe plaja acestuia;
- masa se va servi sub forma de bufet cu o sortimentatie bogata, deserturi, fructe si eenghetata. in lunile Mai si Septembrie (in functie de numarul de turisti) masa se va servi a la carte.



Hotel Ambasador 4*

Hotelul Ambasador 4*
a fost renovat, este situat in nordul statiunii, intr-o zona linistita, la 50 m de una dintre cele mai largi plaje private si la mai putin de 5 minute de mers pe jos de faimoasele plaje: H2O, Loft, Fratelli, Ego. Acesta are 6 etaje si 113 camere cu doua paturi, 12 duble superior si 4 apartamente cu dormitor.


Dotari si servicii
Hotelul pune la dispozitia turistilor: room-service, acces internet, lift, seif, schimb valutar, bar, restaurant, salon de infrumusetare.
Turistii au acces gratuit la: plaja, piscina exterioara, sauna, jacuzii, sala de gimnastica si loc de joaca pentru copii (atat exterior cat si interior).
Piscina exterioara este deschisa intre orele 09:00 - 19:00.
In ziua cazarii, turistii primesc de la receptia hotelului bratari si au obligatia sa le poarte intregul sejur.
Parcarea este gratuita, in limita locurilor disponibile, fara rezervare.
Nu se accepta animale de companie.


Servicii masa
MASA: restaurant propriu.
Mic dejun - bufet suedez 07:30 - 10:00
Pranz - bufet suedez 13:00 - 15:00
Cina - bufet suedez 19:00 - 21:00
Pachetul All Inclusive:
Servicii si facilitati:
- Accesul gratuit la piscina hotelului cu sezlong si umbrela, in limita locurilor disponibile;
- Accesul gratuit la plaja, unde au asigurate umbrela si cate 2 sezlonguri/ zi/ camera, tichetele de sezlonguri se primesc zilnic de la receptia hotelului;
- Accesul gratuit la centrul SPA, sala de fitness, loc de joaca copii;
- Parcarea gratuita, aceasta se face in limita locurilor disponibile, fara rezervare;
- Servicii suplimentare contra cost: masaj, calcat, spalat.
Pachetul All Inclusive este tip bufet si include:
- Micul dejun cu bauturi incluse: apa, ceai, cafea - automate cafea (NESCAFE si DONCAFE), racoritoare din gama COCA COLA;
- Pranz cu bauturi incluse: apa, ceai, cafea - automate cafea (NESCAFE si DONCAFE), racoritoare din gama COCA COLA. Bere si vin (alb, rosu) la draft;
- Cina cu bauturi incluse: apa, ceai, cafea - automate cafea (NESCAFE si DONCAFE), racoritoare din gama COCA COLA. Bere si vin (alb, rosu) la draft.
Barul All Inclusive de la piscina functioneaza intre orele 10:00- 22:00; iar snack-urile se servesc intre orele 17:00 - 18:00.
Bauturi incluse la barul de la piscina: apa, ceai, cafea, racoritoare acidulate si neacidulate, bauturi alcoolice autohtone, bere draft, cocktail-uri.
Vinul se serveste doar in timpul meselor in restaurantul hotelului.
Pentru cazarea cu all inclusive, turistii beneficiaza in prima zi de cazare de cina, in zilele urmatoare de mic dejun, pranz, cina, iar in ziua eliberarii camerelor de mic dejun si pranz.



Hotel Marea Neagra 3*

Hotelul Marea Neagra 3* este situat in cea mai frumoasa statiune de la malul Marii Negre, Mamaia, la numai 50 m de plaja. Dispune de 22 camere duble, 5 camere triple si 4 apartamente dispuse pe un singur etaj, fara lift si fara balcon, dar cu acces catre o terasa comuna, pe tot etajul, amenajata pentru relaxarea oaspetilor.I
n fata hotelului veti gasi o frumoasa gradina special amenajata pentru momentele de repaus si un loc de joaca pentru copii, cu obiecte si diverse jucarii, ce stau la dispozitia celor mici in maniera gratuita.


MASA: restaurant propriu, mic dejun, pranz si cina bufet sedez.
Regim mese ALL INCLUSIVE:
- mic dejun (zilnic 08:00-10:00);
- pranz (luni - vineri 13:00-15:00): o ciorba/supa, aperitive, preparate din carne/mancare gatita, garnituri, salate, deserturi, bauturi racoritoare carbogazoase si necarbogazoase;
- cina (luni - vineri 17:00-19:00): preparate la gratar, pizza, paste, salate, garnituri, deserturi, bauturi racoritoare carbogazoase si necarbogazoase;
- brunch tematic (sambata-duminica 13:00-17:00): muzica, meniu special cu preparate la gratar, peste proaspat, selectie de pizza, paste, aperitive, salate, dulciuri, cocktail-uri, vin alb si rose, bere, prosecco, bauturi alcoolice (in functie de tematica), bauturi racoritoare carbogazoase si necarbogazoase.
(tematica se va afisa in fiecare saptamana la receptie)

SOURCE AND TAGS