Hotel All Inclusive Eforie Nord


Hotel All Inclusive Eforie Nord



Cea mai solicitata unitate de cazare din Eforie Nord este Complexul Steaua De Mare - Hotel Meduza/Delfinul 3* si Acvatonic Med SPA 4*. Este o varianta ideala pentru familii cu copii care-si doresc servicii all inclusive dar si pentru tratamente la cea mai inalta calitate.

Turistii cazati in Complexul Steaua de Mare pot beneficia de tratamente balneare din baza de tratament EFOSAN. Accesul este direct din incinta complexului, prin culoare de trecere interioare. Va puteti rasfata la SPA-ul de  1400 m2 cu singurul bazin Aquatonic din Romania cu luciu de apa de 400 m2 precum si la sauna, solar, jacuzzi, sala de fitness.



AQVATONIC MED SPA este celel mai nou centru de relaxare si tratament de pe litoralul romanesc si pune la dispozitie spatii special amenajate pentru o experienta unica, de neuitat si neratat.


Centrul SPA cuprinde 7 zone create pentru relaxare si tratament:

- Zona AQVATONIC - singurul bazin cu labirint Aqvatonic din Europa de Est ce incorporeaza 16 zone specifice de masaj acval si subacval cu temepraturi cuprinse intre 28 si 34 de grade.alveole dinamice adaptate pentru diferite inaltimi, cascade de apa si masaj cervical, gheizere, culoare de inot, paturi de masaj, spirale de jeturi, culoare de mers contra curent dar si o salina cu sare de Himalaya si salinizare THERASOL, o generoasa sauna finlandeza, alta cu infrarosii si o spatioasa baie de aburi.

- Zona SPORT - aparate de fintess gandite pentru intretinere si recuperare, biciclete eliptice, orizontale si verticale, benzi de alergat, prese si aparate multifunctionale de tip BioForce, zona de aerobic si activitati speciale si nu in ultimul rand aparatele clasice, cursuri colective de aerobic,stretching, step, spinning, pilates sau apersonal traininga.

- Zona SPA - cabinete special amenajate pentru masaje/bai cu namol de Techirgiol, tratamente cosmetice, masaje subacvale si aromaterapii, tratamente galavnice sau hidro-colono-terapii, masaje specifice si toata gama de tratamente corporale.

- Zona MED - cabinete special amenajate cu o capacitate de pana la 6 persoane simulta pentru magnetoterapie, electroterapie, laserterapie, bai galvanice si aerosoli.

- Zona FUN - separeu loc de joaca pentru copii mici, mese de biliard, air hockey, separeu dotat cu 5 simulatoare auto.

- Zona BISTRO - zona de servire a mesei cu meniurile special create pentru a asigura organismului toata energia de care are nevoie. Sunt meniuri variate, ce contin preparate sanatoase pentru toate gusturile, gandite ampreuna cu nutritionistii si bucatarii nostri, care au conceput si un meniu special pentru cei mici.


Beneficiile bazinului Aqvatonic
Relaxare psihica, relaxare musculara si detensionare
Relaxare mentala si redobandirea balantei interioare, timp de relaxare si evadarea din rutina
Impresia de iluminare si usurare datorita presiunii acvatice
Reinvigorarea datorata apei calde, efectul de relaxare datorat apei fierbinti
Stimularea simturilor
Eliberarea durerilor datorita presiuni si frecarilor
Imbunatatirea circulatiei sanguine datorata efectului hidrostatic si masajului jeturilor cu diferite presiuni
Stimularea locala a metabolismului
Stimularea sistemului imunitar


Plaja din Eforie Nord

Plaja Steaua de Mare este una dintre cele mai late plaje de nisip de pe litoralul romanesc in urma proiectului de reabilitare a plajelor. Plaja din Eforie Nord a fost extinsa cu peste 60 m pe o distanță de 1,2 km cu nisip extras de pe fundul mării, din larg, cu echipamente speciale. A fost creata o intrare lina in mare iar adancimea apei creste cu un metru la fiecare 60 de metri parcursi inspre larg.


Nu ratati cele mai mari reduceri

- pana la 39% DISCOUNT pana la 31.01.2021. Oferta Inscrieri timpurii implica plata unui avans de doar 20% in termen de 5 zile de la efectuarea rezervarii, si a diferentei pana la 31.01.2021.  Oferta este valabila pentru sejururi de minim 4 nopti, iar discount-ul este deja aplicat.
Rezervarile efectuate cu Oferta Inscrieri Timpurii nu pot fi modificate sau anulate decat cu pierderea integrala a sumelor achitate in avans. Oferta este valabila in limita disponibilitatii.


SOURCE AND TAGS