Excursii de 4 zile in Romania cu Autocarul

  • Ioni
  • /
  • 11 ianuarie 2021

Excursii de 4 zile in Romania cu Autocarul


Vizitati Delta Dunarii intr-o excursie inedita de 4 zile cu autocarul si ghid. Sau mergeti la Cazanele Dunarii si vizitati Banatul, o regiune extraordinara. Dunarea este emblematica pentru Romania si pe tot parcursul ei gasiti preparate culinare foarte gustoase si ospitalitatea localnicilor. Bucurati-va de o excursie extrardinara si vizitati Romania!


Circuit Romania - Cu trenul Nostalgia prin Banatul montan pana la Cazanele Dunarii


Plecari circuit:  26 iunie, 17 iulie, 28 august

Plecare din Bucuresti catre Herculane. Pe drum, oprire la Manastirea Cozia, cea mai de seama ctitorie a lui Mircea cel Batran. Ne vom continua periplul pe Valea Oltului cu vizitarea Manastirii Horezu si a Manastirii Tismana. Deplasare catre Herculane.


Servicii incluse
:
3 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri / pensiuni de 3* ; transport cu microbuz / autocar modern la dispozitie conform program ; excursie cu trenul nostalgic

Tarif redus: 637 lei / persoana




Circuit Romania - Delta Dunarii si Manastirile din Dobrogea



Plecare din Bucuresti catre Tulcea. Dupa-amiaza, croaziera in Delta cu nava Karpaten Princess. La bordul navei, ghidul insotitor va oferi numeroase informatii despre flora si fauna impresionantei rezervatii naturale. Pe parcursul croazierei, se poate lua pranzul in restaurantul de la bordul navei sau pot fi admirate peisajele naturale unice de pe promenada acesteia.

Tarif redus: 637 lei / persoana



SOURCE AND TAGS