Ela Quality Resort - Antalya, Belek


Ela Quality Resort - Antalya, Belek este amplasat pe malul marii, la 2 km de localitatea Belek si 35 km de orasul Antalya. Ela Quality Resort din Belek propune un concept nou dedicat copiilor, fiind probabil hotelul numarul 1 al Turciei (si nu numai) la capitolul facilitati si programe pentru copii. La Ela, copiii se bucura de propria lor receptie - practic, copiii se bucura de serviciile unui mini-hotel in cadrul complexului. 


De curand, Ela a propus un nou concept pentru educatie si anume "edutainment"(education & entertainment) - o modalitate interactiva de a invata prin experimentare, totul intr-o atmosfera relaxanta si in conditii de siguranta pentru cei mici. Tot acest concept este inglobat in ceea ce se cheama Q City - primul oras pentru copii al Mediteranei. In spatiul experimental in care camerele cu desene si mobilier jucaus exista la tot pasul, copiii vor putea accesa un spital in miniatura, un centru de pompieri, o clinica dentara, un atelier de imbracaminte, urmand ca in curand spatiul sa cuprinda si o banca, o fabrica de inghetata si un centru spatial.



In fiecare dintre aceste locuri au loc simulari ale unor situatii din viata reala, copiii fiind indrumati si instruiti de catre tutori si animatori gata sa le raspunda la orice intrebare. Se vor putea costuma in functie de fiecare spatiu de invatare, astfel ca utilul va fi imbinat cu placutul.








Copiii pot dormi in camere special amenajate pentru a ii imbia cat mai curand la somn. Pot de asemenea sa manance, avand propriul lor restaurant si chiar propria sala de cinema, copiii putand viziona desene si filme chiar in limba materna. 
In tot acest timp, parintii isi pot vedea copiii in orice moment, din propria camera, la tv sau prin aplicatia de pe telefon special dedicata lor.




Distractia este la ea acasa in Q city,daca alegi sa ii oferi celui mic acest cadou. 







Poti vizita litoralul turcesc pe intreg parcursul verii. Mai multe informatii despre hotelul Ela si facilitatile sale gasiti pe link.

SOURCE AND TAGS