DIT Hotels - Masuri de siguranta si igienizare pentru sezonul 2020

  • Ana
  • /
  • 12 iunie 2020

LANTUL DIT - SUNNY BEACH - masuri de siguranta si igienizare pentru sezonul 2020

Lantul hotelier DIT a transmis catre turisti informarea cu privire la masurile de igienizare pe care le va adopta in contextul COVID - 19. Redam mai jos comunicatul acestora:

Considerand situatia actuala care necesita masuri de preventie a raspandirii noului COVID-19, managementul DIT Hotels a organizat o echipa special pregatita pentru implementarea tututor masurilor de igiena necesare. Acestia au fost pregatiti in urmatoarele aspecte:
- cunoasterea intregii legislatii cu privire la masurile implementate de catre Ministerele responsabile din Bulgaria dar si a inspectoratelor de sanatate.
- monitorizarea si aplicarea practicilor existente la nivel mondial in privinta normelor adoptate in hoteluri pentru prevenirea infectiei cu COVID-19
- dezvoltarea unui Plan de Criza 
- Dezvoltarea procedurilor de lucru in cadrul fiecarui departament 
- Familiarizarea angajatilor cu procedurile implementate si cu felul in care trebuie sa actioneze in functie de situatie
- Controlarea si monitorizarea punerii in practica a tuturor acestor masuri

Toti angajatii complexului hotelier DIT "Evrika Beach" Club Hotel vor purta in timpul orelor de lucru echipament de protectie. Persoanelor care nu sunt cazate la hotel, nu li se va permite accesul in incinta acestuia. In cazul in care turistii calatoresc cu masina personala, la intrarea in hotel vor trebui sa faca dovada rezervarii pe care o au si sa tina cont de faptul ca ora de check in este 14.00.

Dispensere cu dezinfectant vor fi instalate la fiecare intrare si iesire in zona de lobby, la toalete, bar si restaurante, iar dezinfectarea mainilor la intrarea in hotel este obligatorie. 

Personalul de la receptie va purta echipament de protectie, in timp ce turistii care urmeaza sa se cazeze vor astepta pastrand distanta sociala minima de 1.5 m. Inainte de lua contact cu receptia, fiecare turist va trebui sa iti dezinfecteze mainile. Check out-ul se va face in mod obligatoriu la ora 11.00 am, pentru a putea asigura timpul necesar pentru curatenie si dezinfectarea camerelor de hotel.

Curatenia in camere se va face zilnic, doar in absenta turistilor. Toate materialele nenecesare din camere (pliante, etc) vor fi eliminate. 

Toate obiectele comune precum sezlonguri umbrele, mobila din spatiile comune, vor fi dezinfectate corespunzator conform programului stabilit anterior. 

Calitatea apei din piscine va fi controlata de catre o companie certificata.

In cadrul Aquaparkului se va astepta in linie pentru folosirea toboganelor, la o distanta sociala acceptata. 

Nu vor putea intra mai mult de 2 persoane in lift, in acelasi timp, cu exceptia situatiei in care sunt familie.

Este interzis copiilor de 12 ani sa fie neinsotiti in complex.

Animatia pentru adulti si copii precum si activitatile sportive vor fi practicate doar in aer liber pastrand distanta sociala. Activitatile pentru copii vor avea de asemenea loc in aer liber.

La intrarea in restaurante si baruri, personalul se va asigura ca toti oaspetii si-au dezinfectat mainile inainte de a avea acces in aceste spatii. Tipul de masa va fi de tip bufet si turistii se vor putea servi urmand o schema predefinita expusa pe podea, in vederea pastrarii distantei sociale. Copiii pana la 12 ani nu vor fi lasati sa intre in aceste spatii neinsotiti de parinti.

In cazul in care un turist suspecteaza ca are simptme COVID 19 este obligatoriu ca acesta sa se izoleze in camera de hotel, sa sune la receptie pentru ajutor specializat si sa nu paraseasca camera decat dupa ce o echipa medicala se prezinta in camera sa de hotel. In momentul in care o astfel de situatie este identificata si clasata drept infectare cu COVID-19 se va urma protocolul stabilit de catre Ministerul Sanatatii din Bulgaria.

Exista camere separate pentru izolare intr-unul din sectoarele complexului care este cu totul izolat si in care nu va sta nimeni pe intreg parcursul sezonului 2020. Hotelul nu va intra in carantina daca va exista un caz de COVID-19 la un angajat sau turist, potrivit aceluiasi Minister al Sanatatii.

Managementul hotelului isi rezerva dreptul de a isi schimba si adapta modul de actionare in vederea solutionarii cat mai eficiente a situatiei.

Va rugam sa informati turistii ca pentru DIT Hotels, sanatatea turistilor este pe primul plan. Vom face totul pentru a furniza servicii de cea mai buna calitate in aceste momente fara precedent.

SOURCE AND TAGS