Croaziera Dubai 2024 cu zbor inclus

  • Ioni
  • /
  • 19 septembrie 2023

O croaziera pe Costa Toscana este o experienta minunata. Spectacole si divertisment sustinute de artisti internationali, piscine cu tobogane si jocuri de apa pentru toate varstele, un centru spa si sala de sport de ultima generatie si multe altele va asteapta la bordul acestui vas.

Costa Toscana dispune de cea mai mare gama de restaurante italiene si internationale din flota si este dotata cu motoare moderne de propulsie cu GNL, permitand astfel calatorii mai ecologice.

Bucurați-vă de o experiență de neuitat în Orientul Mijlociu cu croaziera noastră de lux care vă poartă prin cele mai vibrante și fascinante orașe din regiune. Descoperiți Dubai, Doha, Abu Dhabi și Oman într-o aventură plină de lux și confort.

 Cerere oferta personalizata pe whatsapp

 

PROGRAM Croaziera Dubai 2024

Croaziera noastră începe în spectaculoasa metropolă Dubai, unde vă așteaptă luxul și rafinamentul. Plimbați-vă prin cele mai mari centre comerciale din lume și explorați farmecul vechiului Dubai.

Pregatiti-va sa porniti intr-o experienta unica pentru a descoperi luxul modern al unor orase in continua dezvoltare tehnologica si urbanistica, minunile naturii specifice Orientului Mijlociu dar si mostenirea culturala a unor meleaguri, pana nu de mult mici satuce pescaresti. Croaziera Costa Toscana ne poarta intr-o incursiune in apele cristaline ale Marii Arabiei. Veti putea face plaja in cele mai exclusiviste locuri, veti vizita locatii pline de istorie si traditie, dar veti putea descoperi minuni ale lumii noi!


Contrastul va va surprinde cu siguranta: in trecerea de la dunele de nisip fin din Abu Dhabi, la peisajul citadin futuristic al Dubai-ului, mall-uri, si celebra insula Palmier sau look-ul modern pe care il afiseaza Doha; la istoricul Muscat, aflat parca la secole distanta de evolutia coplesitoare ale Emiratelor ArabeUnite.
Cei mai multi dintre pasageri ce vor debarca in Dubai vor fi dornici sa experimenteze facilitatile mall-urilor unui oras considerat adesea Mecca cumparaturilor! De asemenea un alt loc in care pasionatii de achizitionarea de noi suveniruri vor dori sa-l viziteze este piata de aur, condimente, si parfumuri. Cumparaturi, vizita Burj Khalifa, desert safari, vizita in orasul vechi, iata ce puteti bifa in debarcarea in Dubai.

Iata ce va propune croaziera Dubai 2024 + Doha + Abu Dhabi + Oman cu zbor inclus:

Dubai, orasul care se reinventeaza an de an, este o destinatie de care nu te poti plictisi. Aici vei putea evada intr-un paradis de plaje cu nisip fin si verdeata, in Al-Mamzar Park sau la o vizita la zoo. Turistii activi vor putea opta safari in desert sau o vizita la Muzeul National din Dubai, ce va pune la curent cu evolutia deosebita a acestui oras, de la un mic sat pescaresc, la metropola ce avea sa devina 60 de ani mai tarziu, orasul viitorului. In completare nu trebuie ratat un tur al cartierului Bastakiya, cu cladiri din secolul al XIX-lea, galerii de arta, cafenele si buticuri.


Croaziera va poarta de la un oras exclusivist la altul. Urmatoarea oprire este in Doha, in partea de est a Peninsulei Arabiei, un oras cu conexiuni in intreaga lume. Printre atractiile acestui oras sunt marea Moschee de Stat, centrul cultural Katara, insula artificiala Pearl-Qatar, si piata de aur si mirondenii Souk Waqif. Doha este o destinatie  cunoscuta pentru hotelurile exclusiviste de lant, galeriile de arta moderna si celebrele restaurante, sau celebrele safari 4x4 in desert catre taberele de beduini.


Impresionantul Abu Dhabi capitala a Emiratelor Arabe Unite cu o serie de insule, 400 de kilometri de coasta, oaze linistite, sit-uri inscrise in Patrimoniul Mondial UNESCO, peisaje urbane moderne, zone stancoase si deserturi uimitoare, ofera vizitatorului o diversitate de experiente. Insula Yas, Ferrari World, Emirates Palace, moscheea Sheikh Zayed sunt doar cateva din punctele de interes in aceasta debarcare. Abu Dhabi este cunoscut drept « cel mai bogat oras din lume » fiind de asemenea si cel mai mare oras din cele 7 emirate.


O lista “must-see” in Abu Dhabi include: Marea Moschee Sheikh Zayed, cea mai mare constructie din lume realizata din marmura alba si a patra ca marime din lumea musulmana. Un alt important punct de interes este Emirates Palace, transformat intr-unul dintre cele mai luxoase hoteluri de pe mapamond.

Croaziera continua cu Oman, o tara araba ce are in partea de nord Emiratele Arabe Unite, iar in partea de vest Arabia Saudita. Vom vizita vestigiile orasului fortificat Muscat. Unul dintre pachetele de excursii propune un tur al orasului Muscat, ce include orprirea la forturile impunatoare Mutrah si Ruwi, care chiar daca sunt inchise publicului, sunt inca in uz. In acest itinerariu, sunt incluse si Marea Moschee a Sultanului Qaboos, una dintre cladirile importante pentru trecutul Omanului. Marea Moschee este o cladire impresionanta, ce adaposteste al doilea cel mai mare covor lucrat manual, din lumea musulmana. In acest tur de oras veti face o vizita si la Moscheea Zawawi, construita din marmura roz, cunoscuta pentru forma inedita de floare de lotus intoarsa si in special pentru domul acoperit cu aur de 22 de carate. Dupa aceasta experienta spirituala, veti avea oportunitatea sa mergeti la cumparaturi in piata cu produse traditionale, in special argint, saluri din casmir si o tamaie ce se gaseste doar in aceste regiuni.

Rezervați acum și alăturați-vă croazierei noastre de vis către Dubai în 2024 (zbor din Bucuresti inclus). Experimentați luxul și aventura într-o croazieră care vă va rămâne în amintire pentru totdeauna.


Descriere vas croaziera Dubai 2024

Costa Toscana va va uimi cu spatiile sale mari in aer liber unde va puteti bucura de soare si mare, de mobilierul viu colorat, de bucataria italiana si internationala si de buticuri de designer. Costa Toscana dispune de 1550 de cabine, 13 piscine si jacuzzi, 11 restaurante si 19 baruri si zone de lounge. Descopera cele mai frumoase zone ale navei: noul Arhipelag Restaurant, o locatie cu design innovator si trei bucatari de renume mondial: Bruno Barbieri, Halene Darroze si Angel Leon. In centrul navei, in zona Colosseo se desfasoara spectacole diferite, o varietate de divertisment si o serie de lounge baruri tematice. Exista o scara mare pe mare in aria Piazza del Campocu cu vederi uimitoare la traseul navei, un loc perfect pentru jocuri si petreceri cu divertisment.


Squok Club este un club destinat copiilor de la 3 la 11 ani, oferind multe activitati distractive si educative. Splash Acqua Park, parcul acvatic de distractii este locul unde poti testa curajul prietenilor tai sau te poti juca cu intreaga familie. Plaja Versilia are o arhitectura alba eleganta care aminteste de un club de plaja exclusivist de pe Riviera Italiana. Settimo Cielo inseamna „Al saptelea cer” si exact asa se simte Deck-ul 18! Solemio Beauty si Solemio Spa dispun de tot ce ai nevoie pentru frumusetea ta: coafor, frizerie, masti faciale pentru a te improspata si tonifica, epilare si manichiura.

Condiții oferta croaziera Dubai 2024 cu zbor inclus

Tarif: 1331 Eur/persoana in cabina premium cu balcon, plecare 20 ianuarie 2024

Tarif: 1360 Eur/persoana in cabina premium cu balcon, plecare 3 februarie 2024

 Cerere oferta personalizata pe whatsapp

Prețul final include

croaziera Dubai cu zbor inclus
bilet de avion compania aeriana Fly Dubai, Bucuresti-Dubai-Bucuresti
bagaj de mana, o piesa de 7 kg; bagaj de cala, o piesa de 20 kg
catering la bord
transfer aeroport-port-aeroport
7 nopti cazare pe Vasul Toscana (lansat 2021) in cabina aleasa
Full Board, cu snackuri intre mese, ceai si cafea
Cocktail night – cina capitanului
activitati de recreere si divertisment la bordul vasului: acces la piscina, sezlonguri, prosoape de plaja, jacuzzi, sauna, teatru, spatii pentru activitati sportive, acces showuri tematice
insotitor de grup din partea agentiei, vorbitor de limba romana, pe toata durata croazierei (mai putin in excursiile optionale)
Taxa portuara obligatorie 150 euro/ persoana (se achita in agentie)


Prețul final nu include
Taxa de serviciu 11 Euro/pers/zi (se achita la inscriere)
Bauturile
Taxa de rezervare la restaurantele À La Carte
Excursiile optionale
Asigurarea medicala si/ sau storno


SOURCE AND TAGS