COVID-19 Tur-Operator CHRISTIAN TOUR, Amanare Termene de Plata


COVID-19 Tur-Operator CHRISTIAN TOUR, Amanare Termene de Plata


Actualizare 29.04.2020

Dragă partener,


          Christian Tour are o vechime de peste 23 de ani pe piața turismului românesc. O mare parte din acest timp l-am petrecut împreună, colaborând în permanență pentru a găsi cele mai bune soluții pentru turiștii noștri.


          În aceste vremuri incerte este mai important ca oricând să colaborăm pentru a veni în sprijinul turiștilor noștri și pentru a asigura supraviețuirea industriei de turism. Știm cu toții că pachetele turistice prezintă o vastă varietate, atât prin specificul serviciului sau al destinației, cât și prin multitudinea de furnizori din întreg lanțul necesar pentru ducerea la îndeplinire a pachetului. Din acest motiv, găsirea unor soluții unitare, aplicabile tuturor situațiilor este aproape imposibilă.


Christian Tour înțelege foarte bine poziția ta de intermediar și presiunea de a transmite rezoluții ferme pentru fiecare rezervare în parte și de achitare a tranșelor scadente. Și noi avem, la rândul nostru, presiuni enorme de confirmare a contractelor. Prelungirea nedefinită a acestor termene pune în pericol executarea tuturor contractelor, nu doar a celor pentru care turiștii sunt încă nehotărâți. De asemenea, de multe ori, Christian Tour a transmis termene și cuantumuri de plată mult mai flexibile către tine și către clienții tăi decât condițiile contractuale asumate cu furnizorii. Am făcut acest lucru în baza bunei colaborări dintre noi și a unui procent foarte scăzut al anulărilor cu care ne confruntam în condiții normale.

Considerăm că în aceste momente este foarte important să putem garanta executarea pachetului de servicii de călătorie celor care doresc să călătorească și care își asumă acest lucru prin achitarea tranșelor scadente. De asemenea, considerăm că este important să găsim înțelegere pentru cei care nu mai doresc sau nu mai pot să călătorească și să găsim soluții de anulare avantajoase, pentru a le permite acestora să revină către noi atunci când lucrurile se vor îmbunătăți.


Conform evoluției evenimentelor și după ce deja am prelungit termenele scadente, venim cu următoarea comunicare oficială:


    Toate rezervările cu plecare înainte de 15 iunie vor primi cel putin o alternativă de reprogramare gratuită.

    Toate contractele care au tranșele achitate în termenul scadent au rezervările confirmate. În cazul foarte puțin probabil în care serviciile nu vor putea fi prestate la momentul plecării, Christian Tour garantează în totalitate sumele achitate prin reprogramarea gratuită a pachetului.

    Toate contractele care au depășit termenele scadente devin nule de drept, cu penalizare conform termenilor agreați.


În mod EXCEPȚIONAL, pentru toate contractele devenite nule de drept începând cu data de 30 aprilie, pentru care vom încasa sumele datorate până în data de 22 mai, vom reactiva contractul conform condițiilor inițiale.

În lipsa plăților datorate până în data de 22 mai, după 2 amânări de plată cu partenerii, se aplică penalizările conform contract.


          Totodată, menționăm că toate solicitările primite înainte de termenul comunicat de 30 aprilie 2020 (precum cele de emitere voucher, reprogramare, anulare, etc.) vor fi procesate și vor avea prioritate față de rezoluția de anulare de drept a contractului pe motiv de neplată, în măsura în care acele solicitări se încadrează în condițiile generale comunicate de Christian Tour.


 Variantele flexibile de convertire a sumelor achitate în vouchere deschise mai sunt disponibile până in data de 15 mai si se pot aplica doar rezervarilor active (cu plătile la zi). Încurajăm toți clienții noștri să ia în considerare aceste opțiuni, deoarece le considerăm a fi cele mai avantajoase în aceste vremuri incerte.

Un lucru important de precizat este faptul că indiferent de sacrificiile pe care va trebui să le facem, Christian Tour va fi în continuare lângă tine. Cu toate acestea am apreciat foarte mult partenerii care ne-au fost aproape și care ne-au sprijinit în demersurile noastre de a menține lucrurile cât mai aproape de normalitate.

Îți mulțumim pentru toată încrederea și sprijinul pe care ni l-ai acordat în această perioadă!

Noi suntem aici și vom reuși împreună!

Echipa ta, Christian Tour


SOURCE AND TAGS