COVID 19 - Informare Tur Operatori Germani


Dragi colegi,

Am primit informari de la majoritatea Touroperatorilor Germani ca procedeaza activ la anularea rezervarilor cu check-in in perioada urmatoare.

Chiar daca pana in prezent nu identificam o abordare unitara a acestora in ce priveste perioada de calatorie si/sau destinatiile afectate, observam insa ca majoritatea sunt calatorii pana la finalul lunii martie, nu si pentru lunile urmatoare.

Departamentele de suport verifica fiecare rezervare in parte si va vom informa punctual in cazul si la momentul in care intra sub incidenta vreunei modificari. Vom prioritiza rezervarile la destinatie si rezervarile care urmeaza la check-in in zilele imediat urmatoare.

Atat la furnizor cat si la noi, volumul activitatii este la cote extreme si impreuna apelam la solidaritatea voastra cu rugamintea sa asteptati informarea noastra. Sansele sunt extrem de mici sa putem da curs, in acest moment, solicitarilor de anulare/modificare pentru calatorii in lunile mai, iunie, etc. Chiar daca aveti comunicari pozitive in aceasta directie cu hotelierii, rezervarile sunt efectuate prin furnizor si fiecare dintre ei isi concentreaza orice resursa pentru a trata rezervarile din perioada imediat urmatoare.

Multumim pentru intelegere si ramanem aproape.

SOURCE AND TAGS