COVID - 19: Informare Rezervari, Tur-Operator PARADISE TRAVEL AGENCY

  • Ioni
  • /
  • 24 martie 2020

COVID - 19: Informare Rezervari, Tur-Operator PARADISE TRAVEL AGENCY

Dragi si valorosi parteneri,

Experienta de viata prin care trecem cu totii in aceasta perioada ne face sa actionam pentru a va proteja pe dumneavoastra si clientii pe care cu incredere i-ati insris in sejururile oferite de Paradise Travel Agency.

Date fiind circumstantele, pentru o perioada de timp pe care o dorim cat mai scurta, ne aflam in imposibilitatea de a recupera de la furnizori contravaloarea sejururilor turistilor ce doresc sa isi anuleze rezervarile din cauza pandemiei. Solutiile pe care le putem propune la acest moment sunt urmatoarele:

    Reprogramarea sejururilor. In functie de conditiile financiare si legate de perioadele de reprogramare transmise noua de catre furnizori, majoritatea sejururilor se pot reprograma pentru o data mai indepartata. Parte dintre rezervari se pot reprograma fara diferente sau cu mici diferente de plata, parte cu deducerea sumelor deja platite din valoarea noii rezervari.

    Anularea sejurului si primirea unui voucher valoric. In cazul in care nu se doreste reprogramarea sejurului, cu acest voucher valoric emis de PTA se va putea face o rezervare noua in sistemul PTA pana la data de 31.12.2020, dar care poate fi si pentru sejururi din sezonul 2021.

Pe prima pagina a website-ului nostru www.paradise.ro veti gasi o informare la zi asupra deschiderii/ inchiderii hotelurilor pentru perioada de Paste si 1 Mai. Vom actualiza zilnic aceasta pagina cu ultimele modificari anuntate de hotelierii bulgari si de aceea va rugam sa o urmariti.

Stim si intelegem cat de greu va este sa manageriati aceasta situatie, dumneavoastra fiind chiar in prima linie dinaintea turistilor. La randul nostru si noi suntem coplesiti, dar va asiguram de intrega noastra responsabilitate fata de dumneavoastra si de turistii dumneavoastra. Suntem verigi ale aceluiasi lant si numai impreuna vom reusi.

Va stam la dispozitie cu solutii pentru fiecare situatie intampinata de dumneavoastra.  

Va multumim pentru intelegere si suport.

Echipa PARADISE TRAVEL AGENCY

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare