Conceptul Smart Villa in Skiathos - reducere si Vila Surpriza

  • Ioni
  • /
  • 7 iunie 2021

Conceptul Smart Villa in Skiathos - pret mic cu 50% reducere si Vila Surpriza

Noi am fost in Skiathos cu Smart Vila si parearea noastra este ca aceasta este o oferta nu numai corecta ci si foarte avantajoasa pentru turisti.

Smart Vila este o oferta speciala in Insula Skiathos, un sejur la una dintre cele 11 vile turistice cumparate in garantie de touroperator. Smart Vila are reduceri de cca. 50% din tariful standard iar alocarea la una dintre vile se face in functie de disponibilitatea de moment si este comunicata turistului in vinerea de dinaintea plecarii. In sezonul de vara 2023 plecarile catre Skiathos se fac in fiecare sambata. Vezi tarifele pentru Smart Villa 2023

Cere oferta personalizata pe whatsapp - Ana 

Conditiile de cazare prin Programul Smart Vila sunt similare iar turistii beneficiaza de proximitatea unora dintre cele mai frumoase plaje din Insula Skiathos: Koukounaries, Troulos, Kolios, Megali Ammos, Agia Paraskevi.

Vile care participa la Programul Smart Villa:

Alissia, Alexis si Ketty in zona Koukounaries, Angela, Despo si Zaharo in zona Troulos, Olga in zona Megali Ammos, Albanis, Demetris si Alexia in zona Kolios, Panos din zona Agia Paraskevi, la care se adauga alte vile ce pun la dispozitie turistilor conditii similare.


Noi am am incercat Programul Smart Villa chiar pe prima plecare din sezonul acesta, 29 Mai 2021. Vilele sunt drăguțe, simpatice, dar mai rustice, cum e la greci, ele ar fi corect clasificate la 2-3*.  Ne-am cazat la viluțe, în Skiathos - vila noastra surpriza a fost Vila Ketty din Koukounaries.

Ii auzim pe vecinii de lângă noi, la terasă:
Ce vrei frate, la banii ăștia? Ai apă caldă? Ai. În București ai? N-ai!

Râdem, glumin, dar viluțele sunt in top vanzari pe Skiathos pentru noi. Au tarife care variază între 199 - 599 EUR/persoana/săptămână (în funcție de viluță, sezon, promoție), viluțele din Skiathos îți pot asigura un concediu excelent.

Unele sunt pe plajă - așa cum e Zaharo, altele sunt ascunse între păduri de pini și măslini (uitasem cât de plăcută este liniștea). Unele au piscină, altele nu. Dar toate sunt confortabile și cel puțin aproape de plajă, autobuz, un supermarket și câteva taverne.

La cât de mare este insula, ar fi fost și greu să fie departe de ceva. :))

Nu ezitați, alegeți cu încredere pentru vacanța din Skiathos Conceptul Smart Villa




Tariful include:
Zbor charter dus si intors din Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara si Iasi.
Cazare 7 nopti fara masa
Transfer aeroport la vila la aeroport
Asistenta turistica
Taxe de aeroport
Aer conditionat pentru vilele Alexis, Albanis, Ketty, Olga si Zaharo

Tariful nu include:

Asigurarea de sanatate
Asigurarea storno
Taxa turistica (plata la fata locului)
Aer conditionat pentru vilele Alissia (45 euro), Angela, Demetris si Alexia.



SOURCE AND TAGS