Combină muntele și SPA-ul - Top 10 cele mai bune hoteluri cu SPA din Bansko


Combină muntele și SPA-ul - Top 10 cele mai bune 10 hoteluri cu SPA din Bansko

De cativa ani incoace Bansko a devenit locul preferat al romanilor pentru vacantele la schi. Ce anume ii atrage pe turistii romani si nu numai? 

In primul rand infrastructura dedicata - Bansko este o statiune care a fost gandita inca de la inceput pentru schi. In acelasi timp, tarifele pentru un sejur aici sunt atractive, iar acest lucru conteaza in egala masura in alegerea ca destinatie de vacanta.

Un alt aspect important este dat de proximitate: statiunea este acceesibila pentru o iesire de cateva zile cu familia sau prietenii. Orasul Bansko se afla in sud-vestul Bulgariei si beneficiaza de un peisaj pitoresc: se afla la poalele muntilor Pirin, la o altitudine de 925 m, varful cel mai inalt al acestora fiind Vihren, de 2914 m. Zona de schi se intinde intre 2000 si 2600 metri altitudine. 

In functie de bugetul pe care il ai la dispozitie, ai optiuni de cazari decente cu bani putini sau de cazari cu facilitati variate, la tarife ceva mai crescute. Ca regim de masa, pentru Bansko sunt specifice mic-dejun sau demi-pensiune, tocmai pentru ca in timpul zilei majoritatea turistilor sunt pe partie si pot servi acolo mancare si bauturi dupa bunul plac.



1. Aparthotel Lucky Bansko SPA and  Relax 5*

  • Evaluare: 9,1/10 
  • 1600 de metri de telegondola
  • piscina pentru copii, piscina bio pentru adulti, camera de sare, hamam, jacuzzi, 2 saune finlandeze, 2 bai de aburi


    Vezi tarife la Aparthotel Lucky Bansko SPA and  Relax 5*


Este unul dintre hotelurile cele mai apreciate din statiune, motiv pentru care se epuizeaza adesea foarte devreme. Centrul spa pune la dispoziție gratuit o cameră de gheață, o baie de aburi, o cadă cu hidromasaj, dușuri contrastante, un centru de fitness cu echipament Technogym, piscine bio interioare cu temperatura de 33°С, o piscină cu săruri de la Marea Moartă și o cameră de relaxare cu sare de Himalaya.


2. Regnum Bansko Ski Hotel and SPA, Bansko 5*

  • Evaluare: 9/10 
  • 450 de metri de telegondola
  • sauna (2 finlandeze) baie cu aburi jacuzzi (3 jacuzzi exterioare, 36°С) sala de fitness baie turceasca

Vezi tarife la Regnum Bansko Ski Hotel and SPA, Bansko 5* sau contacteaza-ne: Ana:  0770 624 781


Beneficiind de o locație perfectă, la poalele Muntelui Pirin, Hotelul Regnum Bansko & SPA are design unic și se află în Bansko, la 600 de metri de telegondolă şi la 1200 de metri de centrul orașului. Este unul dintre hotelurile de lux ale statiunii, oferind si o vedere panoramică uimitoare. Este de asemenea unul dintre hotelurile care, pentru un cost suplimentar, pun la dispozitie schi VIP, abonamentul care garanteaza accesul privat direct la telegondola. Hotelul are de asemenea un serviciu gratuitde transfer la statia de telegondola, dar si un depozit pentru echipamentele de schi, ce poate fi folosit gratuit de catre oaspetii hotelului. Dupa o zi intreaga pe partie, cu siguranta ca vei aprecia cum se cuvinte centrul SPA. Hotelul pune la dispozitie o piscina interioara (cu apa la tepmeratura 29-32 °Celsius), 2 jacuzzi de dimensiuni mari (capacitate 8 persoane fiecare), 2 saune, 1 baie cu abur si hammam. Exista de asemenea 4 camere pentru masaj, un studio VIP pentru 2 persoane si o camera de relaxare. Poti incerca diferite tipuri de masaj, de la Shiatsu la Yumeiho sau Thai.


3. Kempinski Grand Arena Bansko 5*

  • Evaluare: 8,2/10
  • chiar langa gondola 
  • Exclusiv pentru Bulgaria și numai la Kempinski The Spa, oaspeții pot folosi AlphaSphere - o experiență multidimensională și multisenzorială de sunet, lumină, căldură și mișcare.
  • piscina exterioara incalzita, jacuzzi, saune, fantana de gheata

Vezi tarife la Kempinski Grand Arena Bansko 5*  - Ana:  0770 624 781

Fiind singurul hotel din Bansko cu acces direct la pârtiile de schi chiar din faţa proprietății, Kempinski Hotel Grand Arena este situat în centrul acestei stațiuni montane, vizavi de stația telegondolei. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la o sală de gimnastică deschisă nonstop și la o zonă termală a centrului spa. Include: saună finlandeză, saună pe bază de plante, sanarium, cabină cu infraroșu, duș senzorial, zonă profundă de detoxifiere digitală, baie de aburi cu aromă personalizată, laconiu, piscină interioară și 2 piscine în aer liber, piscină pentru copii în aer liber, cadă cu hidromasaj interioară și în aer liber, precum și o cameră unică cu zăpadă. Oaspeţii hotelului beneficiază şi de o cameră de schi de ultimă generație. În timpul sezonului de iarnă, hotelul oferă oaspeților permise de schi VIP, care asigură acces direct şi rapid la telegondolă. 
Este un hotel pe care il recomandam familiilor cu copii: hotelul are un club de copii cu supraveghere, oferind servicii gratuite de îngrijire a copiilor pentru toți oaspeţii hotelului cu copii cu vârsta cuprinsă între 3 - 12 ani, având un program zilnic cu o varietate de activități şi jocuri distractive.


4. Astera Bansko Hotel and Spa 4*

  • Evaluare: 8,6/10
  • 200 de metri de telegondola

Situat la doar 200 de metri de telegondola din Bansko, Astera Bansko Apartment Tourist Complex & SPA pune la dispoziție o zonă de spa complet echipată, un bar après-ski, WiFi gratuit în zonele sale publice. La cerere, centrul spa al hotelului Astera oferă tratamente de fizioterapie şi aromoterapie. De asemenea, există o sală de fitness, cadă cu hidromasaj, o reţea de râuri artificiale, peşteră cu apă, loc de joacă pentru copii, un perete de alpinism deasupra piscinei, băi de aburi şi saune.


5. Casa Karina Bansko  4*

  • Evaluare: 8,6/10
  • 150 de metri de telegondola

Vezi tarife la Casa Karina Bansko 4*



Este unul dintre hotelurile cele mai cerute de catre turistii nostri; Micut si cochet, cu servicii foarte bune, Casa Karina este hotelul la care cu siguranta vei reveni. Se afla la doar 100 de metri de telecabina de la poalele muntilor Pirin. Centrul SPA - disponibil pentru toți oaspeții, reprezintă o piscină interioară mare, încălzită, cu ferestre franceze, care dezvăluie priveliști uimitoare ale Munților Pirin și frumoasa curte interioară a hotelului; saună; baie de aburi; hammam; fitness; solariu și o gamă largă de masaje;


6. Katarino SPA Hotel Bansko 5* 

  • Evaluare: 9,5/10
  • 8 km de telegondola




Hotelul Katarino SPA se află la poalele munților Rila, la 8 km de stațiunea de schi Bansko și la 2 km de Razlog. Sauna cu vedere panoramică către munte și piscina exterioară cu apă minerală încălzită ne  conving să alegem Katarino SPA pentru sejurul de schi de anul acesta.


7. Saint Ivan Rilski Hotel and Apartments 4*

  •  Evaluare: 8,2/1
  •  800 de metri de telegondola





8. Premier Luxury Mountain Resort 

  • Evaluare: 8,6/10 
  • 700 de metri de telegondola



Premier Luxury Mountain Resort se află în Bansko, la poalele Munților Pirin şi la 700 de metri de teleschi. Este unul dintre hotelurile de lux din Bansko. Le Spa este centrul de wellness si frumusete al hotelului si pune la dispozitia turistilor sai o gama variata de servicii si facilitati. De la tratamente de spa de baza, pana la diferite tipuri de masaje si terapii alternative, Le Spa satisface nevoile si celor mai pretentiosi dintre clienti. Pentru a te convinge de acest lucru, hotelul oferta 15 minute de masaj gratuit oricarui client isi doreste sa incerce acest serviciu.


9. Amira Boutique 5*

  • Evaluare: 9,4/10
  • 200 de metri de telegondola.

Vezi tarife la Amira Boutique 5*

Hotelul este situat la 400 de metri de telegondola. Este un hotel de tip boutique, cochet si cu un numar redus de camere, ceea ce face ca el sa se epuizeze destul de repede in sezonul de iarna. Atmosfera hotelului este una intima si primitoare, fiind cu precadere recomandat cuplurilor dar si tuturor celor care isi doresc un sejur linistit si relaxant.
Centrul SPA al hotelului cuprinde facilitati precum: doua camere de masaj, tratament spa si zona de wellness, camera de relaxare, sauna finlandeza, sauna panoramica cu infrarosu si sare himalayana, baie cu aburi si jacuzzi, piscina interioara pentru adulti cu zona de masaj si piscina interioara pentru copii.
Camerele la acest hotel se epuizeaza rapid asa ca iti recomandam sa il rezervi din timp.




10. MPM GUINNESS 4*

  •  Evaluare: 8.2/10
  •  200 m de telegondola

Vezi tarife la MPM Guinness 4*



Situat la mai puțin de 300 de metri de telegondolă, MPM Hotel Guinness pune la dispoziție un centru spa, un restaurant cu arhitectură tip atrium și o piscină interioară. Hotelul dispune de un centru spa cu piscina interioara, baie romana, baie cu aburi, sauna, jacuzzi exterior incalzit. Hotelul dispune de asemenea de sala de fitness.


SOURCE AND TAGS